Buyuk konusmamak gerekmis dayak yiyip oturdum

Konu sahibi, size bıçak çektiği tartışmanızdan sonraki ilişki de güzel miydi?
Hayır bir üyeye benzetip eski mesajlarınıza bakarken şunu buldum da...

Ben daha ne diyeyim...

Valla bi polisi aramana bi darp raporuna bakardi bi daha cok alirdi o cocugu o

Konu sahibi, size bıçak çektiği tartışmanızdan sonraki ilişki de güzel miydi?
Hayır bir üyeye benzetip eski mesajlarınıza bakarken şunu buldum da...

Ben daha ne diyeyim...

O daha da güzelmiş. Kavga ne kadar şiddetliyse sevişme o kadar coşkulu oluyor.

O yüzden bol bol dayak yiyip sonra sevişelim hepimiz.

Yakında her kadın dayak yer diye bir konu açılırsa şaşırmayacağım.

Yani ben sanırım artık üzülemeyeceğim bu durumlarda.

Kapanan konulardan birine bir üye benzerini dedi. Mutlaka hr kadın ya babasından kardeşinden yada eşinden şiddet gotmustur dedi. O kadar normallestirmisler ki şiddet sevmeyen insan olabileceğine inanmiyorlar resmen...
A

Hickimseye güvenmemek gerek aslında özellikle erkeklerin hepsinde aslında canavar potansiyeli var... calısıyor musunuz? Büyük konustum diye de kendinizi suclamayın buraya yazmanız iyi olmus

Kadın sığınma evi die birşey var bir süre rahatsızlık vermemesi adına oraya gidebilirdiniz.

2 yildir kufur bile etmeyen ama birdenbire sebepsiz dovup bicak ceken, cocuguyla tehdit eden, ve tehditini yapabilecek biri oldugunu soylediginiz, her kavgadan sonra da sevistiginiz koca...
Cok ironik.

Benim gibi sebebiniz yoksa susup pusmayin diyorsunuz ama sizinki de gecerli bi sebep mi korkularniz mi? Korku kendini suclama aciz hissetme hersey olabilir yasadiginiz travma sonucu. Ama bence tekrar dusunun. Bundan cok daha hafif sebeplerden calismayan kadinlarin aile evine donmeyi goze aldiklarini gordum. Ki bence bu da ayri hir travmadir. Ancak siz guclu oldukca korktuklariniz kuculur. Yasalar var.uzaklastirma karari alin.ihlal ederse ceza alir.tehditlerine pabuc birakmayin. Kucucuk cocugu alip nereye goturecek kime goturecek.bosanmaua karar verirseniz mahkeme cocugu size veir zaten. Calismiyorsaniz calisabilrsiniz.sizi gecindirmeye yetmeze de olsa nafaka ve tazminat alabilrsiniz.

Ya kusura bakmayin sadece size yonelik bir yorum degilde sizin gibi dusunen uyelere yonelik yorum yapacagim tvlerde izledigimiz kadin cinayeti haberleri kandirmacami acaba hicbirsey yapamaz demissinizde tamam bende sineye ceksin demiyorum ama uzaktan davulun sesi hos geliyo sanki

Benim eski es'te beni silahla tehdit etmisti..tekmeyi koydum, iyikide koymusum.. iki hafta kabuslarla uyandigimi bilirim.. anlatsam roman olur ..
Aci olan ise bunu hakimin karsisinda ispatlayamamak .. karsi tarafin sahte sahit tutup bu adamin silahla isi olmazki demesi.. adalete bakarmisiniz elimde delilim yok cunku sozde, ama en buyuk sahidim Rabbim

Hanımlar,
şiddet gören ve sonrasında kabullenen kadınlara kızıyor, bunları anlattıkları, şiddeti normalleştirdiklerini söyleyip kızıyorsunuz, tamam haklısınız ama burada anlatmazlarsa, nereye başvurabileceklerini, ne yapmaları gerektiğini asla öğrenemezler ki.

Şiddete kızıyoruz ama şiddete maruz kalan kadınlara sözlü şiddetle yanıt veriyoruz, evinde eşinden, burada kızan hemcinslerinden tepki görmekten korkuyorlar.

Şiddet öyle birşey ki bir kadın eşinden şiddet gördüğünü etraftan saklayacak kadar utanıyor, çevremde kimi arkadaşım kimi komşum olan kadınların şiddet gördüklerini ayan beyan anlamama rağmen bana verdikleri, ki ben sormadan cevap verirlerdi hep klasik cevaplardı, kimi havuz kenarında düştüğünü, kimi kapıya çarptığını söylerdi izleri açıklamak için.

Kendine bile itiraf edemedikleri gerçeği bir başkasına söylemek zordur, çevrende de sürekli şiddet görenler varsa ve sana ne yapacaksın işte seviyor ama arada sinirleniyor, bende çok üstüne gittim sinirlendi vurdu sözlerini duyan bir kadın bunu herkesin yaşadığını düşünmesi ve susması normal, çünkü o çevresinden böyle tepkiler alıyor, benzer hayat hikayeleri dinliyor, bir süre sonra da şiddetin suçlusu olarak kendini görüyor, eşinden türlü hakaretler işiten şiddet gören biri bana böyle savunmuştu yaşadıklarını, ki konu sahibesi çocuğunun endişesiyle susuyor, bana eşinin uyguladığı şiddeti itiraf eden kadınınsa ne çocuk bağı var, ne de ekonomik bağımlılığı ama ayrılmıyor işte.

Bizler, şiddete ölesiye karşı çıkıp tepki gösterenler en azından burada yazdıklarımızı okuyan genç kızlara, evli hemcinslerimize şiddetin haklılığı olmadığını, şiddete maruz kalırlarsa ne yapmaları, nerelere başvurmaları gerektiğini anlatsak yazılanlar rehber olsa olmaz mı?

Bir kadın bile yazılanlardan güç alsa, hayatını yeniden kursa güzel olmaz mıydı?
Suçlamak kolay, şiddete sessiz kalanı suçlayalım birlikte ama bir yararı olmuyor, aksine anlatıp yol göstermemizi isteyenlerin cesaretini kırıyoruz gibi geliyor bana.

Sizi çocuğunuzla(yumuşak karnınızla ) tehdit etmiş ve siz de sinip kalmışsınız.

Sizin tabirinizle sebepsiz yere haksız olarak
( şiddetin sebebi ve haklısı olmaz unutmayın.) sizi kusturana kadar dövüp bıçak çeken adamla,aynı evi paylaşmaya korkmuyor musunuz? Şiddetin katlanarak artacağını göremiyor musunuz?Yarın bu şiddetin yeni mağdurunun oğlunuz olma ihtimalini görmüyor musunuz?.Yapmaz oğlunu çok sever argümanı ile gelmeyin.Sizi seven,iki yıldır küfür bile etmeyen bir adamdan gözü dönmüş bir caniye dönüşen,(belki de aslına rücu eden)bir eş profili var karşımızda.15 yıllık meslek hayatımda gördüğüm sayısız boşanma ve tehdit davalarında gördüğüm şu; şiddet bir kez başladı mı devamı kuvvetle muhtemel gelir, tehdit edilen mağdur tehdite boyun eğdikçe şiddetin ve tehditin dozajı artar.
Biraz cesaretli olun.ha olamıyorsanız da lütfen,şiddet gördüm sustum .bir sor bakalım neden sustum?haksız olarak şiddet gördüm gibi beyanlarla şiddeti normalleştirmeyin,şiddet karşısında yapacağınız ilk şey polisi aramak olmalı.

Muneye katılıyorum kızlar herkesin ailesi arkasındamı duruyor allah aşkına kimisinin gidecek yeri dahi yok kimisi utanıyor benim ablamıda dövüp tehtid etmiş kocası oda 2 gün sus pus oturmuş adam odaya kilitleyip telinide elinden almış ablamda kızına annem bana kalem kağıt bul demiş küçüçük yeğenim bulmuş kapının altından atmış ablam mektup yazmış demir parmakların arasından atmış ev sahibi görüp ailemize haber verdi polisle gidip ablamı kurtardık 1 hafta sonra kızını kaçırdı ablama olan kinini öz kızına yaptığı işkenceler anlatamıyacağım 2 ay sonra polisin iz süre süre aramasıyla buldular öküz ceza evini boyladı çok şükür konu sahibi kardeşim önce güvenliğini sağla burdakilerin gazına gelme psikopat adamlara ne yapsan kar etmiyor başına gelmeyen yap et der sen sen ol önce kendini garantiye al can güvenliğin için yalnış bir adımın sonucunda canın allah korusun böyle canilerin elinde son bulur
Not : ablamın eşi 10 yıl ceza yedi çıkdı kediye döndü o aslan gibi kükreyip ablamı eziklemeye püsturmaya çalışan adamdan eser yok onları artislikleri kadınların birşey yapamacağı anladığı anda geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…