- 28 Mart 2017
- 76
- 27
- 8
- Konu Sahibi matmazel16
-
Adet olucak gibi bi ağrı mi canım bu ? Bende de var ya of bilemiyorum şimdi de ev supuruyorum 10 gündür hiç supurmedim iyice tozlanmış her yer. İnşallah birşey olmazkızlar bende bi bel ağrısı başladı ya acaba hasta mı olucam yoksa hamile miyim bütün belirtiler aynı nası ayırt edicez ya
aynen canım adet olmadan 1 2 gün önce olan ağrım ama daha 6 gün varken neden ağrıo die şüpheleniorum. sen genede dikkat et canım bende geçen hafta temizlik yaptım dikkat ettim ama insan korkuyor ya bişi varsa dieAdet olucak gibi bi ağrı mi canım bu ? Bende de var ya of bilemiyorum şimdi de ev supuruyorum 10 gündür hiç supurmedim iyice tozlanmış her yer. İnşallah birşey olmaz
aynen canım adet olmadan 1 2 gün önce olan ağrım ama daha 6 gün varken neden ağrıo die şüpheleniorum. sen genede dikkat et canım bende geçen hafta temizlik yaptım dikkat ettim ama insan korkuyor ya bişi varsa die
ay hadi inşallah canım sonucu bi öğrensem hemen yazıcam burayaİkimizde de aynı belirti var canımbide aynı hamile oluyor muymusuz:))
22 nisanda mi test yapacaksın canım. Sonucu hemen yaz ben de yapayımay hadi inşallah canım sonucu bi öğrensem hemen yazıcam buraya
o gün benim doğum günüm canım çıkarsa çok güzel olur ama ya çıkmazsa diye de korkuyorum çok kararsızım22 nisanda mi test yapacaksın canım. Sonucu hemen yaz ben de yapayım
Yap bence çıkarsa çıkar zaten çıkmazsa da nasip çıkarsa Doğum gününde güzel bir sürpriz olur :) show tv aç zahide yetiş de anlatıyorlaro gün benim doğum günüm canım çıkarsa çok güzel olur ama ya çıkmazsa diye de korkuyorum çok kararsızım
tamam canım yaparım sonucuda burdan yazarım inşallah pozitifi görürüz bu ay :) açtım da mirasa fln geçmişler :)Yap bence çıkarsa çıkar zaten çıkmazsa da nasip çıkarsa Doğum gününde güzel bir sürpriz olur :) show tv aç zahide yetiş de anlatıyorlar
Tamam canım inşallah bebislerimiz bizimledirtamam canım yaparım sonucuda burdan yazarım inşallah pozitifi görürüz bu ay :) açtım da mirasa fln geçmişler :)
Canım benim catlatma ignesinden sonra yarın 8. Günüm 6. Gün test yaptım cift cizgi çıktı ama ignenin etkisidir tabi yalanda olsa cift cigiyi gormek mutlu etti yarin sabah yine test yapicam 10. Gunden sonra tam olarak ignenin etkisi geçiyormuş insallah hepimiz bebisli oluruz bu ay pozitifleri görürüz canımkızlar belirtiler ne durumda az kaldı batlara
inşallah bu hafta hepimiz o çift çizgiyi görürüz canımCanım benim catlatma ignesinden sonra yarın 8. Günüm 6. Gün test yaptım cift cizgi çıktı ama ignenin etkisidir tabi yalanda olsa cift cigiyi gormek mutlu etti yarin sabah yine test yapicam 10. Gunden sonra tam olarak ignenin etkisi geçiyormuş insallah hepimiz bebisli oluruz bu ay pozitifleri görürüz canım
Ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor benimde canım ama hiç ne akıntı var ne göğüs ağrısı kısmet bakalım zaman azaldıkça dahada zor geçiyor sabırsızlanıyor insaninşallah bu hafta hepimiz o çift çizgiyi görürüz canımbende dünden beri bi ateş basması var sırtımdan resmen ter akıo aniden sonra geçio menepozlular gibi bide arada kasık ağrısı oluyo ama psikolojik mi yoksa adet öncesi sendromlar mı bilemiyorum
göğüs ağrısı ve akıntı bende de yok canımAra ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor benimde canım ama hiç ne akıntı var ne göğüs ağrısı kısmet bakalım zaman azaldıkça dahada zor geçiyor sabırsızlanıyor insan
göğüs ağrısı ve akıntı bende de yok canımama herkeste aynı belirtiler de olmuyo ki kendimi öle teselli ediyorum :):)
İnşallah canım müjdeli haberlerimizi paylaşalımBen de de ara ara adet agrisi oluyor ama dünden beri azaldı sanki dün iki defa sarı ya yakın bi akintim oldu çok tuhaftır daha önce hiç yaşamadım neydi bilemedim. Mide bulantısı da ara da oluyor şimdi hafif bulanıyor ama goguslerde ağrı ve ya hassasiyet yok gibi sadece bugün sabah fark ettim sağ göğsümde 1 damar çok belirginleşmis neye yoracagimi bilmiyorumaz kaldı benim bat da 27 nisan ama içimden bir ses bu ay da olmadı diyor ama Allah büyük inşallah hepimizde vardır duanızı eksik etmeyin hanımlar
Ben pazar günü test yapmayı düşünüyorum idrar testi sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun canımİnşallah canım müjdeli haberlerimizi paylaşalımbenimde bat 27 nisan inşallah kırmızıları görmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?