Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

doğum günün kutlu olsun lena.

idildeniz size de mutlu yıllar diliyorum.

mezocum geçmiş olsun.

saol canım evim tozlu olduğunda kendime çok kızıyorum hem bebiş hem iş hem ev hem eş yetişemiyorum ve ben bu halimle arayı çok açmadan 2 çocuk daha istiyoruz eşimle...sonra nasıl olur halim bilmiyorum

Selam kızlar. Bişey merak ettim. Aranızda ek gıdaya başlayan var mı? Bu konu sanırım henüz konuşulmadı. :44:

mezoş çok geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun yavruya da sana da annesi.

çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah

mezo gecmis olsun canım,ıshal yapan totosunu ısırırım onun,pıpısı olsa operdim ya,nese.. lena dogum gunun kutlu olsun.. Enter calısmıyo,kusura bakmayın:)

geçmişi okuyamadım canım ama geçmiş olsun.

Kızlar cok teşekkür ederim geceçek inşallah .. Azaldı sanki..

Vitaminnnn sen nani naniii gelen meleklerden mısın kız Allah kolaylık versin..

Bende diyorum evim niye dağınık.. Benle de yarışın banane banane

mezocum geçmiş olsun.
Sagol dertsizim sizlerden uzak olsun..

Vitaminnnn sen nani naniii gelen meleklerden mısın kız Allah kolaylık versin..
amin canım çok sağolasın..
evet onlardanım canımcım.5 buçuk aya kadar gebe halimle çalıştım biliyo musun sonra başhekim acıdı sağolsun mesaiye geçirmişti.şimdi ne zaman başlıyorsun diye soruyor herkes.45 gün raporluyum arkadaş

Son düzenleme:

Mezosum iyi olacak tabii , simdiden bagisikligi kazandi senin kiz masallah biz griplerle ugrasirken senin kiz grip de ne ki ben bebeyken atlattim viz gelir diyecek:) narin prenses o :) erkek fatmalardan olmayacak belli :))

Yarin yaris edelim o zaman, once temizleyecegin odanin pasakli halini cekip gonderiyorsun sonra temizler temizlemez yine cekiyorsun sure olcuyoruz ona gore yok arada kahve ictim dinlendim komsu geldi tel caldi yok :)))))

saol canım evim tozlu olduğunda kendime çok kızıyorum hem bebiş hem iş hem ev hem eş yetişemiyorum ve ben bu halimle arayı çok açmadan 2 çocuk daha istiyoruz eşimle...sonra nasıl olur halim bilmiyorum
Ya is ya uç cocuk diyor sevgilerimi yolluyorum :)
Hii elbette kelebekim
Bu aRada voltajimmmm

Kız körler sağırlar gibi olmadık dı mı :)))

Thanks a lot baby
I ıh hiç öyle olmadık cool baby
Yoohh hayır ı ıh ...
BAcı bugün sultanimin aşısı var yaaaa olmaz saymam.
Hemde siz yollayın kusur varsada ben keser biçer yollarım sorun yok

Gecmis olsun canım ...
Belli mı olur Kiz,ben oraya bazen geliyorum :) belki kanlı canlı görürsün ...

aaa kırıkkaleye mi geliyorsun?? valla gelirsen de haber vermezsen küserim haa :))

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin tez zamanda inşallah

lena doğum günün kutlu olsun cnm

kızlar benim büyük kuzum kreşe başladı dün. bugün ilk yalnız günü. içim çok acıyor. bebeklerimi kendim büyütmek isterdim ama maalesef şartlar zorluyor bizi çalışmaya.
dün resmen hayalet gibi kalktım bütün aksilikler beni buldu falan derken neyse ki kuzum kreşini sevdi de azıcık rahatladım. eşimle de kaç gündür baya kötüydük dün oturduk konuştuk içimdekini dışımdakini döktüm ohh kuş gibi hafifim :))
bi de bayram tatili geldi mi değmeyin keyfime :))

Son düzenleme:
Kızlar bu şiiri hepinizin beğeneceğini umut ediyorum....
Son dizelere dikkat

İDEAL KOCA ŞİİRİ

Hanımım ne söylerse çıkmam onun sözünden
Ne arzu ettiğini keşfederim gözünden

Saygı gösterip ona sabah erken kalkarım
Ortalığı süpürür sobamızı yakarım

Çayımızı hazırlar soframızı kurarım
Bu arada uyanır sultanlar gibi hanım

İbriği tası alıp eline su dökerim
Hizmetimi beğenir takdir eder şekerim

Evi badana eder duvarları sıvarım
Elimden her iş gelir tahtaları ovarım

Sinirliyim titizim terstir biraz damarım
Yırtık sökük gördüm mü hemen alır yamarım

Sporu çok severim salıncağı sallarım
Çocuk doğdu doğalı idmanlıdır kollarım

Biraz müşkülpesendim her yemeği yiyemem
Gururluyum hanıma şunu pişir diyemem

Ev işine karışmam herkes gibi aşırı
Haftada bir yıkarım biriken çamaşırı

Kimseye boyun eğmem temizlerin ocağı
Misafir günümüzde toplarım dört bucağı

Hanıma fincan cezve getirdim kahire den
Kahve pişirmem için çağırır daireden

Dalar karıştırırsam şekerliyle sadeyi
Oklavanın altında veririm ifadeyi

Selam kızlar. Bişey merak ettim. Aranızda ek gıdaya başlayan var mı? Bu konu sanırım henüz konuşulmadı. :44:
canım benim oğlum zayıf bir bebek
15 gün önceki kontrolde (tam 3 aylıktı) 5400 kg dı.
dr önümüzdeki ay ek gıdaya geçeriz dedi.
sadece anne sütü alıyor oğlum.

dmtçim herşey çocuklar ve onların geleceği için.
inşallah herşey daha güzel olacak canım benim.

lena şiir güzelmiş. var mı böyle bir koca?

hamilelikten önceki kiloma döndüm diyen arkadaşlar adet oldunuz mu merak ediyorum?

haklısın canım dediğin çok doğru bunca yılın emeği ve de çocukların geleceği. bu ikisi yüzünden katlanıyoruz her şeye.
Rabbime emanet kuzularımız..

40 ım çıkmadan 9 kilo verdim ama ondan sonra gr kilo veremiyorum.
5 kg fazlam var yediklerime de dikkat ediyorum
ekmek, hamurişi yememeye çalışıyorum
ama yine aynı yine aynı...
adet olmadım ben henüz.
kilo veremememin sebebini de ona bağlıyorum da o yüzden sordum.

bencede adet olunca verirsin canım benim baya bi geçti bir ayı geçince bile 1 kg farketmişti.

Ya ne zor olur oyle hamileyken kostur kostur.. Vicdan sahibi yoneticiler basımızdan eksik olmasın...

Uvvvv kız senin hızını bilmiyorum ama voltaj cok hızlı. Tirstim hafiften.. Ama ise yarar ev temizlemek icin. Bana yarın kadın gelecek. Pazartesi sizle baslarım :)) diyet gunünü sectim bak :)) ekle beni sekerim :))

Seviyom seni :)

haklısın canım dediğin çok doğru bunca yılın emeği ve de çocukların geleceği. bu ikisi yüzünden katlanıyoruz her şeye.
Rabbime emanet kuzularımız..

Ya dmt yazdiklarini okuyunca yine yaram kanadi..oyle bir arada kaldım ki çalışıp çalısmamak konusunda. Şimdi tayinim eve cok yakın bir okula çıktı ama yine de bırakıp gidebilir miyim bilmiyorum. Gecen hastaneye giderken kız kardesime bıraktım dayanamadım geri dondüm. Bir yanım çalış diyor evde iyice bunalacagim biliyorum diğer yanım oyyyyy ciğerimi deliyo. Annem falan yada bildik biri olsa denerdim yine de..

Aslında dogrusu çalışmak gibi geliyo evde bütün gun bunalıp esime saracağım bunu şimdiden tahmin ediyorum. Eylül de okul açılıyor ben hala bilmiyorum ne etsem

Ben tüm umutlarımı adet olmaya bağlamıştım. Göbek inecek kilo gidecek diye. 17 kilo aldım hamileyken. Kırk çıktığında 11 kilo gitmişti. Ama o altı kilo sanırım sonsuza dek benimle bı gram oynamiyo ..dört ay bitti beşinci aya girdik aynı duruyo. Bir ay olmustur adet göreli..

ben hamilelik öncesinden de zayıfım şu an ama adet olmadım daha, ara ara kahverengi akıntım oluyor nedendir bilmiyorum ama dr da gitmedim cnm

çok kıskanıyorum senin gibilerini... bende hala adet olmadım ve 16 kilo fazlam varrr zaten hamileyken toplam 20 kilo aldım. bebeğimde 4 kilo doğdu dahada kilo kaybım olmadııı.... ne olucak bu halim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…