- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Ben bu hikayede bir tek babayı tuttum.
Dileğim odur ki, daha büyük bir acı yaşamayın, pişman olmayın. Mutluluklar dilerim.
Arkadaşlar hatırlayanlarınız vardır eşimle anlaşmalı boşanıyorduk beni aldattığı için onu bir kez bile dinlemeden açmıştım davayı.. Fakat kendisi bunun olmadığını beni kaybetmek istemedğini bir aydır defalarca dile getirdi barışmak istediğini yuvamızı kurtarmamızı söyledi.. bende ona bir şans daha vermeyi düşündüm ailemle beraber alarak tabiki bu kararı ve bugün duruşmaya gittik barıştığımızı davayı geri çekmek istediğimizi söyledik.. anlayacağınız boşanmadım ama annemlerdeyim şuanda bayramdan sonra geleceğimi söyledim babam böyle istiyor çünkü bayramdan önce gitmemi istemedi bende babamı üzmeye kıyamadım...
İnşallah benim istediğim bu zaten değerim bilinsin fazlasını istemiyorum..inşallah doğru kararı vermişsindir
inşallah eşin değerini kıymetini bu sefer bilir arkadaşım
daha dün yazmistim eski konuna durumlar nasil diye...
davadan geri cekilmissin...Allahim hakkinda hayirlisini versin insallah...umarim pisman etmez seni bu kararindan....
hersey gönlünce olsun
bende aldatıldım çocuklarım için affettim inşallah verdiğimiz bu karardan pişman olmayız canım
bir kere yapan ikiyi de yapar ben de buna inanırım ama süründürülmezse yapar.bu arkadaş davayıı bile açmış oturup gözyaşı dökmemiş ki.onurlu bir kadın olduğunu göstermiş terketmiş ve açmış davayı ,itinayla süründürmüş yani.hala da süründürüyoradam bir daha yapsa eşini kayebedeceğine kesin gözüyle bakıyor artık cearet edemez.
tabiki inşallah yapmaz bir daha ama burdaki ve kendı sosyal yaşantımdakı tecrübelere dayanarak söylüyorum 1. yapan 2.de yapıyor şimdi degılse 6 ay sonra[/QUOTEe]
elbette bir yapan 2. yide yapar ama sanırım yeni evlisin cocugun var mı diye sorsam inan cocuk olunca istediğn kadar ekonomik özgürlüğün elinde olsun çocuk olduğu zaman bbirçırpıda boşanılmıyor öle kolay olmuyor yanii
Arkadaşlar hatırlayanlarınız vardır eşimle anlaşmalı boşanıyorduk beni aldattığı için onu bir kez bile dinlemeden açmıştım davayı.. Fakat kendisi bunun olmadığını beni kaybetmek istemedğini bir aydır defalarca dile getirdi barışmak istediğini yuvamızı kurtarmamızı söyledi.. bende ona bir şans daha vermeyi düşündüm ailemle beraber alarak tabiki bu kararı ve bugün duruşmaya gittik barıştığımızı davayı geri çekmek istediğimizi söyledik.. anlayacağınız boşanmadım ama annemlerdeyim şuanda bayramdan sonra geleceğimi söyledim babam böyle istiyor çünkü bayramdan önce gitmemi istemedi bende babamı üzmeye kıyamadım...
tabiki inşallah yapmaz bir daha ama burdaki ve kendı sosyal yaşantımdakı tecrübelere dayanarak söylüyorum 1. yapan 2.de yapıyor şimdi degılse 6 ay sonra[/QUOTEe]
elbette bir yapan 2. yide yapar ama sanırım yeni evlisin cocugun var mı diye sorsam inan cocuk olunca istediğn kadar ekonomik özgürlüğün elinde olsun çocuk olduğu zaman bbirçırpıda boşanılmıyor öle kolay olmuyor yanii
yeni evli sayılırım cocugum henüz yok ekonomık özgürlüğüm var ailemde her durumda arkamda duruyor sağolsunlar...bende kolay kolay bosanma kararı alınmasından yana degılım elbet oturup mücadelemi sonuna kadar veririm sorunum her neyse aşmaya calısırım ...ama aldatmak gibi onur kırıcı bir duruma düşersemde gözünün yaşına bakmam cocugum olsun olmasın bu benım hayat görüşüm zaten benı ve cocugunu düşünen adamın dışarda işi ne...
tabi bu birazda kişilik meselesidir ben böyle bir durumu sindirebileceğimi sanmıyorum..affetsem,yine aynı evin içinde yaşamaya başlasak bile aklımdan cıkmayacak o şekilde hayatı kendıme zehir edemem ki....eşimle her birlikte oldugumda aldattıgı aklıma gelecek ...yani bana göre aldatmanın telafisi asla olamaz...
Şimdi beni aldattığına dair büyük bir kanıt yoktuki aldatmadığına dair olsun... araba da bir saç tokası bulmuş olmam benim adliyeye gitmeme yetmişti malesef.. nedenini niçinini araştırmadım sormadım bile... Aldatmış işte dedim ve davamı açmıştım.. Ama o gece öğrendim ki araba onda değilmiş arkadaşındaymış tabiki defalarca bunun öncesinde anlatmaya çalıştı ama ilk zamanlar işe gitmedim izin aldım telefon numaramı değiştirdim annemlere geldi karşısına çıkmadım haliyle beni bulamadı ve açıklama yapamadı yapmasına ben izin vermedim çünkü yalanını dinlemek istemiyorum dedim. Ama zaman geçti doğru söyleyebileceğini düşündüm acaba doğru olabilirmi dedim kendimce araştırdım ve eşim doğruyu söylüyordu...
Ne kadar basit boşanmak sizin için. Bir toka buluyorsunuz ve açıklamasına izin bile vermiyorsunuz. Çok ilginç. Bu kadar kolay boşanacaksanız neden evlendiniz? Aynı şey sizin başınızada gelebilirdi. Siz ne hissederdiniz acaba.
Ben eşinizin yerinde olsam beni dinleme tenezzülünü göstermeyen biriyle daha sonra geri dönse bile boşanırdım. Resmen onur gurur kırıcı birşey. Kimse kimseyi anlamadan dinlemeden heleki hayat arkadaşına bukadar kolay hüküm vermemeli. Eşinizin kıymetini bilin.
Saç tokasını bulmuş olmam son noktaydı sanırım szler beni yanlış anladınız ya da ben anlatamamış olabilirim.. sürekli kavga ediyorduk ve alkol problemi vardı zaten ayrıca da babamla fena halde kavga etti eşim.. bunlar affedilebilir şeyler diyerek üzerine düşmedim tabiki ben belki zor bir dönem geçiriyoruz dedim bunun içn evimi yuvamı terk etmem dedim.. ama son gördüğüm o toka işte beni benden aldı.. hem önceki tartışmalar birde bu olunca haliyle boşanmak istedim.. ama yine aynısını söylüyorum aldatmadığı için diğer problemlerde çözülebilir olduğu için şuan affetmiş durumdayım.. Örneğin borcu var çok ama bunu dert edipte öne sürmüyorum beraber öderiz diyorum dediğim gibi o son noktaydı hani yani bana diğer sorunları yaşattın bunu da yaptın dedim yoksa ben bir tokaya aldanıp da gitmedim adliyeye.. ama o da biliyorki demek eski hatalarıno peşimden geliyor bilmese zaten gelmezdi...
benim için hayatımda bir annem bir sen varsın diyen adam beni bir değil birkaç kişiyle aldattı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?