büyük gün 25 nisan :)

kızlar bende bi bel ağrısı başladı ya acaba hasta mı olucam yoksa hamile miyim bütün belirtiler aynı nası ayırt edicez ya

kızlar bende bi bel ağrısı başladı ya acaba hasta mı olucam yoksa hamile miyim bütün belirtiler aynı nası ayırt edicez ya
Adet olucak gibi bi ağrı mi canım bu ? Bende de var ya of bilemiyorum şimdi de ev supuruyorum 10 gündür hiç supurmedim iyice tozlanmış her yer. İnşallah birşey olmaz

Adet olucak gibi bi ağrı mi canım bu ? Bende de var ya of bilemiyorum şimdi de ev supuruyorum 10 gündür hiç supurmedim iyice tozlanmış her yer. İnşallah birşey olmaz
aynen canım adet olmadan 1 2 gün önce olan ağrım ama daha 6 gün varken neden ağrıo die şüpheleniorum. sen genede dikkat et canım bende geçen hafta temizlik yaptım dikkat ettim ama insan korkuyor ya bişi varsa die

İkimizde de aynı belirti var canım bide aynı hamile oluyor muymusuz:))

o gün benim doğum günüm canım çıkarsa çok güzel olur ama ya çıkmazsa diye de korkuyorum çok kararsızım
Yap bence çıkarsa çıkar zaten çıkmazsa da nasip çıkarsa Doğum gününde güzel bir sürpriz olur :) show tv aç zahide yetiş de anlatıyorlar

Yap bence çıkarsa çıkar zaten çıkmazsa da nasip çıkarsa Doğum gününde güzel bir sürpriz olur :) show tv aç zahide yetiş de anlatıyorlar
tamam canım yaparım sonucuda burdan yazarım inşallah pozitifi görürüz bu ay :) açtım da mirasa fln geçmişler :)

kızlar belirtiler ne durumda az kaldı batlara
Canım benim catlatma ignesinden sonra yarın 8. Günüm 6. Gün test yaptım cift cizgi çıktı ama ignenin etkisidir tabi yalanda olsa cift cigiyi gormek mutlu etti yarin sabah yine test yapicam 10. Gunden sonra tam olarak ignenin etkisi geçiyormuş insallah hepimiz bebisli oluruz bu ay pozitifleri görürüz canım

inşallah bu hafta hepimiz o çift çizgiyi görürüz canım bende dünden beri bi ateş basması var sırtımdan resmen ter akıo aniden sonra geçio menepozlular gibi bide arada kasık ağrısı oluyo ama psikolojik mi yoksa adet öncesi sendromlar mı bilemiyorum

Ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor benimde canım ama hiç ne akıntı var ne göğüs ağrısı kısmet bakalım zaman azaldıkça dahada zor geçiyor sabırsızlanıyor insan

Ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor benimde canım ama hiç ne akıntı var ne göğüs ağrısı kısmet bakalım zaman azaldıkça dahada zor geçiyor sabırsızlanıyor insan
göğüs ağrısı ve akıntı bende de yok canım ama herkeste aynı belirtiler de olmuyo ki kendimi öle teselli ediyorum :):)

göğüs ağrısı ve akıntı bende de yok canım ama herkeste aynı belirtiler de olmuyo ki kendimi öle teselli ediyorum :):)

Ben de de ara ara adet agrisi oluyor ama dünden beri azaldı sanki dün iki defa sarı ya yakın bi akintim oldu çok tuhaftır daha önce hiç yaşamadım neydi bilemedim. Mide bulantısı da ara da oluyor şimdi hafif bulanıyor ama goguslerde ağrı ve ya hassasiyet yok gibi sadece bugün sabah fark ettim sağ göğsümde 1 damar çok belirginleşmis neye yoracagimi bilmiyorum az kaldı benim bat da 27 nisan ama içimden bir ses bu ay da olmadı diyor ama Allah büyük inşallah hepimizde vardır duanızı eksik etmeyin hanımlar

İnşallah canım müjdeli haberlerimizi paylaşalım benimde bat 27 nisan inşallah kırmızıları görmeyiz

Benim arada belim agrio adet olcakmişım gibi karnim agrio ama baska belirti yok akintim 3 4 gun onceye kadar vardi artik oda yok bat yaklaştikca hasta olucam heralde diorm ama bi belirti oluo acaba mi ki diorum cok karisik kafam

Benim de bat yarin kizlar cok heycanliyim hayirlisi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…