Büyük bir boşluk duygusu yaşıyorum

Ben eski işyerimde işimi iyi yapmama rağmen çıkarıldım ve işten çıkarılma nedenim doğru düzgün açıklanmadı bile, mesafeli olmak iyi aslında da insan bazen kafa dengi birini arıyor malesef
Hobi edinmeyi düşünüyorum

Aynen dediğiniz gibi ben uzun süre evde oturdum sohbet edebileceğim arkadaşım da yoktu isyeri o bakımdan bana umut olmuştu bi de kafa dengi birçok arkadaş edinince daha çok bağlanmıştım oraya

Neden uzaklaştığını bende anlamadım bu kişi erkek ve benden büyük zaten
Bende artık dostluk kurulacağına inanmıyorum ama yalnızlık ve boşluk duygusundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum

Bir kursa falan yazılmak istiyorum ama uygun olan olur umarım bilmiyorum bu aralar gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendimi manevi olarak desteğe çok ihtiyaç duyuyorum

Bir kursa falan yazılmak istiyorum ama uygun olan olur umarım bilmiyorum bu aralar gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendimi manevi olarak desteğe çok ihtiyaç duyuyorum
Kitap okumanız aslında güzel olurdu ama ilginizi çekmediğini belirttiniz.. Umarım en kısa zamanda kafa dağıtabileceğiniz hobiler edinirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…