- 7 Aralık 2018
- 7.322
- 18.880
- 248
- 28
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Köyde bakışmaya devamke skdkskdkd takılıyorumGüzel sözdür, her sözdende anlam çıkarmamak gerekir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köyde bakışmaya devamke skdkskdkd takılıyorumGüzel sözdür, her sözdende anlam çıkarmamak gerekir![]()
ay bizimde bir teyzemiz var , annesi hep mahallede bir ev varmış , fareli rutubetli vs . Bu evde kim yaşar ki hayvan bağlasan durmaz diyormuş.Kendi kızı evlenince o evde yaşamaya başlamış , aklıma hep bu gelir :)Asla dedigim herseyi yasadim. Kinayan kinadigi sdyi yasamadan ölmezmis.
Kendimle ilgili olani degil de bir tanidigiminkini yazayim. Tanidigim kisi sarisin erkeklerden nefret edermis. Mahallelerinde sapsari bir cocuk varmis. Her sokaktan cocuk gectiginde ıyyy bu da o kadar sarı ki kim evlenir bununla dermis. Su an o adamla en az 30 yillik evliler.
asla kadınlar kulübüne üye olup yorum yapmam derdim mesela... :)Asla hayır dediğimiz konuların başına gelmesi olabilir mi? İnsanlarla sevgiliniz eşiniz vs ile ilgili başına gelen varsa anlatırsanız sevinirim.
Hayatını resmen ‘asla yapmam’ dediklerine karşı kurmuş gibisinTaaaa yaaa ben geldim
Birini seviyordum asla o olmazsa başkası da olmaz dedim, oldu ama b.k gibi oldu zor kurtuldum
Kız kardeşim göbek piercingi yaptırdı 'ıyyy bu ne ben yaptırmam" gitti tragus yaptırdı "öğğhh iğrenç" dedim, ikisini de yaptırdım üstelik o göbektekini çıkarttı bense hala kullanıyorum çokta seviyorum
"Alkol, sigara içmem Yeşilaycıyım" derdim yeşili gitti siyahi kaldı
"Dövme yaptırmam dedim" yaptırdım.
"Birini çok sevsem de beni üzdüyse geri dönmem acı çekerim daha iyi" dedim "acı çekmek istemiyorum artık geri dön" diye yalvardım, aylarca uğraştım.
"Mesleğime aşığım başka bir sektörde yapamam" dedim bambaşka alakasız bir sektörde işe başladım "bunu sevdim bu işi olsun" diye dua edip dua istiyorum (sizlerde edin lütfen)
"Ailemden o kişiyle aram bozulmaz" dedim şuan aynı evde aramız çok bozuk mahkeme sürecine kadar gittik.
"Bir daha asla sevemem" dedim ölmedim ama yıkıldım bir miktar. Ne vardı da sevdim bilemedim.
2 mesleğim var üstteki haricinde diğeri için "bu mesleği çok seviyorum evlensem çok iyi gelirim olsa da bırakmam dedim "param olsun bu işten çıkarım" derken buluyorum kendimi son zamanlarda
Bir oyun için "o ne ya manyaklık kim olursa olsun oynamam bağımlısı olmam" dedim. Biri vardı o istedi diye üyelik açıp sabahlara kadar oynadık 2saatlik uykuyla ise gittim. Herşeye değer dedim değmedi
Küçükken sürekli "hayatta hiç birşey istediğim gibi olmaz" dedim yine herşeyiyle tam değil ama geçmişe göre bunca zorluğa rağmen büyüyüp psikolojimi iyi toplamışım diyorum.
Bir hastalığım var "Artık o doktora gitmicem" dedim 5 yıldır doktorum aynı kişi başka doktorda istemem
Sıralasam roman olur her biri![]()