Büyük konuşmak nedir başınıza geldi mi?

Asla araba kullanmam derdim. Şuan ehliyet için yazılı sınava calisiyorum.
Asla hemen evlenmem ne gerek var derdim. Okul biter bitmez evlendim
Asla çocuk istemiyorum hiç çocuk sevmem derdim. Evlendikten 1 yil sonra hamile kaldim.
Asla ist dışında bir yerde yaşayamam nasıl yaşanıyor derdim. Şuan da küçük bir sahile yakin köyde yaşıyorum. Sadece esim ve ben varız baska Allahin kulu yok.
Daha sayayım mi?

Asla araba kullanmam derdim. Şuan ehliyet için yazılı sınava calisiyorum.
Asla hemen evlenmem ne gerek var derdim. Okul biter bitmez evlendim
Asla çocuk istemiyorum hiç çocuk sevmem derdim. Evlendikten 1 yil sonra hamile kaldim.
Asla ist dışında bir yerde yaşayamam nasıl yaşanıyor derdim. Şuan da küçük bir sahile yakin köyde yaşıyorum. Sadece esim ve ben varız baska Allahin kulu yok.
Daha sayayım mi?
Ay ne güzel size virüs falan gelmez 😂

Asla dengim olmayan kültürsüz cok kardesli aileyle bag kurmam dedim ve esimin anne babasi bizimkilerden cok altta idi. Anlaşamazlardı anne babam üni mezunu esimin ailesi hic okula gitmemis. 8 kardesler ve evlendim yüzden bir daha asla asla demiyorum
Sizinkilerden alttan olması nasıl yani 🤔

Iki aile tamamen uyumsuzdu. Cahil insanlardi hala oleler ama esimi sevdim bisi diyemediler. Gorus olarak uyumsuzdular.
Kültür farkları yaşam tarzı farklılıkları diyebiliriz cahil dedinya hani nebileyim Herkes nefsimizden üstündür tabi herkes herkesle aynı olmuyor

Üniversitedeyken bi meslek grubu hakkında çok konuşmuştum onlarla hayat mı geçer allah benden uzak etsin asla istemem diye diye evlendim o meslek grubundan birisiyle, yakın zamanda taşındım yıllar önce bi kez geldiğim bi siteye ev bayağı büyük 2 çocuğum var yıllar önce geldiğim ev sahibinin de 2 çocuğu vardı ev bana çok görgüsüzce gelmişti bu ne böyle 2 çocukla bu koca evde napıyorlar resmen görgüsüzlük demiştim 🤦🏽‍♀️ Genellikle neyin lafını etsem başıma gelir özellikle konuşmam da daha çok örnek var

Hemde cok, bir dersanenin önünden gecerkenn asla bu dersaneye gitmem dedim, aynı sene gittim, ben tasinmayi düşünmüyorum ugrasamam de dim bir hafta sonra ev aramaya başladım, ben seninle evlenmei düşünmüyorum, asla bu saatten sonra yüzüne bakmam dedim, düğün hazırlığı yapıyorum daha bir sürü sey😊😊

Hayatım şuan asla dediğim her şeyin başıma gelmesiyle örülü.
Bir tane de normali yok ki, neye dediysem şuan tam oradayım.
Evlilik, çocuk, çalışmamak, hayatımdaki kişi, aile ilişkilerim, sosyal çevrem vs.
Ben ve ideallerim, hayallerim güney kore ise, hayatım kuzey kore😂

Dayımın gittiği kalp cerrahi vardı. Doktor Türkiyenin en iyilerinden. Ama dayım rahmetli olunca 😥 bu doktora bir daha asla ailemden birini getirmem dedim. Sonuçta annemin acil operasyon geçirmesi gerekti ve hastanede bir tek o doktor vardı. Mecbur o ameliyat etti. Annem iyileşti. 2 ay önce yaşadım bunu ama büyük konuşmamayı çok güzel öğrendim.👩‍🦰

Asla doğulu bir erkekle çıkmam dedim aşık oldum hala peşindeyim ben daha ne diyim

Back
X