Büyük gün bugündü..

Ben bu hikayede bir tek babayı tuttum.
Dileğim odur ki, daha büyük bir acı yaşamayın, pişman olmayın. Mutluluklar dilerim.

inşallah doğru kararı vermişsindir
inşallah eşin değerini kıymetini bu sefer bilir arkadaşım

daha dün yazmistim eski konuna durumlar nasil diye...

davadan geri cekilmissin...Allahim hakkinda hayirlisini versin insallah...umarim pisman etmez seni bu kararindan....

hersey gönlünce olsun

inşallah doğru kararı vermişsindir
inşallah eşin değerini kıymetini bu sefer bilir arkadaşım
İnşallah benim istediğim bu zaten değerim bilinsin fazlasını istemiyorum..

daha dün yazmistim eski konuna durumlar nasil diye...

davadan geri cekilmissin...Allahim hakkinda hayirlisini versin insallah...umarim pisman etmez seni bu kararindan....

hersey gönlünce olsun

Evet canım geri çektim.. tşk ederim çok sağol

bende aldatıldım çocuklarım için affettim inşallah verdiğimiz bu karardan pişman olmayız canım

İnşallah canım..

bir kere yapan ikiyi de yapar ben de buna inanırım ama süründürülmezse yapar.bu arkadaş davayıı bile açmış oturup gözyaşı dökmemiş ki.onurlu bir kadın olduğunu göstermiş terketmiş ve açmış davayı ,itinayla süründürmüş yani.hala da süründürüyor adam bir daha yapsa eşini kayebedeceğine kesin gözüyle bakıyor artık cearet edemez.

Aynen öyle canım tek bir şüphe benim dava açmama yeterli.. bunu o çok iyi biliyor hatta dün söyledi sana bir yanlış yapmaya çok korkuyorum ben soluğu adliyede alıyorsun dedi.. bunu farkettiyse ne güzel.. eğerki bu şekilde davranmayıp beni inandırmasaydı ayrılacaktım zaten onsuzda yaşayabilirdim ama şu varki onunla daha güzel yaşarım.. buna inandığım için tekrar evet dedim bir şans vermek istedim çünkü hiç bir açıklama yapmasına müsade etmedim hiç birşey demesine izin vermedim o bence dersini aldı gibi geliyor yine de zaman gösterecek herşeyi umarım düşündüğüm gibi olur ve birdaha beni üzmez..

hep denir ya birinciyi yapan ikinciyi haydi haydi yapar diye...ama bu herzaman geçerli değildir canım....şans verdiğine sevindim....hayatta gerçek pişmanlık diye bişey de var unutma...gerçekten pişmansa eskisinden daha güvenilir bi erkek de olabilir eşin... kaybetme korkusunu tadmış olması bu pişmanlığı daha fazla körükler.....artık tekrar yaparsa seni kaybedeceğinin idrak etmiş olması bunun sebebidir....bi dene bakalım...rabbim hayırlısını versin hakkıznıda...belki de iyiki boşanmamışım dersin inşallah....beşer şaşar derler....şeytana uymuş gaflete düşmüş...adı her ne ise artık.... hata kullara mahsus.....rabbim dönülmez hatalara düşmemizi engellesin....eşin baş üstünde gezdirmesi lazım seni....kıymet bilir inşallah...

Şimdi beni aldattığına dair büyük bir kanıt yoktuki aldatmadığına dair olsun... araba da bir saç tokası bulmuş olmam benim adliyeye gitmeme yetmişti malesef.. nedenini niçinini araştırmadım sormadım bile... Aldatmış işte dedim ve davamı açmıştım.. Ama o gece öğrendim ki araba onda değilmiş arkadaşındaymış tabiki defalarca bunun öncesinde anlatmaya çalıştı ama ilk zamanlar işe gitmedim izin aldım telefon numaramı değiştirdim annemlere geldi karşısına çıkmadım haliyle beni bulamadı ve açıklama yapamadı yapmasına ben izin vermedim çünkü yalanını dinlemek istemiyorum dedim. Ama zaman geçti doğru söyleyebileceğini düşündüm acaba doğru olabilirmi dedim kendimce araştırdım ve eşim doğruyu söylüyordu...

herşeyin bi izahı olabilir hayatta...bir toka ile boşanma yoluna nasıl gittiniz anlayamadım vallahi....çok basit bir izah ve açıklması varsa eğer ne kadar vebal aldınız farkındamısınız...belkide bi kız çocuğuna ait olabilirdi bi yakınınızın kızının tokası olabilirdi evine bıraktı yada biyere götürüp getirdi....olamazmı yani...bukadar önyargılı olmak ne denli doğru sizce...çok şaşkınım....boşanmak bu kadar kolay olmamalı....ya en azından bi dinleme yoluna neden gitmediniz ki.... bukadarmı gvensiz bi evliliğiniz vardı...pamuk ipliği bile daha sağlam bence çok önyargı ile yaklaşmışsınız...ve ne kadar acı olmalıki eşiniz doğruyu söylüyormuş...bence çok pişman olmalı ve özür dilemelisiniz...eşinize acıdım inanın....yazık adam haklı yere suçsuz günahsız yere nelere maruz kalmış...ben eşinizin yerinde olsam sırf bi yanlış anlamadan dolayı beni terkeden bi kadının ayağına gidip de izah etmeye kendimi aklmaya çalışmazdım asla...yine iyi bi adammış ki kendini paralamış size açıklama yapabilmek için...üzüldüm vallahi...

Ne kadar basit boşanmak sizin için. Bir toka buluyorsunuz ve açıklamasına izin bile vermiyorsunuz. Çok ilginç. Bu kadar kolay boşanacaksanız neden evlendiniz? Aynı şey sizin başınızada gelebilirdi. Siz ne hissederdiniz acaba.

Ben eşinizin yerinde olsam beni dinleme tenezzülünü göstermeyen biriyle daha sonra geri dönse bile boşanırdım. Resmen onur gurur kırıcı birşey. Kimse kimseyi anlamadan dinlemeden heleki hayat arkadaşına bukadar kolay hüküm vermemeli. Eşinizin kıymetini bilin.

Şuda var evliliğinizde babanızın sözü neden geçiyor? 3 kişi mi evlendiniz? Sizin yaşınız bazı şeyleri düşünmeye müsait ki evlendiniz. Ki eşinizin hatası yokmuş suçsuz birine bunları yaşatıyorsunuz ve hala babam böyle istedi diyorsunuz. Eşiniz gerçekten çok sabırlıymış.

Son düzenleme:

aynen katılıyorum sana canım.....haklısın kendisinin başına gelse eşi de aynen böyle yapsa napardı acaba...
mesela örnek vereyim....
eve bir hanım arkadaşı komşusu gelse misafirliğe, ufak oğlu olsa ve kolundaki saati düşürse veya unutsa orda....çocuklar artık yetişkin saatleri takıyorlar özentilik haliyle....
sonra kocası akşam gelse ve saati görse....
hemen kalkıp karısını terketse bi kelime bile dinlemeden....
aynı şey işte...sana tamamen katılıyorum...
ne kadar acı verici ve yaralayıcı bişey bu yaa..
konu sahibi bence biraz önyargı ve bencilliği bırak....
kocan yinede iyi adammış vesselam
ben olsam gittinmi, hadi güle güle derdim....

Saç tokasını bulmuş olmam son noktaydı sanırım szler beni yanlış anladınız ya da ben anlatamamış olabilirim.. sürekli kavga ediyorduk ve alkol problemi vardı zaten ayrıca da babamla fena halde kavga etti eşim.. bunlar affedilebilir şeyler diyerek üzerine düşmedim tabiki ben belki zor bir dönem geçiriyoruz dedim bunun içn evimi yuvamı terk etmem dedim.. ama son gördüğüm o toka işte beni benden aldı.. hem önceki tartışmalar birde bu olunca haliyle boşanmak istedim.. ama yine aynısını söylüyorum aldatmadığı için diğer problemlerde çözülebilir olduğu için şuan affetmiş durumdayım.. Örneğin borcu var çok ama bunu dert edipte öne sürmüyorum beraber öderiz diyorum dediğim gibi o son noktaydı hani yani bana diğer sorunları yaşattın bunu da yaptın dedim yoksa ben bir tokaya aldanıp da gitmedim adliyeye.. ama o da biliyorki demek eski hatalarıno peşimden geliyor bilmese zaten gelmezdi...

iyi de eski konunda 1 değil 1 kaç kadınla aldattı yazmıştın. 1 saç tokasından bunu nasıl çıkardın?

bu da söz konusu cümlen;
benim için hayatımda bir annem bir sen varsın diyen adam beni bir değil birkaç kişiyle aldattı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…