Büyük göstermek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yargılama değil ama yorum hakkı da yok

gayet var, sen tanimadigin bir insanla konusuyorsan dediklerini dinlemeye isteklisin demektir. Madem konusmaya hakki olmadigini dusunuyorsun o zaman konusmayacaktin :KK51: KOnu sahibesi, diger konunun basligi anksiyete, bu tip seylere egilimin varsa zaten internetteki tiplerle konusmamalisin. Hirli mi hirsiz mi sapik mi evli mi belli olmayan tiplerle konusursan gelir buraya konu acarsin.

Legend geçen konu açtın sana bir sürü yorum yaptım, fikir verdim. Ama pek bir şey değişmiyor. İnstadan kimdir nedir belli değil niye konuşuyorsun?
Okulu bitir, atanmaya çalış, işe gir yeni hayat kur diyoruz sen hala adamların dediği abuk sabuk laflar için konu açıyor, böyle konularla meşgul ediyorsun kendini. Az toparlan

İyi günler kk hanımları. Bugün instadan birisi benim yaşımdan çok büyük durdugumu söyledi hoş kendisine abi dediğim için bunu söyledi de moralimi bozdu.ben neden böyleyim. Herkesin dediği zoruma gidiyor
Kaç yaşındasın kaç gösteriyorsun ? Abi demişsin kılıfına uydurmuş bence

Legend geçen konu açtın sana bir sürü yorum yaptım, fikir verdim. Ama pek bir şey değişmiyor. İnstadan kimdir nedir belli değil niye konuşuyorsun?
Okulu bitir, atanmaya çalış, işe gir yeni hayat kur diyoruz sen hala adamların dediği abuk sabuk laflar için konu açıyor, böyle konularla meşgul ediyorsun kendini. Az toparlan
Haklısınız 🙏

Aman ya bana da fotoğraflarda 35 yaşında gösteriyorsun dedi kuzenim.🤣🤣🤣 23 yaşında olmam dışında bir sorun yok.

Elin zırtosu büyük demiş küçük demiş. Çok da önemli değil. Aynaya baktığında sen ne görüyorsun o önemli konu sahibi. Sen değerlisin. Gerisini boşver. ♥️

Konu sahibem izninle birşey soracam
Ben oldukça duygusal aşırı merhametli son derece de adaletli bir insanım, negatif pozitif hiçbirşeyi unutmam, çocukluğumda bana yapılmış bir kusuru şu yaşımda çat diye vururum yüzüne muhatabımın keza hiçbir önemi olmayan ama benim değer biçtiğim bir davranışı da misliyle sunarım. Hiç tanımadığım birinin derdiyle dertlenip hastanelik olacak kadar üzülürüm. Durum kısmen böyle iken nasıl oluyorda sizin kırıldığınız kafanıza taktığınız birşey benim umrumda olamıyor acaba?

Ben sizlere o vaybı nasıl veriyorum ki ya🤣🤣 Beni evli çocuklu hatta en az 30 yaşında zanneden 2928384. Kişi olabilirsiniz.😁
Evli ve çocuklu olan insanların bir kısmı ister istemez daha çok sorumluluk sahibi tecrübeli ve sabırlı oluyor, bu da düşünce tarzlarını etkiliyor, olgun ve tecrübeli olmanız bunu düşündürüyor olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X