Büyük bir problem yoksa ama mutsuzsanız gider misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki onu sarsan siz olabilir misiniz? Farklı acılardan bakmak için söledim bunu. Bir de kal desin diyorsunuz ya adam bence kalacagınızı düşünüyordu zaten. Sorun görmüyor olabilirdi yakın zamana kadar.

Sarsan derken?
Aynen o hiçbir şeyin farkında değildi
Ben çünkü sanki burada yaşamak istiyormuşum gibi ayak yaptım
Aa ne güzel ülke kalıcam falan, yaşamak isterim burada
O da rahattı
Ancak geçen hafta patlattım sebebini
O da haftaya konuşalım dedi
Şimdi konuşmak iyi bir fikir değil diyor
Konuşmaktan kaçınmak istiyor işte

Yalnızken özgürüm aslında
Hiçbir sorumluluğu yok, öyle mi böyle mi olacak tasası yok
İşte bu adam psikopat değil, iyi bir insan
Ama yine olmuyor
Zaten gelmesine vakit var, dağınık yaşa, özgür ol
Haberleşme sıklığınız da seyrek
Yanyana ne hissedeceksin?
Fakat şöyle bir güzelliği var, kazancı iyi ve erken emekli olacak.

Zaten gelmesine vakit var, dağınık yaşa, özgür ol
Haberleşme sıklığınız da seyrek
Yanyana ne hissedeceksin?
Fakat şöyle bir güzelliği var, kazancı iyi ve erken emekli olacak.

Neyin gelmesine vakit var? Onun mu?
Geldiğimde konuşmamız iyi fikir değil dedi ki bence görüşmek istemez
Haberleşme sıklığımız başta bu kadar kötü değildi
Ama şimdi bir hafta olmasa onun için sorun değil
Yanındayken iyi hissediyordum açıkçası, ne bileyim gelir göğsüme yatardı, sarılır, öper, koklardı, kısıtlı zamanını bana ayırırdı bunlar bana hep iyi şeyler düşündürdü
Kazancını sormadım hiç ama onun parasından faydalanmak gibi bir niyetim yoktu, emeklilik yaşını da bilmiyorum açıkçası zaten oralara kadar yanımda olmayacak belli ki :/

İlgisini sevgisini hissetmiyorum
Gidiyor 1 hafta 10 gün yurtdışında yok
Önceden hissederdim ama aramız cıvıl cıvıldı
Uzaktan bir ilişki yürütmeye çalışıyorsun aslında. Benim eşim de hep uzakta ve ben bu yüzden boşanmayı da düşünmeye başladım. Elle tutulur gözle görülür hiç bir sorun yok ama evin hem erkeği hem kadını olmak yordu beni biraz. Çocuklarım olmadan eğer bu karmaşayı kendimde hissetmiş olsaydım boşanırdım. Sevgiliyken hissetseydim de ayrılırdım muhtemelen.
Mutsuzsan biraz ayrı kalmayı deneyebilirsiniz bence, dünyaya bir daha gelmeyeceğiz sonuçta. Neden mutsuz bir ilişkiye devam edelim?

Velvette heyecanın bitmiş sanırım kuzum senin çok sıkılmışsın birlikte olduğun halde hep yalnız olmaktan insanı bu çok yorar zaten hayatında biri var ama aslında yok varlığına dokunamıyorsun nerde ne yapıyor bilemiyorsun bu da seni uzaklaştırıyor sanırım öyle anladım konuşmalarından kendi içine kendi düşüncelerine hapsediyor seni bu düşünceler doğru kararı verirsin ve umarım kendine uygun birini bulursun canım benim 😌

Sarsan derken?
Aynen o hiçbir şeyin farkında değildi
Ben çünkü sanki burada yaşamak istiyormuşum gibi ayak yaptım
Aa ne güzel ülke kalıcam falan, yaşamak isterim burada
O da rahattı
Ancak geçen hafta patlattım sebebini
O da haftaya konuşalım dedi
Şimdi konuşmak iyi bir fikir değil diyor
Konuşmaktan kaçınmak istiyor işte
Konusmaktan kacıyor cünkü ayrılacagınızı sezmiş olabilir. İhtimal bu tabi. Sarmaktan kastım da bu. Sonuc olarak mantıklı bakmaya calısalım olaya beraber. Siz simdi işin içinde sadece bu konuya odaklandıgınıs için dogru bir karar veremeyebilirsiniz. İlginizi dagıtmaya calısın. Dısarı cıkın, birseyler yapın o gelene kadar. Cok işe yarayacak, daha net görmenize yardımcı olucak. Hatta yeni bir hobi bile edinebilirsiniz.

Uzaktan bir ilişki yürütmeye çalışıyorsun aslında. Benim eşim de hep uzakta ve ben bu yüzden boşanmayı da düşünmeye başladım. Elle tutulur gözle görülür hiç bir sorun yok ama evin hem erkeği hem kadını olmak yordu beni biraz. Çocuklarım olmadan eğer bu karmaşayı kendimde hissetmiş olsaydım boşanırdım. Sevgiliyken hissetseydim de ayrılırdım muhtemelen.
Mutsuzsan biraz ayrı kalmayı deneyebilirsiniz bence, dünyaya bir daha gelmeyeceğiz sonuçta. Neden mutsuz bir ilişkiye devam edelim?

Bizim şimdiden çatırdıyor işte ve uzakta olması evet özlem çıkartıyor ortaya ama onu ben kabullenmiştim
Bu adam başlangıçta da uzağa gidiyor çalışıyordu
Ama gittiği yerden resimler atardı, şakalar yapar, iltifatlar ederdi
Günde birkaç mesajlaşırdık o bana yeterdi
Şimdi 1 hafta olmasa yok
Bırak sevgiliyi, normal bi insan bi hafta yazmasa merak ederiz öldü mü kaldı mı diye
Bu bana aşırı geliyor artık ve normal değil bence
Ne hayatına dahil ediyor ne hayatından çıkartıyor
Böyle de içim acıyor

Velvette heyecanın bitmiş sanırım kuzum senin çok sıkılmışsın birlikte olduğun halde hep yalnız olmaktan insanı bu çok yorar zaten hayatında biri var ama aslında yok varlığına dokunamıyorsun nerde ne yapıyor bilemiyorsun bu da seni uzaklaştırıyor sanırım öyle anladım konuşmalarından kendi içine kendi düşüncelerine hapsediyor seni bu düşünceler doğru kararı verirsin ve umarım kendine uygun birini bulursun canım benim 😌

Evet aynen öyle
Ben uzakta olmasını da kabullenmiştim aslında
Yılbaşında çalışıyordu, sevgililer gününde, kendi doğum gününde çalışıyordu ama insana hiç mi koymaz 1 hafta yazmamışım bir şey hiç mi aklına gelmez nerde napıyorum
Kendimce oldurmaya çalışıyorum işte
Ama karşı taraf taşın altına eline koymadan olmuyor
Ben demiyorum ki benimle her 5 dkda bir mesajlaş ara sor
Anlıyorum her yerde iyi sinyal yok vb bunlar oluyor
Ama insan birkaç günde bir olsun merak eder, haber eder

Konusmaktan kacıyor cünkü ayrılacagınızı sezmiş olabilir. İhtimal bu tabi. Sarmaktan kastım da bu. Sonuc olarak mantıklı bakmaya calısalım olaya beraber. Siz simdi işin içinde sadece bu konuya odaklandıgınıs için dogru bir karar veremeyebilirsiniz. İlginizi dagıtmaya calısın. Dısarı cıkın, birseyler yapın o gelene kadar. Cok işe yarayacak, daha net görmenize yardımcı olucak. Hatta yeni bir hobi bile edinebilirsiniz.

Mantıklı, bu aklıma gelmemişti çünkü ben artık netlik istiyorum ve ona bağlı olarak burada kalmak istediğim de belli
Yani ben hep olumsuz istemiyor diye düşündüm ama bitireceğim için de olabilir
Absürd çünkü dengesizce 1 hafta önce bir lafını yanlış anladım diye bitecek diye panikleyen adam, gideceğim diye panikleyen adam, iş buldun mu bulabildin mi ne zaman bulacaksın diye sıkıştıran adam noldu bir anda
Peki seven adam böyle kararsızlık yaşamaması lazım değil mi?

Mantıklı, bu aklıma gelmemişti çünkü ben artık netlik istiyorum ve ona bağlı olarak burada kalmak istediğim de belli
Yani ben hep olumsuz istemiyor diye düşündüm ama bitireceğim için de olabilir
Absürd çünkü dengesizce 1 hafta önce bir lafını yanlış anladım diye bitecek diye panikleyen adam, gideceğim diye panikleyen adam, iş buldun mu bulabildin mi ne zaman bulacaksın diye sıkıştıran adam noldu bir anda
Peki seven adam böyle kararsızlık yaşamaması lazım değil mi?
Şimdi karsınızdaki insanı ben direkt tanımadığım için bu konuda bir yorum yapamam. Kararsızlıgı konusunda yani.Sadece hissettiğim görüşülmediği için iletişim kazaları yasanıyor bu ilişkide. Onun ne hissettiğini bile bilemiyoruz. Biterse de bitebilir. Zaten güclü bir kadınsınıs bence. Hepimiz zor zamanlar geciririz ve bir sekile gecer. Üzmeyin kendinizi sizden değerli değil hiçbirsey. Su aksın yolunu bulsun, sadece sakin olun ki olayı yanlıs değerlendirmeyin.​

Neyin gelmesine vakit var? Onun mu?
Geldiğimde konuşmamız iyi fikir değil dedi ki bence görüşmek istemez
Haberleşme sıklığımız başta bu kadar kötü değildi
Ama şimdi bir hafta olmasa onun için sorun değildir &(,(&&

Yanındayken iyi hissediyordum açıkçası, ne bileyim gelir göğsüme yatardı, sarılır, öper, koklardı, kısıtlı zamanını bana ayırırdı bunlar bana hep iyi şeyler düşündürdü
Kazancını sormadım hiç ama onun parasından faydalanmak gibi bir niyetim yoktu, emeklilik yaşını da bilmiyorum açıkçası zaten oralara kadar yanımda olmayacak belli ki :/
Diyorsun ki, gözünden düşürdü.
Ayrılık olacak sanırım yakında.
Ama bırak teklif ondan gelsin.
Korkak, konuşmaya bile cesaret edemeyip, eöh bu ne be ilişki mi bitti mesajını bekliyor.
Şayet öyleyse, oyna oyununu. Aradıkça aç, yazdıkça cevapla, buluşma isterse kabul.
Ay o son Harika biliyor musun?
Gerizekalı beni bitirdiğinin zaten farkındayım, cesaretin mi yok söylemeye? Öküz dana falan bakışlarımla flood attım, durmadan gözlerine baktım
Sanki gözümde cımbız vardı, onun gözlerinde söylemek istediklerini alacaktım.
O benden o cümleleri çaldı, unutturmayı seçti.
Belki biraz daha romantik atmosfer olsa akıtacaktı gözlerini, yaşlarını değil.

Tabi korkak, bana izin vermedi
Telefonda söyledi.
Zaten okuduğum satırların, daha hızlısı özensini duydum.

Çok korkaktı o.

İkimizin için çalsan :KK50::KK14:

Az önce yanlış şarkı yüklenmiş
Onu tanımıyorum

Şimdi karsınızdaki insanı ben direkt tanımadığım için bu konuda bir yorum yapamam. Kararsızlıgı konusunda yani.Sadece hissettiğim görüşülmediği için iletişim kazaları yasanıyor bu ilişkide. Onun ne hissettiğini bile bilemiyoruz. Biterse de bitebilir. Zaten güclü bir kadınsınıs bence. Hepimiz zor zamanlar geciririz ve bir sekile gecer. Üzmeyin kendinizi sizden değerli değil hiçbirsey. Su aksın yolunu bulsun, sadece sakin olun ki olayı yanlıs değerlendirmeyin.​

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için
Bence de en kötü ihtimalle 2 hafta aklıma geldikçe mızmızlanırım geçer
Artık 15 yaşında değiliz sonuçta aylarca karalar bağlayıp hayattan kopalım değil mi

Diyorsun ki, gözünden düşürdü.
Ayrılık olacak sanırım yakında.
Ama bırak teklif ondan gelsin.
Korkak, konuşmaya bile cesaret edemeyip, eöh bu ne be ilişki mi bitti mesajını bekliyor.
Şayet öyleyse, oyna oyununu. Aradıkça aç, yazdıkça cevapla, buluşma isterse kabul.
Ay o son Harika biliyor musun?
Gerizekalı beni bitirdiğinin zaten farkındayım, cesaretin mi yok söylemeye? Öküz dana falan bakışlarımla flood attım, durmadan gözlerine baktım
Sanki gözümde cımbız vardı, onun gözlerinde söylemek istediklerini alacaktım.
O benden o cümleleri çaldı, unutturmayı seçti.
Belki biraz daha romantik atmosfer olsa akıtacaktı gözlerini, yaşlarını değil.

Tabi korkak, bana izin vermedi
Telefonda söyledi.
Zaten okuduğum satırların, daha hızlısı özensini duydum.

Çok korkaktı o.

İkimizin için çalsan :KK50::KK14:

Az önce yanlış şarkı yüklenmiş
Onu tanımıyorum

Size de mi aynısı oldu yoksa?
Evet, kaçıyor işte
Bu son konuşmam olacaktı benim artık netlik istiyorum, beğenmezsem çekip gidicem çünkü o da farkında artık erteleyemeyeceğinin ama uzatmaları oynuyor
Ben yine de ne cevap gelirse gelsin içimde kalanları söylicem son bi ses kaydıyla bir daha da bişey yapmam onun için kılımı kıpırdatmam

Siz bu adama gerçek karakterinizi gostermiyorsunuz en azından tamamını, sırf cool takilacagim diye samimiyetsiz, mesafeli bir hava da veriyor olabilirsiniz.
Burada bile kendiniz için söylediğiniz bazı şeyler birbiriyle çakışıyor.( Son konularından yola ciktim) Dilini başka, yaptıklarını başka.

Şuanki derdiniz de özgürlük ya da iliskiden sıkılmak filan değil adamin gitmesinden basbaya korkuyorsunuz ve devamli ilişkiyle ilgili hesap kitap içinde olarak kendinizi boguyorsunuz.

Bu kişi dogru adam biliyordum şüphem yoktu diyorsunuz ama bundan once adamla ilgili gereksiz gereksiz konular acmistiniz icinize sinmemesiyle ilgili.
Simdi de adamın ilgisizlesmesi sizi rahatsız ediyor, korkutuyor.

Bu kişiyi elinizde tutmak istiyorsunuz o belli ve bu yüzden her adım ve konuşmalarınızi planli yapmaya çalışıyorsunuz ama böyle rol yaparak ömür geçmez. Kimse de sizin hallerinizi ömür boyu çekmez.
Diğer ilişkileriniz hep kötü olduğundan dolayı tecrubesizsiniz sanırım ama genelde ilişkilerin çoğu başlarda fazla ilgili, cook fazla toleransli olur.
Bu devam eder ya da etmez...

Adam size bazı açıklamalar yaparak bu iliskiye şans vermek isteyebilir ama böyle devam ederseniz sonunuz yakın gibi...

Siz bu adama gerçek karakterinizi gostermiyorsunuz en azından tamamını, sırf cool takilacagim diye samimiyetsiz, mesafeli bir hava da veriyor olabilirsiniz.
Burada bile kendiniz için söylediğiniz bazı şeyler birbiriyle çakışıyor.( Son konularından yola ciktim) Dilini başka, yaptıklarını başka.

Şuanki derdiniz de özgürlük ya da iliskiden sıkılmak filan değil adamin gitmesinden basbaya korkuyorsunuz ve devamli ilişkiyle ilgili hesap kitap içinde olarak kendinizi boguyorsunuz.

Bu kişi dogru adam biliyordum şüphem yoktu diyorsunuz ama bundan once adamla ilgili gereksiz gereksiz konular acmistiniz icinize sinmemesiyle ilgili.
Simdi de adamın ilgisizlesmesi sizi rahatsız ediyor, korkutuyor.

Bu kişiyi elinizde tutmak istiyorsunuz o belli ve bu yüzden her adım ve konuşmalarınızi planli yapmaya çalışıyorsunuz ama böyle rol yaparak ömür geçmez. Kimse de sizin hallerinizi ömür boyu çekmez.
Diğer ilişkileriniz hep kötü olduğundan dolayı tecrubesizsiniz sanırım ama genelde ilişkilerin çoğu başlarda fazla ilgili, cook fazla toleransli olur.
Bu devam eder ya da etmez...

Adam size bazı açıklamalar yaparak bu iliskiye şans vermek isteyebilir ama böyle devam ederseniz sonunuz yakın gibi...
Aynı yolda düşünmüşüz, benim tavsiyem onun ayrılmasını beklemesi oldu.
Zaten iletişimi de azaltmasında, dönüştüğünde görüşmemek istememesinde, artık unutsak mı iması var.

Gecen pilot sevgiliyle ilgili ile bagli koni vardi.
O sizin konunuzmuydu ?

Ayril gitsin. Ciddiyim.
Kendi sorumlulugundan kacan adamin karakteri yoktur. Karakteri olmayan insandan kork. Birde bir öyle bir böyle yapiyorsa, kac.
Yoksa dengeni bozar.
Biriyle tanisirsin ve zamanla acilirsin...zaman gectikce guzellesir hersey.
Hop diye yükseklere cikaran hop diye indirir asagi öyle titrersin sonra ne oluyor diye..
Kirintilik ilgiye muhtac kalirsin.
Ayril...
Hislerine güven. Ilk zamanlara geri bakarak birseylerin duzelecegine inanma.

Ayril gitsin. Ciddiyim.
Kendi sorumlulugundan kacan adamin karakteri yoktur. Karakteri olmayan insandan kork. Birde bir öyle bir böyle yapiyorsa, kac.
Yoksa dengeni bozar.
Biriyle tanisirsin ve zamanla acilirsin...zaman gectikce guzellesir hersey.
Hop diye yükseklere cikaran hop diye indirir asagi öyle titrersin sonra ne oluyor diye..
Kirintilik ilgiye muhtac kalirsin.
Ayril...
Hislerine güven. Ilk zamanlara geri bakarak birseylerin duzelecegine inanma.

Kırıntılık ilgi koparıcam diye didinmek yerine gideyim değil mi?
Zaten isteyen insan kırıntıyla vermezdi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X