büyük aşklar nasıl biter peki ???

çooookk seviyorduk başlarda birbirimizi nolursa olun hep sz veriyorduk brliktolucaktk ama o sözünü tutamadı başkasında hoşlanıyormuş o kıza gittiii.:'((( çooookk dualar ediyorum mutsuzolsun pişman olsunn diye:'((​

Erkekler işte. Aynısını o kıza da yaşatacaktır. Üzme canını. O kaybetti. Artık geri dönerse yüz verme.

Eski sevgilisine gitti koşa koşa, unutamamış onu, ben çok seviyordum onu, oda seviyordu güya, ama meğer eski kız arkadaşını seviyormuş, yapamıyorum, bilmem ne gibi bahanelerle bitirdi, geçenlerde bi yem attım kendisine hemen oltaya takıldı. Ellerindekilerin kıymetini sonradan anlıyorlar ama işte o zaman da çok geç oluyor, o zaman da biz istemiyoruz.

Ne çok aynı şey yaşayan varmış( Diyorum ne kadar yok aldırma vs diyen olsa da şu anda ancak beni benim gibi damdan düşen anlar teselli edebilir.

Güçlü olun bakim. Ağlamak sızlanmak yok kimse vazgeçilmez değildir unutmayın sadece zamana bırakın

Ne çok aynı şey yaşayan varmış( Diyorum ne kadar yok aldırma vs diyen olsa da şu anda ancak beni benim gibi damdan düşen anlar teselli edebilir.

aynen aynı durum olmuş hep aynı zihniyetli erkekler nefisleri ugruna baskalarıyla hayal kuruyolar n salak bişeydir eski sevgiliye gitme bizdede öle oldu o kız yapışmıştı zaten sürekli dan diye girdi hayatımıza dilerim ban yasattıklarını yasatır rabbim
bide yetmiyormuş gibi mutlu oluyolar ya cıldıracam ya sen gel bi hafta önce evlilik hayali kur bi hafta sonra ayrıl bu nasıl bi mide ya nasıl bi dengesizlik hakkımı alacam sonuna kadar

Son düzenleme:
Valla kızlar ben ayrıldığımız gün hattımı kırıp, attım :) hiçbir şekilde bana ulaşması mümkün değil .
Gerçi bana yaptıklarından sonra ,karşıma çıkmaya yüzüde yoktur .
Ölüyor olsa bile gidip yardım etmem .Çok büyük pislikler yaptı, onları unutmam mümkün değil .Artık allaha havale ettim kendisini .
Beter olsun ,sürünsün inş.

Son düzenleme:
belkide o kadar büyük bi aşk değildir ki bitmiştir ?

büyük aşklar da biter
sonsuza giderken herşey
bi anda sona gelirsiniz ani bi frenle
kaderdir adı
ve o artık bambaşka bi insandır
bi yabancı
bırakın onunla hayatı paylaşmayı sanki hiç konuşmamış gibi hissedersiniz..

İlle ihanet, yalan vs. gibi bir sebepten bitmezde beraber yapamayacağınızı anladığınız zaman da bitebilir.
Benim şuan ki birlikteliğim mesela, henüz bitmedi ama bitecek.
Sonumuz yok çünkü.
Kişiliklerimiz birbirimizden farklı. Aynı olmak zorunda mı? Elbette değil ama anlaşamadığınız noktada farklılık fazlaysa sorun oluyor.
Sevgilimin ailesi benim için başlı başına bir problem. En büyük bitirme sebeplerimden biri! Laftan sözden anlamayan insanlar ve benim bu duruma hiç tahammülüm yok.
Yapma denilen birşeyi yapıyorlar falan, bu konuyu sevgilimle de konuştuk ve böyle bir duruma katlanamayacağımı, göz yummayacağımı söyledim.
Sevgi var mıu aramızda? Kesinlikle çok güzel, büyük bir sevgi ve anlayamadığımız bir bağ var.
Ama yetmiyor ya da bir noktada takılıp kalıyor işte...

2.5 sene bi mesajla bitti... 21 haziranda tam iki buçuk sene olucaktı şimdi 4 temmuzda ayrılalı tam bir ay olucak biz öyle bi aşk yaşamıştık ki ilişkimizde eksik olan tek şey aşk acısıydı... işte bizimkisi tam aşk oldu seni çok seviyorum ama bitti diyerek gitti facete hala ilişkisi var yazıyo ve benimle fotoğrafları duruyo... çevresinden gerekçesini öğrendiğimde ben onu ilerde daha çok üzerdim kendime güvenemedim demiş(sanırım cinsellik anlamında) çünkü biz cinsellikte hiç ileri gitmemiştik o bitti yazdıktan sonra Bİ MESAJLA karşısına çıktım yüzüme söyle dedim söyliyemedi bende çekip gittim ve hiç aramadım mesaj atmadım o bi oğlak burcu bense koç burcuyum huysuz sevgilim diye severdim onu... :'(

Ay canım yaa severek ayrılmak olmuş sizinki. İçim acıdı. Ah ahhhhhh. Her ayrılık bana kendi acımı hatırlatıyor.
Belli mi olur belki kavuşursunuz. Hakkında hayırlısı olsun.

aramadi mi sonra? konusuyomusunuz simdi? ayni sebepten (ilerde seni uzerim) dolayi bizde bi kere ayrildik, sonra baristik, bi sene sonra simdi tekrar ayrildik, kendi salakligima yaniyorum ben, resmen ayni aciyi tekrar yasiyorum, guya artik onu o kadar ciddiye almicaktim dfalan, salagim ben salak

ah bu erkekler cok terbiyeszler hiçbişey yasanmamış gibi acı cekmeden alır basını baskasına hemde eskisine gider

öyle bir biter ki hem de, hiç yaşanmamış gibi... hiç sevmemiş gibi...

Eski sevgilim tarafından sebepsizce terk edilmiştim(daha sonra başkasıyla çıktı tabi kendisi). Ki biz baya yakındık onunla malesef erkek milleti işte..Aylarca evde zırladığımı biliyorum.
Daha sonra hayatıma mükemmel bir erkek girdi ve boşu boşuna üzüldüğümü ve hiçbir şey için geç olmadığını hissettirdi bana.
O yüzden hiç onlar için üzülmeyin kızlar amaan yaşayan biri olarak söylüyorum hiç değmez vallahi. Dışarı çıkın bir sürü erkek var eminim sizi hak eden birilerini bulursunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…