Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Egomegocum hoş geldin tatlım, biz de seni çok özlemiştik.

Bayramın birinci günü istanbuldaydık benim ailemle, ikinci günüde hep birlikte bir edirne gezisi yapıp kırklareline geldik anneannemin memleketine. Güzel bir orman köyü burası, havası temiz, serin. Kocacığım pzt döndü, bizde perşembe dönücez. Bayramı ailesiyle geçirme konusunda şanslılardanım ben de çok şükür ki.

Dertsizciğim ne yalan söyleyeyim ben de voltajcan gibi anlayamıyorum bazı şeyleri tamam çok sabırlısın ama bu kadarına hala nasıl eehh yeter be demiyosun. Seninki de can be şekerim, seninki de aile..

Hepinize çok teşekkür ederimmm canişlerrrrr çok garip yazdım tşekkürler diye bekliyorum anlatacağım hiç birşeyimm yok ki artık

egemego bacım baş başa kalmışız kızlar kayıplarda....

efett baişkomm öylee okuyorum sadece çok kötüyüm allahım bana birdaha yasatmasın inşallah eskiden sürekli birsyleri paylaşırdık suan sadece nefes alan bi ölü gibiyim ne anlatacağım birşeyim var ne hayatımın bi anlamı zaman geçsin diye yasıyorum sanki bari çabuk geçsede oülumla kavussak

Voltaj kisa sortun pazardan Allah korusun nazardan diyim ben de Sevgiler...
Yaparken ortala bu arada sana bana bulastirma ))

voltajım çok haklısın. 7 yıl flört ettik ve aramızda sorun yoktu. benim ailem biliyordu ama kvler bilmiyordu beni. eşim söylediğindede hiç istemediler. isteme,söz hepsi bir anda oldu. kimsenin haberi yoktu onların tarafından. kv demiş ki yüzük takarız nolcak 1 hafta sonra yüzüğü atarız. neler yaptılar neler nişan atılsın diye. adetimiz olmadığı halde salon,oturma odası,yatak odası, halı,perde hepsini iki taraf arasında paylaştı. onuda babamlar benim zorumla kabul ettiler.evlendik 1 ay sonra kb boşanın demeye başladı. inatla direndim, sustum çünkü seviyorduk biz birbirimizi.onların istediğini yapmıcam dedim. kan kustum aileme söylemedim. eşim askeri okula sırf ailesinden kaçmak için gitmiş onu anlatmıştı bana ve ben daha ilk kavgamızda onu yüzüne vurdum.(eşim ailesini çok iyi biliyor aslında, hatta bütün sülalesi biliyor kvyi.) kv ile tartışmamızda ben haklıysam eşim benim tarafımdaydı kv baktı oğlu elden gidiyor numara yapıp soluğu hastanede almaya başladı. yok migrenim tuttu, tansiyonum yükseldi ikide bir hastanede. haklıda olsam özür dileyen ben oldum hep. ilk yıllar boşanıpta onları sevindirmicem dedim sabredicem dedim sabrettimde. ama bu dönemde kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük. babam yola çıktı beni götürmek için eşim ağladı gitme diye. şimdi de bu kadar sabrettin kaynın bir evlensin o zaman kıymetli olursun deniyor.bende böyle düşünüyorum hep yoksa arkama bile bakmadan giderdim. ailem benim her zaman arkamda. ama eşime karşı hep onlarıda susturdum. bundada hata yapmışım daha yeni yeni farkına varıyorum. keşke bıraksaydım da benim ailemde onun ailesi kadar evliliğimizin içinde olsaydı.burdaki yazdıklarımı bilmeden bizi tanısan ne kadar uyumlu bir çift dersin. dışarıdan da gıptayla bakıyorlar. o zaman kendi kendime içi beni yakar dışı sizi yakar diyorum. çok dua ettim voltajım hayırlısı neyse o olsun diye. boşanmaksa boşanmaya da razıydım.ama hep bşeyler engel oldu sanki. şu an eşimle bir gelecek var mı onu da bilmiyorum.

eşim sürekli laf sokuyor bana evde dışarıda. bir gün patladım artık. senin benimle ne alıp veremediğin var. açık açık söyle alır oğlumu giderim arkama bile bakmam yeter artık dedim. şimdide hiçbir yere gidemezsin diyor. çünkü eşimin arkasını ben topluyorum bensiz hiçbişey yapamaz o. çorabını dahi eline ben veriyorum düşün.

size kv nin baktığı çocugun annesinin rüyasını anlatayımmm
kadın sabah kv ye gelmiş ağlaya ağlaya anlatmış ki oğlumu hiç görmedi benimle de öyle bir samimiyeti yok daha doğrusu kimseyle sadece oğluna bakıyor benim kv neyse
kadın rüyasında beni görmüş ben ayaz oğlanın mezarının basında toprağı ile ugrasıyor musum ağlıyormuşum
hemen başımda da çok yakışıklı uzun boylu yemyeşil gözleri olan bir delikanlı duruyormuş kadının söylediği şekilde ''asılma sebebi'' yakışıklılığı gözlerimi çocuktan alamıyorum demiş yok böyle bir yakışıklı demiş sonra çocuk benim saclarımı sevmiş ve bir tane öpmüş
ama ben hiç tepki vermemişim yani çocuğu görmüyormusum kadın da benim yanıma gelemiyormuş yaklaşmasına izin vermiyormuş
çocuk sonra kadının yanına doğru gelmiş kadın demiş sen kimsin çok yakışıklısın ben görmedim böyle birsey asılma sebebisin sen demiş
çocukta övme beni demiş ben orada yatan bebeğimm o kadında benim annem demiş söyle ona lütfen ağlamasın duramıyorum burda yanına gitmek istiyorum ama mümkün değil bu demiş benim yerim çok güzel görseniz sizde gelmek istersiniz demiş anneme söyle ben sahipsiz de değilim tüm buraların bekçisi benim demiş ve söyle nolur ağlamasın annem demiş kadın da ama sen bebektin küçücük o olamazsın ki sen büyüksün demiş oğlumda hayır 24 yasındayım ben simdi ve annemi bekliyorum gelecekmiş yanıma ayrılmayacakmişiz demiş sonra yine benim yanıma gelmiş tekrar saçlarımı sevip öpmüş ve kaybolmuş ama kv nin dediğine göre kadın titreye titreye anlatmış ben ayazım demiş oğlum hamişken ayazımm diyordum ya

Allah hayirlara getirsin cnm...zaman herseyin ilaci rabbim acilarini dindirsin tez zamanda

egomegom canım benim sen oğlunu göremesende o hep senin yanında aslında.ayaz bebek senin şefaatçin olacak tatlım.

kızlar bizde bayramda bi şehit ailesine gittik.
odanın her yerinde kırmızı bayraklar ve şehidin resmi asılıydı
oğlum önce tek tek inceledi her yeri
sonra durup dururken öyle bir ağlamaya başladı ki
4 aydır hiç bu kadar ağlamamıştı.
evden çıktık öyle sustu.
o evde bişey mi gördü diyoruz.

voltaj gözünaydın canım...
egomego hoş geldin canım rüyayı okurken tüylerim diken diken oldu çok etkilendim
o herşeyi hissediyor...

günaydınlaar
egomego canım hoş geldin çok özlemişiz seni.
anlattığın rüya çok etkiledi beni içim bi tuhaf oldu.
bebeğin hep senin yanında canım senin onu düşündüğün kadar o da seni düşünüyor

Çok sık giremesem de sizleri ara ara merak ediyorum.

Şöyle birkaç sayfa okuyabildim, bebekleriniz ve sizler iyisiniz inşallah.

Kızımla dün doktora gittik annemin "kızına bakamıyorsun, süt yetmiyor, zayıf, kilo almıyor" ısrarı nedeniyle. valla kaynana gibi annem var . doktor çok ilgili biriydi, beğendim yani. Çok şükür kızım için her şey yolunda. Kilo almaması hareketliliğinden ve genetik olur dedi. Gerçekten doğru, doktor deyince hatırladım, çocukken kilo alalım diye çok uğraşırdı bizimkiler, bal kaymakla beslerlerdi. Şimdi az ye, zayıfla diye uğraşıyorlar

Eşimle limoniyiz bu ara. Adam resmen batıyor bana. Aslında ilgili bir koca ve baba ama nedense sürekli ona laf sokasım var, yanına gitmek bile istemiyorum. Evlat aşkı, koca aşkını öldürdü mü ne?

hayırlı sabahlar güzeller
dün elifle denize girdik çok keyifli mutluydu yavrum 5 dk.falan durduk babasına kalsa biraz daha durmak istedi ama zararlı olur diye çıkarttım hemen,1 defa havuz 2 defa denize girmiş oldu fıstığım :)) antalya gibi yerde yaşıyoruz ilk yazı isiliği olur diye korkuyodum çok şükür ilk denize haziranda girmişti evede 2 litre deniz suyu getirdik onuda kullandım banyosunda faydası oldu diye düşünüyorum inşallah böyle isilik olmadan bitiririz yazı

Canım benzer seyleri bizde yasadık.kendini kaybediyor insan herkese herseye tahammulsuzlesiyor.bir yere gidemezsin demekle kendine nasıl bağladığını söylemiş sana ,çorabını dahi vererek sende ne kadar onu sahiplendiğini gostermissin.karı olarak değil de resmen anne ,bakıcı ,köle seklinde algıladım ben.ne yaparsam kabul eder...
kayninin evlenmesi umarım kısa sürer ve beklediğin gibi olur .ya olmazsa gibi de düşünmek lazım.yada olana kadar sevgi kalır mı?
Hakkında hayırlısı olsun insallah.

hoşgeldin canım.resmen içim titredi okurken.allahım sana şefaatçi eyledi ayazını annesi.hiç üzülme o seni görüyor mutlu ol ki o da üzülmesin

kızlar çok canım sıkkın.
sütüm gelmiyor.
sadece anne sütü veriyordum
oğlum ağlamaktan helak oldu bugün.
onunla birlikte bende ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…