büyük aşklar nasıl biter peki ???

Bende karşılıklı çok sevdiğimiz halde bıraktım.. Tam 15 gün oldu bugün.. Her kavgamızda ilk o aradı. Ama bu sefer aramadı.. çok zor onsuzluk ama böyle olmak zorundaydı. Saygısız ve kırıcı olamaya başlamıştım ve sevgisine inancım kalmamıştı.. Saygısızlığına üzülmektense onsuzluğa üzülmek daha iyi bence.

sen yne kendn karar vermişin bize sorulmadı bile cekti gitti adam hemde eskisine

benim bir bucuk yıllık güzel giden bi ilişkim vardı onun okulu bitti ve gitti bnm okulumun bitmesine daha 3 yıl var sonra bu işe basladı benden sogudu ve ayrılmak istedi konuştugumzda bana deger verdigini ama cok kıskanc oldugunu ben üniversite okurken onun huysuzluk yapıp kavga cıkarcagını benim mesleğim dolayısyla orda yasamam da pek mümkün deil küçük bir yerde yasıyor sen burda mutlu olamazsın falan dedi bnde hak veriorum aslında ama cok üzülüorum hala konuşuyoruz ama o kafasında kesinlikle bitirmiş bizden bişi olmaz dio yanımdayken de böle sorunlar olmuştu ama ben bi şekilde onun süphelerini atlattıgımı sanmıştım onu hala cok seviorum

ay canım kusura bakma biraz geç oldu bugün tam 2 ay oldu ayrılalı ve hiç aramadı bende hiç aramadım hiç konuşmadım onda kıpırdanmalar var hissedebiliyorum en basitinden annesine evlilikten korktuğum için bitirdim yoksa hande gibi kimse olamaz demiş ama 2 aydır tık yok

Son düzenleme:
Ay canım yaa severek ayrılmak olmuş sizinki. İçim acıdı. Ah ahhhhhh. Her ayrılık bana kendi acımı hatırlatıyor.
Belli mi olur belki kavuşursunuz. Hakkında hayırlısı olsun.

inşallah kavuşuruz canım beni aldatmadıktan sonra affederim ama yeterki herşey çok geç olmadan gelsin ben onu çok seviyorum ona çok değer veriyorum onunla evlendiğim zaman onu üzmekten korkuyorum demiş

Uzun süreli bir birliktelik. Hayaller kurmak. Yaşanan mutluluklar. Sonra o sarışın ve mavi gözlü bir kızla aldatsın. Tam 1 Nisanda terketsin. Yapayalnız bıraksın...

oha oldum canım eşgalini ver görürsem yüzüne tüküreyim sinir oldum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…