Büyük bir boşluk duygusu yaşıyorum

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
388
148
53
Herkese merhaba, bu aralar malesef büyük bir boşluk duygusunu yaşıyorum kendimi çok yalnız hissettiğim bir dönemdeyim, etrafımda insanlar olsa da bu duygularımı anlatabileceğim kimse yok açıkçası, bende bu boşluk duygusunu oluşturan durum eski işyerimle alakalı, ben uzun bir süre iş aradım ve sonunda iş bulunca orayı fazla gözümde büyüttüm ve nerdeyse herkes bana karşı iyiydi üst yönetimden destek görüyordum ve bir anda nedensiz yere işten çıkarıldım, işten çıkarılma nedenimi defalarca sordum ama kimse bana nedenini tam bir şekilde söyleyemedi ve ben zor durumda olduğumu söyleyince ordan bana en çok destek veren kişi bana yardımcı oldu, şu an başka bir yerde çalışıyorum çalışma koşullarım şu anki yerimde daha iyi ama tek sorun çalışma ortamı malesef kendimi çok yalnız hissediyorum, eski çalıştığım yerdeki insanların desteğini arıyorum resmen ama şu anki yerimde bana destek olan kimse yok kafa dengi arkadaşımda yok, işin kötü tarafı iş yeri dışındaki arkadaşlarımda çalışıyorlar ve izin günümüzde buluşmak zor oluyor onların izin günleri genelde farklı, eski işyerime geri dönemem, bu boşluk duygusundan nasıl çıkacağım bilmiyorum evde de yalnızım işyerinde de yalnızım 26 yaşındayım hayatımda aşk anlamında da kimse yok,
İşin garip tarafı bana en çok destek olan kişi kaç defa aramama rağmen cevap vermedi özel günlerde mesajlarıma teşekkür ederim diye cevap veriyor sadece, üst üste de aramadım her arayışımın arasında 1 ay yada 2 ay var nerdeyse
Zaten kendisi demişti bir sorun olursa ulaş diye,
Bu duygusal boşluktan çıkamıyorum hayatım hep böyle gidecekmiş gibi geliyor beni hayata karşı mutlu eden hiçbir şey yok,
Film izlemek kitap okumakta ilgimi çekmiyor
Yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim.

Herkes herşeyi yaşayabilir. Önemli olan ayağa kalkmak.
Yeni iş yerinizdeki insanlara aldırış etmeyin, işinize odaklanın. O zaman sizin için daha iyi olacak.
Ve iş ortamında kimseye güvenmeyin yüzünüze gülerler içten içe rekabet oluşur.

Hem evde yalnizim hem orada bu duygu beni çok üzüyor
Eski işyerimdeki desteği arıyorum ama o yok malesef
Zamanla hayata karşı umudum da azaldı

Hem evde yalnizim hem orada bu duygu beni çok üzüyor
Eski işyerimdeki desteği arıyorum ama o yok malesef
Zamanla hayata karşı umudum da azaldı
Destek olduğuna emin misiniz ? Bu kadar kimseye güvenmeyin.
Durduk yere cikişiniz verilmiş.

Eski iş yerinize çok anlam yüklemişsiniz gibi geldi bana. Profesyonel hayatta maalesef sizin yaklaştığınız gibi yaklaşmıyor insanlar. Şöyle düşünün sizi tam açıklayamadıkları sebepten dolayı işten çıkarmayı düşünen insanlar için sizin onlara yüklediğiniz anlam kadar bir anlamınız yokmuş demekki. Siz de önünüze bakın. Belki ileride yeni bir iş imkanı çıkat karşınıza. Zaten iş yerindeki arkadaşlıklarınıza da o kadar güvenmeyin.

Destek olduğuna emin misiniz ? Bu kadar kimseye güvenmeyin.
Durduk yere cikişiniz verilmiş.
Ordan bir çalışan da sizin gibi söyledi, onunla birebir konusan kişi de ben bana destek oldu deyince bazı şeyler göründüğü gibi değildir dedi ama ne demek istedi bilmiyorum
Sorunca da kendine yeni sayfa aç dedi şaşırdım

Haklısınız uzun süre iş bulamadım orası da ilk çalıştığım yerdi ve bir sürü arkadaş edindiğim bir yer oldu hiç yalnız hissetmemiştim sevildiğimi hissetmiştim orada neden çıkarıldığımı hiç anlayamadım işte çalışma performansıma herkes iyi diyordu çünkü, kimseyle tartışma durumum da yoktu

Bencede değildir. Özellikle iş hayatında kimseye guvenmeyin.
Yani demek istemiş ki ''en çokta destek olan kişilere dikkat et kuyunu kazıyorlar'' demek istemiş.

Bencede değildir. Özellikle iş hayatında kimseye guvenmeyin.
Yani demek istemiş ki ''en çokta destek olan kişilere dikkat et kuyunu kazıyorlar'' demek istemiş.
Ama o kişi benden üst kademede ve benim işimle alakalı olmayan biriydi
Onun çalıştığı bölüm benden farklı, ama öyle bir insansa neden başka bir yere girmeme yardım etti ki onu da anlamadım

İş hayatınızdaki ilk deneyiminiz böyle saf duygularla yaklaşmanız çol normal ama iş hayatında insanlar gerçekten asla masum değil. O yüzden siz de bunu bir tecrübe olarak cebinize koyun ve iş yerinizdeki insanlarla bir daha bu kadar duygusal samimiyet kurmayın çoğu sahte.

Bende böyle üzücü bir durum yaşadığım için duygusallığımı da kaybetmiş gibi oldum kimseye de güvenemiyorum eskisi gibi bu yüzden yalnız hissediyorum zaten

Bende böyle üzücü bir durum yaşadığım için duygusallığımı da kaybetmiş gibi oldum kimseye de güvenemiyorum eskisi gibi bu yüzden yalnız hissediyorum zaten
duygusal yaklasmaya gerek yok...isinize odaklanın...isi ıyı yapınca bısı yapamazlar...yuzeysel muhabbet edın gerektıgı kadar...ozelınızı anlatmayın..ıs ıste kalsın...ıs harıcınde hayatınızı renklendırın birileriyle gorusun hobı edının..gercı ben de calıstıgım donemde ısten eve evden ıse bı tıptım...yoruluyordum..enerjım yetmıyordu ekstra bısı yapmaya...

Is yerine veya calisma arkadaslarina cok anlam yuklemissiniz gercekten. Nadiren de olsa insan is yerinde tanisip, guzel arkadasliklar kurabiliyor. Ama bunlar nadiren olan seyler. Onun disinda is arkadasligi medenice, belli sinirlar icinde, sicak ama samimi olmaz genelde. Sizin yaklasiminiz biraz sanki sinif arkadasligi, askerlik arkadasligi gibi bir arayis icindeymissiniz gibi olmus.

Nasildiniz bilemiyorum tabi. Ama ben yaklasik 14 senelik is tecrubemle sunu soyleyebilirim ki surekli muhabbet etmeye calisan, isten cok arkadaslik yapiyormus gibi duran insanlar is yerlerinde pek sevilmezler. Cunku calismaktan cok konusuyorlar gibi bir durum olur. Tabi sizi bilemiyorum. Bir de tabi belki farkinda olmadan size cok destegi dokundugunu soylediginiz kisilere ozelinizi cok actiniz. Fazla samimi oldunuz. Bilemiyorum

Neyse, arkadasligi bence is yerinde aramayin. Baska aktivitelere yonelin. Gonullu calisin, halihazirda tanidiginiz insanlarla muhabbeti artirin

İş yeri para kazanma yeri dostluk kurma yeri değil ki. Hayatınızın merkezine işinizi koymayın.. O sadece özel hayatınızı dilediğiniz gibi şekillendirebilmeniz için bir araç.. Spora yazılın, yeni insanlarla tanışırsınız belki.

Niye çıkarıldınız işten ve size destek olan arkadaşınız niye soğuk davranıyor onu bende merak ettim açıkçası mutlaka küçük büyük bir sebep olmalı. Ama şöyle söyliyim o eski görüşmeler, dostluklar çoğu kişide yok maalesef. Her iki tarafta fedakarlık gösterip değer veriyorsa çok nadir gördüğüm durum onların arkadaşlık ilişkisi güzel devam ediyor. Benimde üniversiteden tut mezun olup memleketimize döndüğümüz ana kadar her şey çok güzeldi sürekli görüşür gezerdik. E tabi çoğu işe baladı evlendi derken buluşmalar ayda bir iki kez olurken yılda bire düştü. Benimde çok anlam veremediğim bir durumdur sebepsiz yere birbirinden uzaklaşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…