Büyük gün bugündü..

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.069
5.238
723
Arkadaşlar hatırlayanlarınız vardır eşimle anlaşmalı boşanıyorduk beni aldattığı için onu bir kez bile dinlemeden açmıştım davayı.. Fakat kendisi bunun olmadığını beni kaybetmek istemedğini bir aydır defalarca dile getirdi barışmak istediğini yuvamızı kurtarmamızı söyledi.. bende ona bir şans daha vermeyi düşündüm ailemle beraber alarak tabiki bu kararı ve bugün duruşmaya gittik barıştığımızı davayı geri çekmek istediğimizi söyledik.. anlayacağınız boşanmadım ama annemlerdeyim şuanda bayramdan sonra geleceğimi söyledim babam böyle istiyor çünkü bayramdan önce gitmemi istemedi bende babamı üzmeye kıyamadım...

Son düzenleme:

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım, yuvanızın yıkılmamasına sevindim...

aferim sana yakında bir konu daha açarsın aldatıldım diye....karşıdaki bunu iyi kullanacak merak etme nasıl olsa affedersin

Bizim de bi arkadaşımız 3 kere boşanmanın eşiğinden döndüler,çok şükür şu an mutlular.
Sizin de yuvanızın yıkılmamasına çok sevindim.

Niye boşanmadınız diyenlere de aklım ermiyor yaşamadan,görmeden kimse bi yuva hakkında olumsuz yorumlarda bulunmamalı bence...

bu son yazdıgınız cümle sanırım bana çünkü bu konuda benden başka boşan diyen yok bende acıkca boşan dememıstım ama neyse....ben yorumumu kendıme göre yaptım herkes gibi eşimi cok seviyorum ama aldatsa biter benım için ..ilişki laçkalastıktan sonra aynı evın ıcınde yasasam ne olacak benı aldattıgı gercegını degıstırırmı ya da benım aklımdan cıkarmı hayır?

ayrıcada aldatma dısında her sey affedılebılır tabı yıne söylüyorum bana göre

Üstünüze alınmayın sakın,genel de bu tarz konularda hemen boşanmaya yönlendirirler insanları,sözüm geneldir..
tamam aldatmak kadar aşağılayıcı küçük düşürücü bir durum daha olamaz bir kadın için,ama bir yuva da kolay kurulmuyor gerçekten yaşanan herşeyiyle birlikte..

Güzelce süründürüldükten sonra,çeşitli şartlar konularak evlilikler tekrar gözden geçirilebilir,bence..
yanlış anlaşılmasın lütfen..

her erkek bir kere aldattı dıye hep aldatacak dıye bırsey yok bu vicdanla alakalıdır. ama tabı mutlu olun yanı ınsallah basınıza tekrar bişey gelmez.

konuda olumsuz yorum yapan tek ben olunca savunma gereği duydum haliyle....elbet bir yuva kolay kurulmuyor konu sahibi inşallah bundan sonra mutlu olur aldatma dısında herşeyi affedebilirim ama bu konuda katıyım ..yanlıs anlasılacak bir durum yok merak etmeyin

Belki aklı başına geldi aldatmıcak ama tekrar güvenmek ve şüpheden kurtulmak zor olucak.
Hakkınızda hayırlısı olsun.. Yuvanızın yıkılmamasına sevindim güzelliklerle geçen yıllar diliyorum. :)

Son düzenleme:
Aldatıldığınızı düşünüp ayrılma kararı aldıysanız demekki eşinize güvendiniz aldatmadığı üzerine.
İnşaallah çok mutlu olursunuz..

Benim merak ettiğim şey babanız neden bayramdan önce dönmenizi istemiyor? Kanımca babanızı dinlemeniz iyi olmuş elbette bi bildiği vardır ama sebep ne merak ettim doğrusu :)

bazen affetmek işe yarar bazen yaramaz umarım senin için ilk şık olur bende boşanıyorum ve bir şans vermeyi asla asla düşünmüorum denenmişi denedim çünkü ben yapımı biliyorum sürekli aklıma gelicek yapabilceğine inanıosan güzel

Aldatıldığınızı düşünüp ayrılma kararı aldıysanız demekki eşinize güvendiniz aldatmadığı üzerine.
İnşaallah çok mutlu olursunuz..
Evet aldatmadığına inandığım için vazgeçtim bu kararından karşımda hüngür hüngür ağlayıp yalvardığı için vazgeçtim.. zaten önceki konumda da var şüpheydi belirli birşey yoktu gören ya da duyan ama bu şüphe yetmişti bana.. ben de emin olun bu konuda çok katıyımdır ama kendisi inandırdı beni bende bir şans daha vermeyi düşündüm bu şansı iyi kullanmak onun elinde ama mademki şans veriyorum o bana bir hata daha yapmadığı sürece onu bir daha yargılamaya hakkım yok diye düşünüyorum sonuçta bu şansı isteyerek ben verdim ona

Benim merak ettiğim şey babanız neden bayramdan önce dönmenizi istemiyor? Kanımca babanızı dinlemeniz iyi olmuş elbette bi bildiği vardır ama sebep ne merak ettim doğrusu :)

Sebebini bende bilmiyorum kıymetimi anlıcakmış babam öyle diyor :) babam ne derse o.. allah korusun birdaha aynı şey olsa ya da kavga etsem benim yanımda yine babam olacak onun için onu üzemem ne zaman derse o zaman giderim

Son düzenleme:
Sebebini bende bilmiyorum kıymetimi anlıcakmış babam öyle diyor :) babam ne derse o.. allah korusun birdaha aynı şey olsa ya da kavga etsem benim yanımda yine babam olacak onun için onu üzemem ne zaman derse o zaman giderim[/QUOTE]

Çok haklısınız iyi yapmışsınız bayram sonrasına ertelemeye.

Sebebini bende bilmiyorum kıymetimi anlıcakmış babam öyle diyor :) babam ne derse o.. allah korusun birdaha aynı şey olsa ya da kavga etsem benim yanımda yine babam olacak onun için onu üzemem ne zaman derse o zaman giderim[/QUOTE]

Çok haklısınız iyi yapmışsınız bayram sonrasına ertelemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…