büyük gün 25 nisan :)

Canım bendede ağrı var ama daha cok erken adet ağrısı için çatlatma iğnesi oldum ben bu ay ondan diye düşünüyordum ağrıyı inşallah bebislerden kaynaklıdır bu ağrılar
Peki sizin beklenen adet tarihiniz ney. Benim ki 27 nisan. 10 gün kaldı. İnşallah bebislerimiz bizimledir❤

Ben de
Benimde 27 nisan canım doktor takibindeydim bu ay 13ünde catlatma iğnem vuruldu nasip inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız

Ben de bu ay ovulasyon testini denedim ayın 11 ve 12 sinde koyuydu. 13.unde siliklesmeye başladı yani yumurtam çatladı. Ne zaman idrar testi yapmayı düşünüyorsun canım

cnm 12sinde iğne oldum,adetim 25 günde bir genel olarak.
hımm anladım benden daha erken regl döngün bende 28 güne 29 güne bir oluyorum eger cuma günü testinde çıkarsa bende kesin çıkar o halde benimki 10uncu,gün ay inşallah hamilesindir ya tanıdıgım insanların hamilelik haberlerini duyunca sevinmiyorum ama burda sıkıntı çekip tanımadıgım insanların gebe oldugunu ögrenince maşallah diyorum inanki inşallah sanada maşallah derimm

kızlar bir de bu ay bende ilişkiden sonraki günlerde pembe pembe kan geldi ama çok az sonra akıntım oldu kahverengi gibi bunlar döllenme belirtileri veya yerleşme kanaması gibi bi şey olabilir mi ? sizde de bu gibi şeyler oluyo mu

bende hiç belirti yok ama senin bahsettigin belirtiler yerleşme belirtileri inşallahta öyle olur

bende hiç belirti yok ama senin bahsettigin belirtiler yerleşme belirtileri inşallahta öyle olur
inşallah yerleşme belirtileridir ya ama dünden beri karnımda adet olacakmışım gibi ağrı var belimde ağrıyo dün akşam süpürge yaparken kuvvet alamadım al karnıma ağrı girdi hep sonradan geçti kafam çok karışık ümitlenmekte istemiyorum allah isteyen herkesede banada nasip etsin inşallah

amin inşalah yapma temizlik zorlama kendini ya seni boşuna ümitlendirmek istemem ama zaten gebelikte adet sancısıyla farksız oluyormuş çogu insanda allah dualarımızı kabull etsin ve görsün bizleri inşallah gebesindir

amin inşallah canım teşekkür ederim inşallah sende gebesindir bebişin sessiz sedasız göbüşünde 25 nisanı bekliyodur :)

amin inşallah canım teşekkür ederim inşallah sende gebesindir bebişin sessiz sedasız göbüşünde 25 nisanı bekliyodur :)
amin ya amin çok çok amin büyük konuşmaktan çok korkuyorum ama bu aşılamada yaptırdım eger yine adet olursam hayata küserim galiba kaparım kendimi eve şuan bunları yazarken bile bogazım düğümleniyor resmen

öle deme canım allah verirse lütfundan vermezse imtihanındanmış hepimiz çok istiyoruz ama hayata küsme daha çok dua et allahın bir bildiği vardır inşallah hayırlı evlatlar verir sen gönlünü ferah tut rabbim büyük

sabah sabah gerdim sizede nedendir bilmem içimde sürekli bi aglama hissi birileriyle kavga etme hissi var k. bakmayın yine herzaman ki gibi İNŞALLAH gebeyizdir

Benim de 8 günüm kaldı hanımlar çok heyecanlıyım dua edin bana. 4 gündür adet sancısı çekiyorum her an adet olacakmışım gibi. Ara da da hafif mide bulantısı oluyor ama psikolojik olabilir o. Başka da hiç bir belirtim yok göğüslere hassasiyet damar belirginligi felan

sabah sabah gerdim sizede nedendir bilmem içimde sürekli bi aglama hissi birileriyle kavga etme hissi var k. bakmayın yine herzaman ki gibi İNŞALLAH gebeyizdir
önemli değil canım biz birbirimize destek olmak için burdayız bu duygu değişiklikleri de hamilelik belirtisi inşallah ölesindir canım

inşllah gebesindir her seferinde buraya yazmıyorum ama yazdıklarınızı her okudugumda herkes için inşallah diyorum kızlar

inşallah hamilesindir hamileyizdir böle sürekli düşününce zamanda geçmiyo benimde bat 25 nisan ama 22 nisanda doğum günüm acaba o gün test yapsam çıkarmı ki varsa bişiler bana tam doğum günü hediyesi olur ama yoksa hayal kırıklığı

Cik

Çıkar bence silik de olsa dene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…