bacişkomlarım ben geldimm hepinizi çok özledim ama eksikliğinizi hissetmedim çünkü her an varlığınızı hissediyordum kalbinizin benimle olduğunu biliyordum zaten unutulduğumu hiç düşünmedim yalnızca foruma girmeye cesaretimm yoktu hala yok suan iş yerindeyim ve ellerim titriyor yazarken ağlamamak için sıkıyorum kendimi ama sizi çokk özlemişimmmmmmm
bacişkomlarım ben geldimm hepinizi çok özledim ama eksikliğinizi hissetmedim çünkü her an varlığınızı hissediyordum kalbinizin benimle olduğunu biliyordum zaten unutulduğumu hiç düşünmedim yalnızca foruma girmeye cesaretimm yoktu hala yok suan iş yerindeyim ve ellerim titriyor yazarken ağlamamak için sıkıyorum kendimi ama sizi çokk özlemişimmmmmmm
günaydınnn güzelll annişlerrrr
kilolardan açılmış konu =)) bilionuz 72 ile rekor kırdım 22 kilo almıştım şuan 58im hala 8 kilo fazlam var ama allahtan göbek hiç kalmadı bebecinin dediği gibi aksama dogru şişiyor biraz oda iş yerinde sabit oturuyoruz ya ve öğlen de hamburger falan düzgün ev yemekleri yapan bir yer yok ki bikini giydim bende mayo ile yapamam dedim sadece çatlaklarım biraz belli oluyordu oda yanınca biraz daha görünümü hafifledi ama tabi ki gıcıklar hala varlarrrr
oh ne güzel canım ya bütün aile bir arada...
ben 6 senedir hiç bir bayram aileme gitmedim.
7. yılında ilk bayramı ailemsiz geçti.
o kadar çok üzülüyorum ki
maşallah canım. allah nazardan korusun.
canım ruveyda anlatmıştı nasıl yapıldığını bende ona göre yaptım.
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. bu siteye girip baby and kids birthday e tıklıyorsun
doğum tarihini yazıp takvim seçiyorsun,
en sonda resim seçerek ilerliyorsun
sonrada çıkan linki kkdaki profil düzenle kısmında çizrlgeye kopyalıyorsun.
kızlar tatilden bildiriyorum
berbat geçiyor...
parasını vermemiş olsak geri döneceğiz.
egemen bi türlü uyumuyo gündüz.
eskiden dışarı çıktığımızda uyurdu, şimdi binmek bile istemiyo.
koyar koymaz ağlıyo.
ikimizden biri sürekli odada.
lanet ettim ya keşke gelmeseydik.
evde yaptığımın aynısını otel odasında yapıyorum.
çeşme çok rüzgarlı kucağa alıp gezdiremiyorum da.
kısacası herşey berbat!
egomegom gelmiş canım benim hoşgeldin.
voltajım canım sağol atlattık çok şükür.
sizinde allah mutluluğunuzu daim etsin.
inşallah taşınır annenler.
off off bendeki kilolarda aynen duruyor.
29 ağustosta eşim rütbe alıyor
tören yapılıyor ve törende rütbenin birini eşi takıyor
ben ne giycem bu halimle bilmiyorum
hiçbişeyim olmuyor
canım ben yarım yamalak anlatmışımdır.Oy dertsizim yapamadım kanımca sadece hafta çıkıyor anlamadım :S
valla canım kedi köpek gibiyiz eşimleKalbinin güzelliği yeter kuzucum.
Çok gurur verici eşin seni gördüğünde gerisi boş zaten...
günaydın kızlar;
nasılsınız? biz iyiyiz şükür oğullarımı özledim şimdiden :))
egomego hoş geldin canım.
valla benim 3-4 kilom var doğum öncesine göre ama göbeğim fazlasıyla yayılmış durumda.
doğumdan ziyade apandisit ameliyatı sebep oldu sanırım. ki zaten üst üste iki doğum yapmış biri olarak genç kız göbeği gibi bi göbek hayal etmem fazla olur sanırım :))
mekik çeksem biraz toplanacak gibi ama maalesef apandisit ameliyatındaki iç dikişlerim kaynamıyor bi türlü.
vücudum dikişleri kabul etmiyormuş. sürekli bir yanma var azıcık ani bir hareket yapsam sızım sızım sızlıyor.
nasıl iyileşecek bilmiyorum bu yüzden de karın toplayıcı hareketler yapamıyorum korkudan.
neyse zamanla geçer inşallah. zaten denize de girmediğim için mayo bikini sorunum da yok :))
canım ben yarım yamalak anlatmışımdır.
en iyisi rüveydanın anlattığını bulayım ben sana.
valla canım kedi köpek gibiyiz eşimle
o gün nasıl olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?