
Layyy la lommm.......
Bu konuda Hiç mutevazilik yapmamıştım,hayla öyle
ama birde çok gencim kızlar
Aynını yapayım malum copy paste mode on
Mezos çok narin bir tip kızı anasına çekmişilk once bembeyaz 0 numara fondotenli gibi :)) Kasi gözü yerinde ne çok ne az karar.yumuşak güler yüz o bile karar sekilde.
Suan sadece dileğim o gelinlik halindeki gibi up uzun sac ve gülüş...
Bende ya çok moralim bozuluyor çok utanıyorum heryerim ağrıyor isim kalınca.gule güle otur.
Daha emeklerken(10 gün emeklese bile) o terlikler kumandalar tlf kar ağıza((
Ben hatırlıyorum canım seni :)
Teşekkür ederim❤❤❤
mezoş çok geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun yavruya da sana da annesi.
çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah
Gecmis olsun mezos bende musluk suyuyla yikiyorum ki site sulari daha pis oluyormus. Direk hatta bagli olmadiklari icin.yanlis mi yapiyorum kiherseyi agzina almalarindan kaynaklaniyor da olabilir ben dun oyun halisindan disariya yuzukoyun donmus oglumu kaldirdigimda agzi burnu kil hali tuyu olmustu nasil sildigimi bilemedim ki yeni temizlik yapmistim boyle boyle buyuyecekler sanirim . Tez zamanda iyi haberlerino aliriz insallah
mezo gecmis olsun canım,ıshal yapan totosunu ısırırım onun,pıpısı olsa operdim ya,nese.. lena dogum gunun kutlu olsun.. Enter calısmıyo,kusura bakmayın:)
geçmişi okuyamadım canım ama geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım allahım tez zamanda şifa versin.
sağlıkçıyım evet ama hastanede değilim yani formam öyle değil canım :)
hani yürüyen nani naniler varya onda calışıyorum sus kız aman kimseler duymasın
Kızlar bu temizlik konusunda bebeciyle hızımıza yetişene askolsun.
Evin ilk önce dağınık hallerini çekiyoruz hay hayda giriyoruz ise ama ne bicim
Tabi titiz olduğumuzdan (ehem) kusursuz olacak yasonra temizledigimiz yerleri çekiyoruz gösteriyoruz hem temizlik hem yarış hem guzellik gencik la biz
Daha pasta börekten bahsetmiyorum başka zamana...
Kocalarımız çok şanslı kıskandım şimdi onları
Sagol dertsizim sizlerden uzak olsun..mezocum geçmiş olsun.
amin canım çok sağolasın..Vitaminnnn sen nani naniii gelen meleklerden mısın kızAllah kolaylık versin..
Kızlar cok teşekkür ederim geceçek inşallah .. Azaldı sanki..
Vitaminnnn sen nani naniii gelen meleklerden mısın kızAllah kolaylık versin..
Bende diyorum evim niye dağınık.. Benle de yarışın banane banane
Sagol dertsizim sizlerden uzak olsun..
6 aydan sonra baslayacagim ben , benim doktor su bile verdirmiyor sadece anne sutu arada da reZene rahatlamasi icin dedi kapatti konuyu.Selam kızlar. Bişey merak ettim. Aranızda ek gıdaya başlayan var mı? Bu konu sanırım henüz konuşulmadı. :44:
Ya is ya uç cocuk diyor sevgilerimi yolluyorum :)saol canım evim tozlu olduğunda kendime çok kızıyorum hem bebiş hem iş hem ev hem eş yetişemiyorum ve ben bu halimle arayı çok açmadan 2 çocuk daha istiyoruz eşimle...sonra nasıl olur halim bilmiyorum
Hii elbette kelebekimKızlar cok teşekkür ederim geceçek inşallah .. Azaldı sanki..
Vitaminnnn sen nani naniii gelen meleklerden mısın kızAllah kolaylık versin..
Bende diyorum evim niye dağınık.. Benle de yarışın banane banane
Sagol dertsizim sizlerden uzak olsun..
I ıh hiç öyle olmadık cool babyBu aRada voltajimmmm
Kız körler sağırlar gibi olmadık dı mı :)))
Thanks a lot baby
Yoohh hayır ı ıh ...Mezosum iyi olacak tabii , simdiden bagisikligi kazandi senin kiz masallah biz griplerle ugrasirken senin kiz grip de ne ki ben bebeyken atlattim viz gelir diyecek:) narin prenses o :) erkek fatmalardan olmayacak belli :))
Yarin yaris edelim o zaman, once temizleyecegin odanin pasakli halini cekip gonderiyorsun sonra temizler temizlemez yine cekiyorsun sure olcuyoruz ona gore yok arada kahve ictim dinlendim komsu geldi tel caldi yok :)))))
Gecmis olsun canım ...
Belli mı olur Kiz,ben oraya bazen geliyorum :) belki kanlı canlı görürsün ...
Benim kuzucum ishal oldu kanla birleşince ben kendimi hastaneye zor attım. Bağırsak enfeksiyonu olmuş. Sanirim banyo suyundan oldu.. Çünkü hep kaynatip sogutup yıkardim artık alışsın diye musluktan alıyordum o olabilir. Ya da eli uzadı artık ne bulsa cevresinde ağzına götürüyor ondan oldu bilemiyorum. Cok cok korktum. Gribiyle birleşince halsizlik düştü meleğim.. Şimdi daha iyi gibi..Cok şükür..
canım benim oğlum zayıf bir bebekSelam kızlar. Bişey merak ettim. Aranızda ek gıdaya başlayan var mı? Bu konu sanırım henüz konuşulmadı. :44:
dmtçim herşey çocuklar ve onların geleceği için.aaa kırıkkaleye mi geliyorsun?? valla gelirsen de haber vermezsen küserim haa :))
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin tez zamanda inşallah
lena doğum günün kutlu olsun cnm
kızlar benim büyük kuzum kreşe başladı dün. bugün ilk yalnız günü. içim çok acıyor. bebeklerimi kendim büyütmek isterdim ama maalesef şartlar zorluyor bizi çalışmaya.
dün resmen hayalet gibi kalktım bütün aksilikler beni buldu falan derken neyse ki kuzum kreşini sevdi de azıcık rahatladım. eşimle de kaç gündür baya kötüydük dün oturduk konuştuk içimdekini dışımdakini döktüm ohh kuş gibi hafifim :))
bi de bayram tatili geldi mi değmeyin keyfime :))
lena şiir güzelmiş. var mı böyle bir koca?Kızlar bu şiiri hepinizin beğeneceğini umut ediyorum....
Son dizelere dikkat
İDEAL KOCA ŞİİRİ
Hanımım ne söylerse çıkmam onun sözünden
Ne arzu ettiğini keşfederim gözünden
Saygı gösterip ona sabah erken kalkarım
Ortalığı süpürür sobamızı yakarım
Çayımızı hazırlar soframızı kurarım
Bu arada uyanır sultanlar gibi hanım
İbriği tası alıp eline su dökerim
Hizmetimi beğenir takdir eder şekerim
Evi badana eder duvarları sıvarım
Elimden her iş gelir tahtaları ovarım
Sinirliyim titizim terstir biraz damarım
Yırtık sökük gördüm mü hemen alır yamarım
Sporu çok severim salıncağı sallarım
Çocuk doğdu doğalı idmanlıdır kollarım
Biraz müşkülpesendim her yemeği yiyemem
Gururluyum hanıma şunu pişir diyemem
Ev işine karışmam herkes gibi aşırı
Haftada bir yıkarım biriken çamaşırı
Kimseye boyun eğmem temizlerin ocağı
Misafir günümüzde toplarım dört bucağı
Hanıma fincan cezve getirdim kahire den
Kahve pişirmem için çağırır daireden
Dalar karıştırırsam şekerliyle sadeyi
Oklavanın altında veririm ifadeyi
canım benim oğlum zayıf bir bebek
15 gün önceki kontrolde (tam 3 aylıktı) 5400 kg dı.
dr önümüzdeki ay ek gıdaya geçeriz dedi.
sadece anne sütü alıyor oğlum.
dmtçim herşey çocuklar ve onların geleceği için.
inşallah herşey daha güzel olacak canım benim.
lena şiir güzelmiş. var mı böyle bir koca?
hamilelikten önceki kiloma döndüm diyen arkadaşlar adet oldunuz mu merak ediyorum?
40 ım çıkmadan 9 kilo verdim ama ondan sonra gr kilo veremiyorum.
5 kg fazlam var yediklerime de dikkat ediyorum
ekmek, hamurişi yememeye çalışıyorum
ama yine aynı yine aynı...
adet olmadım ben henüz.
kilo veremememin sebebini de ona bağlıyorum da o yüzden sordum.
hamilelikten önceki kiloma döndüm diyen arkadaşlar adet oldunuz mu merak ediyorum?
amin canım çok sağolasın..
evet onlardanım canımcım.5 buçuk aya kadar gebe halimle çalıştım biliyo musunsonra başhekim acıdı sağolsun mesaiye geçirmişti.şimdi ne zaman başlıyorsun diye soruyor herkes.45 gün raporluyum arkadaş
Mezosum iyi olacak tabii , simdiden bagisikligi kazandi senin kiz masallah biz griplerle ugrasirken senin kiz grip de ne ki ben bebeyken atlattim viz gelir diyecek:) narin prenses o :) erkek fatmalardan olmayacak belli :))
Yarin yaris edelim o zaman, once temizleyecegin odanin pasakli halini cekip gonderiyorsun sonra temizler temizlemez yine cekiyorsun sure olcuyoruz ona gore yok arada kahve ictim dinlendim komsu geldi tel caldi yok :)))))
Ya is ya uç cocuk diyor sevgilerimi yolluyorum :)
Hii elbette kelebekim
I ıh hiç öyle olmadık cool baby
Yoohh hayır ı ıh ...
BAcı bugün sultanimin aşısı var yaaaa olmaz saymam.
Hemde siz yollayınkusur varsada ben keser biçer yollarım sorun yok
haklısın canım dediğin çok doğru bunca yılın emeği ve de çocukların geleceği. bu ikisi yüzünden katlanıyoruz her şeye.
Rabbime emanet kuzularımız..
40 ım çıkmadan 9 kilo verdim ama ondan sonra gr kilo veremiyorum.
5 kg fazlam var yediklerime de dikkat ediyorum
ekmek, hamurişi yememeye çalışıyorum
ama yine aynı yine aynı...
adet olmadım ben henüz.
kilo veremememin sebebini de ona bağlıyorum da o yüzden sordum.
ben hamilelik öncesinden de zayıfım şu an ama adet olmadım daha, ara ara kahverengi akıntım oluyor nedendir bilmiyorum ama dr da gitmedim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?