büyük konuştum

Bizi basti dedin. Eli elime degmedi diye yalan soyledin. Ben anlamadim. Dilerim tekrari olmaz. Aldatmaniz beni ilgilendirmez Ama kocanizi kandirmayin. Aldatiyorsanizda arkasinda durun bosanin.

korunarak yaptiysalar mantikli et ete deymemistir

Bizi basti dedin. Eli elime degmedi diye yalan soyledin. Ben anlamadim. Dilerim tekrari olmaz. Aldatmaniz beni ilgilendirmez Ama kocanizi kandirmayin. Aldatiyorsanizda arkasinda durun bosanin.
Boşanmak isteseydi zaten boşanırdı ..eşim beni çok seviyor bende eşimi çok seviyorum yaptıgım aptallıktı ..

Elbette yattım diyeceksin adamı aldattın yakalandın ve onu kandırmaya devam ediyorsun ama şunu biliyorum yaşattığını yaşamadan ölmezsin. Aldatma kısmına girmiyorum ama üzerine birde yalan söylemen çok adi bir davranış

korunarak yaptiysalar mantikli et ete deymemistir
Hahahhaha guldurdun valla aksam aksam haklisin
Boşanmak isteseydi zaten boşanırdı ..eşim beni çok seviyor bende eşimi çok seviyorum yaptıgım aptallıktı ..
Bosanmak isteseydi zaten bosanirdi derken? Yazdigim mesaji anlamadiniz mi? İnsallah tekrarlamazsiniz, tekrarlarsaniz da arkasinda durun ve bosanin dedim. Ben anlamiyorum bu forumda neden aldatan erkeklere kan kusuluyorda aldatan kadinlara denilen en ufak sey yanlis anlasilmaya cekiliyorz.

süper açıklama, anca bu kadar güzel ifade edilebilirdi durum... Konu sahibi edepsizlik kınanır... Bu kadar basit...

Yine bir olay yaratma konusu gibi. Basıldık diyor eli elime değmedi diyor. Nasıl basılmak bu? Yaz kızım 200 torba çimento,20 kamyon çakıl derken mi basmış adam bunları yani
Aynı eve girdik ..basılmak için illaki yatakta mı olmak zorunda ..henüz sohbet ediyorduk ..

Vicdan azabı çekiyorum ..kimseye bir şey söyleyemiyorum ..
Bazı seyler kımseye soylenmesın
Sır kalsın
Beynın en arkalarına atılsın
Telını acık unutsan bırı chrome geçmişine baksa
5 yıl sonra bu olayı tazelemenız bıle aldatmadır bence

Bir arkadaşım vardı. Nişanlısını iki adamla aldattı. Adamlardan biri nişanlı olduğunu öğrenince nisanlisina bir mail atıp her şeyi anlattı. Sonra tabi olaylar olaylar. Velhasili nişanlısı bunu bir aylık ayrılığın ardından affetti. Bir yıl sonra düğünlerine bir hafta kala nişanlısı bu sefer arkadaşımı aldattı. Gariptir bunun üzerine bir de evlendiler.

Varılan sonuç şudur ki, eşiniz sizi affetmis olsa da içindeki kin hiç bitmeyecek. Yüksek ihtimalle ya aldatılacak ya da terk edileceksiniz bir gün.

Aldatınca nasıl yüz yüze bakılıyor ya
Allah yardımcımız olsun

Hem bireysel hem de evlilik terapisi almaniz sart. Uzuldum, kinamiyorum kesinlikle. Eger kendinizi affedemiyorsaniz hic bir turlu bosanmayi da dusunebilirsiniz bence.
Evliliğimde çok şükür sorun yok ..ama ben kendımi affedemiyorum :.terapiye gitsem nasıl anlatırım..burada Bile sizleri tanımadığım halde çekiniyorum ..

Aldatınca nasıl yüz yüze bakılıyor ya
Allah yardımcımız olsun

Valla onlar herhalde odestik artık gözüyle bakıyorlardı mevzuya. Zira arkadaşıma böyle bir şeyin üzerine evlenme ayrıl dediğimde "ben de aynısını yapmıştım hakettim" diye cevap verdi. Konu sahibi arkadaş da aynı şeyleri yaşayacak ve bu vicdan azabıyla hak ettim diyecek. Böyle saçma sapan ilişkiler işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…