• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyuk kavga

Herkese merhaba. Konu cok uzun simdi den hakkinizi helal edin. 37 yasinda ogretmenim bir abim var benden 6 yas buyuk. Bundan 5 sene evvel Ben eşinden ayrilmis bir bayan olarak ailemle beraber yasarken, abim ve o donemde ki nisanlisinin bir ton iftisina maruz kalmistim.benden borc olarak aldığın paralarin uzerine yattigi yetmiyormus gibi, manevi anlamda beni cok yipratmislardi. Nisanlisi devamli Bana iftirA atiyor, sagda solda arkamdan konusuyordu. Abimse onun gazina gelip beni kac defa babamin evinden kovmustu. Bu kadar iftira ve asagilama Bana cok agir gelmiş, onlari hayatimdan cikarmak zorunda kalmistim. Neyse aradan gecen zaman sonunda karşıma esim cikiyor ve Ben evleniyorum. Bu arada ne nisanima ne DE dugunume cagirmadim.tayin isteyip bu şehrı terk ettim. Aradan gecen 2 bucuk sene zarfinda tekrar tayin isteyip, abim ve ailemin yasadigi yere donduk..bu arada abimin esi hamileydi ve Ben onun hatrına baristim. Barismis olsam da hep mesafeli olmayi tercih ettim..ayda bir gorusuyor, onlarin gene Bana laf sokmalarina cevap vermiyordun. 1 seneden beri hem karisi hem kendisi sacma sapan tavır içerisindeler.bir bakıyorum annemi evden kovmuslar, bir bakıyorum babama kazik atmislar. Bu arada anneme ev kredisi cektirip sadece, 1 taksidini odeyerek (krediyi anneme odettirdi) ev sahibi oldum zannediyorlar. Ben bu insanlarla ne Zaman gorussem zamaninda Bana yaptiklari icin hep huzursuz oluyordum. Bir sekilde it kaka iliskimiz devam etti ta ki bugune Kadar. Bugün yegenimin dogumgunuydu ve abim ve esini de alip annemlere gecerek kutlama yapacaktik Abim durup dururken beni azarlamaya basladi. Agzimi acmadim eve çıktigimiz zaman beni neden azarladigini sordum, bu kez olayi abartarak eşime ve Bana hakaret etmeye basladi. bu arada arabalari yok ve bizim araba sahibi olmamiz onlari cok rahatsiz ediyor. Konuyla hic ilgisi yokken araba sahibi olmayla Adam olunmaz demeye basladi Esim de sinirlendi ve hararetli bir kavganin icinde bulduk kendimizi. Oyle böyle Saya Saya indi merdivenden asagiya, artik patladim ve arkasindan, beni zaten zamaninda maddi manevi bitirdiniz daha ne istiyorsunuz 30 bin tl nin uzerine yattin hirsiz!!! Diye bagirdim.
Bu olay olali yaklasik 3 saat oldu ve Ben hala soktayim. Hirsiz demem cok yanlis olsa da onun yaptiklarina yakisan baska bir sifat bulamiyorum Bana bir akil verin bayanlar, ben bu abiyle ve gelinle nasil baska cikacagim, yeter artik ya vallahi bunaldim. Ben de insanim.
Sen sonuna kadar haklısıınn abinn çok kıskanççç keza karısıda oyle tencere kapak yani hiç sevmem boyle kıskanç çekemeyen insanları asla ama asla görüşmeyin birdaha inanın daha mutlu olucaksınız yüz göz olmaya hiç gerek yok Allaha yakın size uzak olsunlar siz kendi hayatınıza bakın tekrar söylüyorum görüşmeyinnn

Sen sonuna kadar haklısıınn abinn çok kıskanççç keza karısıda oyle tencere kapak yani hiç sevmem boyle kıskanç çekemeyen insanları asla ama asla görüşmeyin birdaha inanın daha mutlu olucaksınız yüz göz olmaya hiç gerek yok Allaha yakın size uzak olsunlar siz kendi hayatınıza bakın tekrar söylüyorum görüşmeyinnn
Su an icim o kadar Rahat ki, Allah a binlerce sukur onlarin girdigi gunahlarin yaninda benim ki Devede kulak kalir. (bunu demis oldugum hirsiz kelimeesi icin soyluyorum). Yaziklarim yasanilanlarin Onda biri sadece. Sukurler olsun ki kurtuldum.

Su an icim o kadar Rahat ki, Allah a binlerce sukur onlarin girdigi gunahlarin yaninda benim ki Devede kulak kalir. (bunu demis oldugum hirsiz kelimeesi icin soyluyorum). Yaziklarim yasanilanlarin Onda biri sadece. Sukurler olsun ki kurtuldum.
Bende abimle konusmuyorum ne ölüsü ölüme ne dirisi dirime bukadr !!!!! Sakın ama sakın yok bilmem ne olmua abimdir gideyim demeyin nekadr uzak okadr mutlu olursunuz

Bende abimle konusmuyorum ne ölüsü ölüme ne dirisi dirime bukadr !!!!! Sakın ama sakın yok bilmem ne olmua abimdir gideyim demeyin nekadr uzak okadr mutlu olursunuz
Inanin 'abimdir ne olacak' cümlesini diyecek sabrim kalmadi. Hadi kendimi gectim eşime dedikleri cok agir ki benim esim her zor zamanlarinda sirf Allah icin yanlarinda oldu.gece yarilari cocuklarini acillere tasidi. Bu adama da, araba sahibi olmayla Adam olunmaz, diyen biri insan olamaz

Ben tepki versem de yetmiyordu.ozellikle annem onun agzinin icine bakiyordu o donem.babam da karismiyor hatta korkusundan agzini acamiyordu.annem abimin cok yanlis yetistirdi malesef..ona gore abim hep hakliydi. Sonra da kendisi kazigi yiyince cok yanlis yaptigini anladi ama is isten gecti.
Hep oyledir anneler. Oglusu da oglusu. Hakli mi haksiz mi dinlemezler. Benim annemde oyle. Benle abim otururuz. Abim bisey ister kalk kizim abine getir. Ben su istiyim kendin al der. Erkek evlatlara fazla yuz veriliyor sonra boyle tepelerine biniyorlar. Bence gorusmeyin

Hep oyledir anneler. Oglusu da oglusu. Hakli mi haksiz mi dinlemezler. Benim annemde oyle. Benle abim otururuz. Abim bisey ister kalk kizim abine getir. Ben su istiyim kendin al der. Erkek evlatlara fazla yuz veriliyor sonra boyle tepelerine biniyorlar. Bence gorusmeyin
Cok haklisiniz tsk Ederim yorumunuz icin

Back
X