Büyük bir derdim var !

Valla bilemedin şimdi bundan ayrilsan evleneceğin kişinin ailesinin mükemmel olacağı kesin değil erkek aileleri sorunlu oluyor genelde bu kendini baştan belli etmiş yenil yutulur şeyler değil ama ote yanda 7 yıllık sevgilin güveniyorsan vazgeçme derim ama düğüne acele etmeyin nişanlın atanmış zaten kendi cabanizla olduğu kadar alın eşyaları ve yapın düğünü

Erkekler ailelerinden asla vazgecmiyor.Evlenene kadar hiii hiii yapar sana sonra cok üzülürsün.Tavsiyem agirdan al herseyi erkege güven olmaz

Allah yardımcın olsun öncelikle.7 yıl az bir zaman degil eğer kayınpederini bir daha hiç görmeyeceğine inanıyorsan evlen derim.Benim de kızım var kahroluyorum böyle şeyler duyunca ailenin gözünün içine bakarak büyüttüğü yavruları böyle zalim dengesiz insanların harcaması çok acı.Tavsiyem eger gözünü karartıp evlenirsen ve bu pislik adamı görmek zorunda kalırsan korkma susma deli deliyi görünce sopasını saklarmış ezilme sakın defol git demekten hatta polis çağırmaktan çekinme.

Allah sabır versin canım yeniden anne olmayı nasip etsin ve tüm acılarını unuttursun inşallah.Senin derdin konu sahibinin derdinden daha çok üzdü beni o iğrenç insanların yaptıkları kötülüklerin bedelini öderkenki hallerini de gösterir Allah asla yanlarına kalmaz icini ferah tut ve ilerde doğacak çocukların için dik dur.
Sağol canım Allah razı olsun şimdi tekrar hamileyim inşallah bu bebeğimi sağlıklazamanında alırım kucağıma Allah herkesi dengine düşürsün iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim.

Nasıl insanmış vicdansızlara bak ya:sinirli: 4 yaşındaki bebek sayılabilecek çocuğa telefon verip sizi arattırıp nasıl bebeğin nerede dedirtip gülebilirler. Başınız sağolsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder size ama rabbim onları ne yapar orası pek belli olmaz.
Ne demiş hz Ali ;
Canı yanan sabretsin ,canı yakan da yanacağı günü beklesin..
ayrıca niyeti kötü olanında attığı ok döner dolaşır onu bulur hiç üzülmeyin ben güzel kurtulmuşsunuz değmez onlar için sağlıcakla kalın.
Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız. Dediğiniz gibi acıma acı eklediler. Benim yaşadığımı yaşasınlar demedim hiç ama Allah öbür dünyada karşıma çıkarsın yaptıkları herşeyde nasıl canım yandı onlara göstersin diyorum sadece. Allah dengine düşürsün inşallah herkesi. İyileri iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim

Önceden olsa derdim siz sevdikden sonra ailelere b..k bile düşmez diye ama öyle olmuyomuş anladım

Ben yaşamıyprum ama çevremde biçok kişinin evliliği bu yüzden ya bitiyo yada çok sarsılıyo yani aileler de evleniyomuş

Arkadaşımın eşi ne kadar arkasında dursada kv si daha bileniyo daha ağır davranıyo eşi küsüyo konuşmuyo ama anne baba dayanamıyo tamam düzeldi bu sefer diyo ama bi süre sonra tekrar aynı olaylar yani kaç keŕe ayrılığın eşiğine geldiler torununa bile elin dölünü mü sevcem demeler ya neler neler çocuk için birbirleri için katlanıyolar ama ne kadar dayanırlar 5yıl dip dibe oturduk kavgaları hep bu yüzden evlerinden bi kere eksik olmadı kavgaları hep aile yüzünden

Yani üstün körü özetlemeye çalıştım düşünüp taşınıp öyle karar verin en azından bikaç yıl daha bekleyin derim

Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız. Dediğiniz gibi acıma acı eklediler. Benim yaşadığımı yaşasınlar demedim hiç ama Allah öbür dünyada karşıma çıkarsın yaptıkları herşeyde nasıl canım yandı onlara göstersin diyorum sadece. Allah dengine düşürsün inşallah herkesi. İyileri iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim
Aminn canım o güzel Canını yüreğini hiççç bundeğmez utanmaz vicdansızlae için üzme. Hiiç anlamıyorum insanları imtihan dünyasında yaşıyoruz yarın birğün bizimde başımıza gelebilir mi şöyle bir düşünmezler mi ??? Allah korkusu yok demek ki.. ayyy hiç öbür dünya ya bırakma valla bir de orada uğraşma bunlarla. En doğrusunu hayırlısını rabbim bilir :sus:

Aminn canım o güzel Canını yüreğini hiççç bundeğmez utanmaz vicdansızlae için üzme. Hiiç anlamıyorum insanları imtihan dünyasında yaşıyoruz yarın birğün bizimde başımıza gelebilir mi şöyle bir düşünmezler mi ??? Allah korkusu yok demek ki.. ayyy hiç öbür dünya ya bırakma valla bir de orada uğraşma bunlarla. En doğrusunu hayırlısını rabbim bilir :sus:
Aynen öyle canım yok zaten hakkımı helal etmiyorum demiyorum kıyamet günü bizde arayacakmışız hakkımızı helal etmediklerimizi ben Rabbime havale ediyorum o orada ne yaşadığımı göstersin onlara. Allah büyük

Back
X