- 25 Eylül 2011
- 7.586
- 11.495
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Onemli olan bundan sonraki tavirlari iyi muamele gormezsen 1 saniye bile kalma orda.cunku adim atmissin sen zatenŞuan ailemin bulunduğu şehirdeyim ve yarın kayinvalidemlerin yanına gidiyorum bulunduklari sehir bize 4 saat uzaklikta
..daha evvelki komumu okuyabilirsiniz.
1 yildir kayinpeder ile küsüz..bi süru olay oldu..torununu görmeye bile gelmediler..
Ve ben esimjn hatru ve daha evvel yasadigimiz iyi gunlerin hatrina ve kizima haksizlik yapmak istemedigimden ben onlara gidiyorum ve yarin ilk defa kizimi yani torunlarini gorecekler..
Bu karari cok zor aldim..simdi ise strese girdim beni neler bekliyor bilmiyorum...ama esim cok mutlu oldu attigim adimdan.gözünde buyudum yine.
Ailemde destekliyor ama bi tuhaim suan..
Yasattiklarini unutmadim.ama aradaki buzu kirmak icin buyuk bi adim benimkisi..
Diger konumh okuyan yorum yaoarsa daha cok sevinirim.suan vaktim olmadigi icin detayli yazamadim.
Bu arada kizim 9 aylik oldu..
Herseyin hayiliis insallah pisman olmam
Ha buarada ben olsam torununu gormeye gelmeyene kizimi goturmemOnemli olan bundan sonraki tavirlari iyi muamele gormezsen 1 saniye bile kalma orda.cunku adim atmissin sen zaten
Insallah..hala kendime inanamiyorum..bidaha asla gorusmem diyordum kendi ayaklarimla gidiyorum.Umarim onlar da kendi ogullarinin hatrini sayarlar.
Ilk yuzyuze gelinceye kadar bu gerginlik surecek.
Sonrasin da daha kolay olur.
Evet yüzeysel bakınca bende goturmezdim haklısınız ama konunun detaylarını bilenler hakveriyor banaAradaki kuslugun nedenini bilmiyorum
Kayinpederiniz hakli yada haksiz fakat dogdugu gunden beri torununu gormeyen insanin ayaginada cocuk goturmem.
Gelen gorur ama dedigim gibi tutupta ayaklarina cocuk goturmem.
Esimde cocugunu bile kusluk var diye gormeye gelmeyen hayirli olsun demeyen insanlara cocuk goturne taraftari olmazdi
Hakkinizda hayirlisi olsun
Evet:) o konuyu o zaman tatliya baglamistik..iste o olaydan sonra gorümceler dis bilediler.Ela kumsal mıydı :)
Kızınızın adına bile karışmışlardı .
Büyüklük sizde kalmış adım atmakla iyi yapmışsınız bundan sonra da mesafenizi korursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?