Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

canım benimde kilolarım duruyor 38 olan ben şimdi 42-44 beden arası giyiyorum.eşimin akrabasının düğünü var haftaya bende karakara düşlünüyodum ne giycem diye dün marks and spencer dan elbise aldım siyah kalem kesim çok güzel oldu valla kilolarım kayboldu sanki:)inşallah sende gönlüne göre içine sinen kıyafet bulursun canım

ersnil canım en son linki kopyalıcaz ya sanırım orda hata var.
bi de şunu dene bakalım.
en son sayfaya gelince
ımage URL var ona tıklayıp orda çıkan linki kopyala profiline bakalım olcak mı?

ersnil canım en son linki kopyalıcaz ya sanırım orda hata var.
bi de şunu dene bakalım.
en son sayfaya gelince
ımage URL var ona tıklayıp orda çıkan linki kopyala profiline bakalım olcak mı?

Şirket engelliyo gibi duruyo canım ya.
Çokda tatlı oldu ama ekliyemicem

yakınız aslında canım 4 saat var aramızda.
aynı ilçedeki bu 4. yılımız ve her yıl kvler bayramda bize geldi
onun öncesindede doğudaydık gelemedim.
kimse seninde ailen var gitçen mi demiyor.

Neden ki canım benim kıyamam.
O anın atmosferi herşeyi düzeltir merak etme..
zaten aramız kötüydü canım.
bayramda ailemi aramaması da tuz biber oldu.
konuşmuyorum, yüzüne bakmak bile istemiyorum.
törene kadar böyle devam ederse törene de gitmeyebilirim
daha öncede yaptım bunu. tören günü ağlattı beni
tek başına gitti sonra

güle güle giy canım.
takım elbise giymem gerekiyor benim.
39 günlükken veda yemeğimiz olmuştu
o zaman nikahta alınan takımı giymiştim olmuştu
aynı şeyi giymek istemiyorum
ama kilo veremezsem de onu giyerim tekrar napayım artık.
tabi gidecek olursam.

Son düzenleme:

canım benim senin şu eşinide ailesinide Rabbim ıslah etsin

canım benim senin şu eşinide ailesinide Rabbim ıslah etsin

amin canım.

oğlum o kadar sinirli ki anlatamam.
ellerini yumruk yapıyor öyle bir sıkıyor ki sonra basıyor çığlığı
hamileyken yaşadığım stresi biliyorsunuz
benim o zaman ki yaşadıklarım yüzünden oğlumda stresli, sinirli

bebekler hemen etkileniyor bi tatsızlık olsun anlıyor ağlamaya huysuzlanmaya başlıyor Allahım yardımcın olsun canım oğlun inşallah sana benzer senden alsın huyunu sabrını

Senin adina sevindim voltaj bende anneme bir alo desem yanimda biter her zamanki gibi ama ben yalnizliga alistim sanirim belki de bu aralar cok sık gorustugumuzden oyle annecigim diye takilmiyorum. Hesap ediyorum enis en cok bizimkilerle vakit gecirmistr lohusa zamanindan bir basladik 50 gun bendeydi. sonra 15gunde bir annemi abimi yegenimi gordum cok sukur. Ablam da zaten yegen oldugundan beri haftasonlarini es gecmez oldu. Ailemle vedalasirken aglardim ama artik gulusuyoruz surekli bir 2 hafta sonra gorusme plani oldugundan nasilsa goruscez rahatligi dillerde:) ucak ve feribot sagolsun 2 saat binmesi etmesi eve gitmesi ucakla annemdeyim 2 saat feribotla abimde 1 saat arabayla ablamda. Hamileyken sorundu ama artik sorun degil Enis rahat durdugu surece tabii...
Enis doktorumuzun da onerisiyle yine bir kere denize girdi 2dk dan fazla durmadi belden asagi zaten teknede de icme suyuyla dusunu aldirdik o yuzden endise yoktu denizin temizligine guvenmesem zaten o kadar da sokmazdim.
Kiloya gelince her ne kadar herkes sen dogum mu yaptin dese de yemezler ben askili bluz kisa sort giydigim icin kilolar benim icin sorun. 66 kilo ile zaten takintilik bir durum yok ama sen 69u soylemistin yakin zamanda bu kadar kilo vermeni kiskanirim 1 haftada 3 kilo haftaya 63 olursun sen:/ bak bunu nispet olarak alir iste - - ltrn style :))

Çok üzüldüm canım ya.Eşinde aileside çok anlayışsız.Hiç bir anlam veremedim bu huylarına..Ahh alıyorlar haberleri yok.Yinede umarım düzelir aranız.Aile içi huzursuzluk zor olsa gerek:S Kıyamam ben senin minik kuzuna.Annesi sensin,seni gördükçe tanıdıkça mutlu bir bebek olucakdır eminim. Ohhhhhhh :)Valla bir solukda okudum yazdıklarını.Biz oğluşu denize sokmayı düşünemedik.Kuzum beyaz tenli sarışın güneşe bile bakamıyor.İnşallah seneye sokarız bizde.Yıkanmayı ve suyu seviyor.Hoşuna gideceğini düşünüyorum.Aileyle görüşme konusunda bende şanslıyım çok şükür.Her hafta görüşüyoruz,mutlaka.Hafta sonları kalıyoruz vs.Eşimin annesiyle 3 saat geçiriyorsak annemlerde 3 gün kalıyoruz.Kv şikayetçi bu durumda arasın düzeni bozuluyormuş.Huyu değişiyormuş.Dedim yapcak bişi yok özlüyolar bende özlüyorum gidip gelicez alışsın daha iyi.Ki kuzumun maşallahı var.Annemdede beşik olduğundan ve annemde kırkımı çıkardığımdan alışkın.Dedesiyle sokakda gezmeyede bayılıyorKv haklı olarak zorlanıyo çünkü aras dışarı ve kucak istiyoHafta sonu bende zorlandım ne yalan söyliyim.Dışarı çıktık paşayla şapkasını unutmuşum,eve geri çıktım yatak odasına yönlendim.Çığlık atmaya başladı Evden geri çıktım asansörün önündeyiz hemen sustuÇok komikti o halimiz:)

merhabalar güzel anneler,

bayramdan beri ara ara girip okudum ama yazamadım bişey,
okudum yazılanları zaten çok az mesaj vardı.

aklımda kalanlardan;

umutege: ilk dişiniz çıkmış hayırlı olsun, (profil resminden ersnil sandım seni ilk önce:44:)

egomego: gelmiş hoşşgelmiş,

voltajım: gözün aydın, inşallah annenler hep kalır hayırlısıyla, anne CAN dır

dertsizim: Rabbim ıslah etsin çevrendeki herkesi canım benim yaa,

kilolardan konu açılmışken, 1 gr vermiş değilim kilo alıyorum,
tereyağı balı reçeli de kestim,

sabah yürüyüş de yaptım kızım uyurken, inşallah zayıflarım.

kv artık gözüme inanılmaz batıyor yaa, bayramda ananedeyiz, etraf kalabalık olunca bizim kız huysuzlandı,
odaya geçtim ben, nasıl ağlıyo ayşe yırtılıyo resmen,
1 dk bi gel yaaa, biraz oku, kucağına al bişey yap yani, yok atraksiyon yok,
eşimin teyzesi geldi sağolsun, yardım etti, ilgilendi kucağına aldı,

her gelen seviyo kızımı, babane de hiç bişey yok,
oturuyo hizmet bekliyo herkesten, bi de 'kaynana gibi oturuyorum ' diyo gülerek
cık cık yaaa, ne sevgi ne saygı gıcık oluyorum resmen kadına

Hoş geldin kuzuş
Ben artık kv yide şikayet edemiyom he
Kadını gördüğüm yok aslında.
Ben eve gidiyorum hemen çıkıyo çok ciddi yoruluyo
Aralarda bişi dese heee hee diyom
Kociş saolsun hep beni destekliyo,arasda mutlu bende relax takılıyorum

Son düzenleme:
amin canım.

bende tam tersi kv yanıma gelmesin istiyorum.
haftasonu hep beraber dışarıdaydık yemek yiyelim dedik
önce ben enesi emzirip geleyim dedim
bebek arabamızın tekerleği çıkıyor eşim ben götüreyim dedi
kvde de peşimizde. kaynım buna bir bağırdı sen nereye gidiyon diye
ohh içimin yağları eridi valla.

maşallah canım,senin kv den beklenmeyecek bir davranıştı enise bakması,çok şaşırdım ilk okuduğumda,oğlunu kaybetmek istemeyince, toruna bakmaya razı oldu gibi geldi bana,çünkü annenlere yakın bi yere taşınmayı düşünüyodun doğumdan sonra yanlış hatırlamıyorsam

benim sıkıntım ne biliyo musun dertsizim:
kadın için torunu olmuş olmamış oğlu gelini kimse umrunda değil,
onun için etkisiz elemanız biz,
sürekli hastayım az iyi oldum, şöyleyim böyleyim,
her gezmeye pikniğe tatile her yere demirbaş ama sorsan hep hasta,
bi yere gidince de, az iyi oldum da geldim diyo,
ne zman arasak telefonu meşgul, ulaşıncada 'meşguldu' dediğimizde
kimseyle konuşmadım ben hep yattım o gün hastaydım diyo
telefon açık kalmıştır diyo, sanki ev telefonu,
cep telefonunda açık kalmış olayı var mı yaaa

ne güzel annen gelmiş hoşgelmiş
allahım başımızdan eksik etmesin onları..
doya doya tadını çıkar anneli günlerinin voltajım

Ben düşünüyodum canım taşınmayı Kv beni çok şaşırtıyor çok.Hiç beklemiyordum.Arasın bebeklik resmi batmandayken çıkartırmış çerçeve yaptırmış.Duymuştum ama inanmamışdım,kociş bayramda görmüş baş ucunda duruyormuş.Kocişide benide pek sallamıyor ama arasa bayılıyor.Kv yi iki yıldır tanıyorum ilk defa bu kadar gülerken görüyorum:)Sen niye mutlusun derseniz,Kociş mutlu,annemlere karşı ezilmişti bu konu yüzünden şimdi başı dik.Düzenimiz bozulmadı,taşınma vs yorucu olacakdıArasın tek elde büyümesi sevindiriyo beniAnnemlerde elden ele dolaşıyor herkes hayranAnnemlerin orda yani mahallemizde ben kendimi bildim bileli oturuyoruz ve hep aynı çevreO yüzden biz gidince herkes kendi evladı torunu gelmiş gibi oluyo ee bakma alma diyemiyosun çok yoruluyo aras.Ben tamam baksın dediğim için,kociş bana iki kat daha ilgili.Çünkü kafası rahat.İşle ev yakın birbirine kocişin.10 dkda evde.Diğer türlü annemlerin oraya gelmek için en az 1,5 2 saat yolda geçicekdi.Bende kociş eve erken geldiği için mutluyum..Ya karışılıklı anlayış önemli.Kv bir şeyler desene eşim hep beni destekliyo,el üstünde tutuyo,gece yoruluyorum diye arasa eşim bakıyo.Evdede bana yardımcı,annemlere giderkende mutlu.Daha ne olsun

Hee bende anneciğim diye takılmiyorum da yanlis anlamissin kıskandırmak için yazmadım ki :)) eskimiyor siradanlasmiyor :)
Biz hep ayriyiz ben 6 yıldır ilk defa annemle Bayram geçirdim 8 yıldır hic bir Bayram gitmedik sadece iki Bayram gelebilmişlerdi .6 yıl boyunca da bayramlarda ne geldiler ne gittik.
İlk yıllar bizde öyle oho deyince gider gelirdik ama artık alıştık.sende ılerde alisirsin az gidersin.cocuklarin okulu vs girer araya Hemde 11 yıllık evliyiz.artik ben profesyonel anne oldum:)
Kilo konusunda zaa 3 hafta önce hatırlarsan 73 idim 69 a 1.5 haftada düştüm demiştim şimdi 66.ben hepsinde 6. Ayımda eski kilomdaydim.bende askili ve sortlarimi giyiyorum görmeyi hakeden esimin ailemin yanında gayette fit duruyor.
O Style

Ayrıca ayakkabılar pazardan hersey olabilir birazdan

Dertsiz seni topluyorum bölüyorum ekliyorum ne yaparsam yapayım esinle neden hala evli olduğunu anlamıyorum.hergun gerginlik hergün stres sevgi dıyorduk alakası yok.mecburiyet desen kaç yıldır cocuksuz durmuşsunuz yani yok.ailen o kadar seviyor seni nasıl göz yumuyor bu kadar mutsuz olmana anlamıyorum.bizlerde çok sorun yasadık ama bir yerde tutulur yanları oluyor ama sende yok.mesleginde varmış hadi şimdi cocuk bahane olur ama daha fazla kendini neden harab ettigini anlamıyorum.huysuz deyip sineye çekmeni anlamıyorum.
Yani kusura bakma bilmiyorum yanlış birsey dedim mı ama anlamıyorum sadece.

tam aynı şeyleri aklımdan geçirdim de kelimeye döküp de yazmadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…