- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Arkadaşlar hatırlayanlarınız vardır eşimle anlaşmalı boşanıyorduk beni aldattığı için onu bir kez bile dinlemeden açmıştım davayı.. Fakat kendisi bunun olmadığını beni kaybetmek istemedğini bir aydır defalarca dile getirdi barışmak istediğini yuvamızı kurtarmamızı söyledi.. bende ona bir şans daha vermeyi düşündüm ailemle beraber alarak tabiki bu kararı ve bugün duruşmaya gittik barıştığımızı davayı geri çekmek istediğimizi söyledik.. anlayacağınız boşanmadım ama annemlerdeyim şuanda bayramdan sonra geleceğimi söyledim babam böyle istiyor çünkü bayramdan önce gitmemi istemedi bende babamı üzmeye kıyamadım...
Arkadaşlar hatırlayanlarınız vardır eşimle anlaşmalı boşanıyorduk beni aldattığı için onu bir kez bile dinlemeden açmıştım davayı.. Fakat kendisi bunun olmadığını beni kaybetmek istemedğini bir aydır defalarca dile getirdi barışmak istediğini yuvamızı kurtarmamızı söyledi.. bende ona bir şans daha vermeyi düşündüm ailemle beraber alarak tabiki bu kararı ve bugün duruşmaya gittik barıştığımızı davayı geri çekmek istediğimizi söyledik.. anlayacağınız boşanmadım ama annemlerdeyim şuanda bayramdan sonra geleceğimi söyledim babam böyle istiyor çünkü bayramdan önce gitmemi istemedi bende babamı üzmeye kıyamadım...
Bizim de bi arkadaşımız 3 kere boşanmanın eşiğinden döndüler,çok şükür şu an mutlular.
Sizin de yuvanızın yıkılmamasına çok sevindim.
Niye boşanmadınız diyenlere de aklım ermiyor yaşamadan,görmeden kimse bi yuva hakkında olumsuz yorumlarda bulunmamalı bence...
aferim sana yakında bir konu daha açarsın aldatıldım diye....karşıdaki bunu iyi kullanacak merak etme nasıl olsa affedersin
sanmam dersini almıştır artık,bu korku ona yeter.bundan sonra yuvanıza sahip çıkın.
bu son yazdıgınız cümle sanırım bana çünkü bu konuda benden başka boşan diyen yok bende acıkca boşan dememıstım ama neyse....ben yorumumu kendıme göre yaptım herkes gibi eşimi cok seviyorum ama aldatsa biter benım için ..ilişki laçkalastıktan sonra aynı evın ıcınde yasasam ne olacak benı aldattıgı gercegını degıstırırmı ya da benım aklımdan cıkarmı hayır?
ayrıcada aldatma dısında her sey affedılebılır tabı yıne söylüyorum bana göre
Üstünüze alınmayın sakın,genel de bu tarz konularda hemen boşanmaya yönlendirirler insanları,sözüm geneldir..
tamam aldatmak kadar aşağılayıcı küçük düşürücü bir durum daha olamaz bir kadın için,ama bir yuva da kolay kurulmuyor gerçekten yaşanan herşeyiyle birlikte..
Güzelce süründürüldükten sonra,çeşitli şartlar konularak evlilikler tekrar gözden geçirilebilir,bence..
yanlış anlaşılmasın lütfen..
Evet aldatmadığına inandığım için vazgeçtim bu kararından karşımda hüngür hüngür ağlayıp yalvardığı için vazgeçtim.. zaten önceki konumda da var şüpheydi belirli birşey yoktu gören ya da duyan ama bu şüphe yetmişti bana.. ben de emin olun bu konuda çok katıyımdır ama kendisi inandırdı beni bende bir şans daha vermeyi düşündüm bu şansı iyi kullanmak onun elinde ama mademki şans veriyorum o bana bir hata daha yapmadığı sürece onu bir daha yargılamaya hakkım yok diye düşünüyorum sonuçta bu şansı isteyerek ben verdim onaAldatıldığınızı düşünüp ayrılma kararı aldıysanız demekki eşinize güvendiniz aldatmadığı üzerine.
İnşaallah çok mutlu olursunuz..
Benim merak ettiğim şey babanız neden bayramdan önce dönmenizi istemiyor? Kanımca babanızı dinlemeniz iyi olmuş elbette bi bildiği vardır ama sebep ne merak ettim doğrusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?