Bebek isine bakan varmi cok gzl bir dizi tam gercekleri anlatiyor hehe
cocuklardan sıra gelse bakmk istiyorum hele cocuga bayılıyorumm
Bebisleri hasta olan kizlar gecmis olsun Allah acil sifa versin benim oglanda bugun aksama dogru fena yirtindi kulagini tuta tuta. Evin icinde gezindik hic susmadi ki aglamayi bilmezdimemeyi ne zaman versem emen cocuk agzina alir almaz cigligi basti hep. kocami aradim.kocam gelene kadar omzumda aglaya aglaya yorgun dusup uyudu bayiliyor sandim cok korktum aglaya aglaya dua ettim. Kocam gelince uyandi oglumuz masum masum guldu babasina sipa yattigi yerden.sonra emdi beni ve uyudu yine ben onun yanina kocam benim yanima kivrildik uyuduk ailecek. Rabbim bebislerimizi hastaliklardan agrilardan enfeksiyonlar korusun pis mikroplari kuçu kuçular gotursun ((
hu hu kimse yok mu ben müsayitim ama konuşack kimse yok bu sefer
Sagol cnm yagecmiş olsun cnm ya anladıgım kadarıyla kulagımı agrıyo kuzunun cok zor
olurrmerhaba benimde canım sıkılıyor istersen konuşalım
Sagol cnm ya
Heralde kulagi agriyordu onu da voltajdan ogrenmistim zaten oyle aglayimca ilk is ellerine baktim sol kulagina goturup durdu ya aklima geldikce icim parcalaniyor
Bende bez olarak prima aktif bebek olana gectim molfix denemek istiyordum numarasi yoktu. Premium sizdirmaya baslamisti birde bacaklarinda iz birakiyordu 4 numaradam 5 e gectim sıkiuor mu diye 5 de kocaman geldi sizdirdi hep. Bu aktif bebeden memnun kaldim kokusu agir geliyor ama hele kakayla birlesince bööoggkkkk
4 5 mi biz hala 2 deyiz cnm ya allah allah
Bebisleri hasta olan kizlar gecmis olsun Allah acil sifa versin benim oglanda bugun aksama dogru fena yirtindi kulagini tuta tuta. Evin icinde gezindik hic susmadi ki aglamayi bilmezdimemeyi ne zaman versem emen cocuk agzina alir almaz cigligi basti hep. kocami aradim.kocam gelene kadar omzumda aglaya aglaya yorgun dusup uyudu bayiliyor sandim cok korktum aglaya aglaya dua ettim. Kocam gelince uyandi oglumuz masum masum guldu babasina sipa yattigi yerden.sonra emdi beni ve uyudu yine ben onun yanina kocam benim yanima kivrildik uyuduk ailecek. Rabbim bebislerimizi hastaliklardan agrilardan enfeksiyonlar korusun pis mikroplari kuçu kuçular gotursun ((
4 5 mi biz hala 2 deyiz cnm ya allah allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?