büyük gün 25 nisan :)

matmazel16

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
76
27
8
bat 25 nisan olan bayanlar beraber bekleyelim mi :) ya bu sefer olduysa diye hayaller kuruluo mu :) inşallah güzel haberler alırız bu ay

bat 25 nisan olan bayanlar beraber bekleyelim mi :) ya bu sefer olduysa diye hayaller kuruluo mu :) inşallah güzel haberler alırız bu ay
Benim BAT da 27 nisan sol kaşığımda hafif hafif batmalar oluyor bunun sebebi nedir acaba ya hamilelik olsa bu kadar çabuk belirti verir mi birde bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa. 11 ve 12 Nisan da yumurtlamam gerçekleşti inşallah tutmuştur.

Benimde bat 27 nisan doktor takibinde yumurta büyütüldü ve perşembe gecesi çatlatma iğnesi vuruldu ignenin üzerinden 36 saat geçti bugün ovulasyon testide yaptım ve ilk defa iki cizgi eşit ve cok koyu cikti inşallah Rabbim bu ay yüzümüze güler hayırlı mutlu müjdeli haberlerimizi paylaşırız burdan

inşallah hamilesindir canım batmalar ara ara bende de oluyor ama başka bi belirtim yok maalesef zaten bünyeden bünyeye belirtiler farklılık gösteriyor. ümidimizi kaybetmiyoruz rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

güzel haberlerinizi bekliyoruz canım rabbim gönlümüze göre versin

kızlar sizede sormak istiyorum catlatma ignesinin etkisi ne zaman kanda yok oluyor ben 10. gün kan versem gebelik belli olurmu

benim bat 25 nisan,gecen carsamba çatlatma iğnesi vuruldum.
klomen kullandım 2 prensesim var önce sağlıklı bir erkek bebek için cuma günü test yapacağım. :)

benim bat 25 nisan,gecen carsamba çatlatma iğnesi vuruldum.
klomen kullandım 2 prensesim var önce sağlıklı bir erkek bebek için cuma günü test yapacağım. :)
sonucu muhakkak bizimle paylaşırmısın ona göre bende yapacagım cesaret edemiyorum cuma gününe

Bugün hafiften adet sancılarım başladı. Adet ve hamilelik ağrıları aynı olur diyorlar ama bilemiyorum sizde de adet sancısı başladı mı?

Bugün hafiften adet sancılarım başladı. Adet ve hamilelik ağrıları aynı olur diyorlar ama bilemiyorum sizde de adet sancısı başladı mı?
Canım bendede ağrı var ama daha cok erken adet ağrısı için çatlatma iğnesi oldum ben bu ay ondan diye düşünüyordum ağrıyı inşallah bebislerden kaynaklıdır bu ağrılar

Peki sizin beklenen adet tarihiniz ney. Benim ki 27 nisan. 10 gün kaldı. İnşallah bebislerimiz bizimledir❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…