- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi Okyanusya00
-
Bizi basti dedin. Eli elime degmedi diye yalan soyledin. Ben anlamadim. Dilerim tekrari olmaz. Aldatmaniz beni ilgilendirmez Ama kocanizi kandirmayin. Aldatiyorsanizda arkasinda durun bosanin.
Boşanmak isteseydi zaten boşanırdı ..eşim beni çok seviyor bende eşimi çok seviyorum yaptıgım aptallıktı ..Bizi basti dedin. Eli elime degmedi diye yalan soyledin. Ben anlamadim. Dilerim tekrari olmaz. Aldatmaniz beni ilgilendirmez Ama kocanizi kandirmayin. Aldatiyorsanizda arkasinda durun bosanin.
Cevabını ben bile bilemedim aşk mı heyecan mı ne halttı ama bataktaydım ..Yalan yere mi yemin ettin ??
Bide çok mutluyken çok seviyorken kocanı, diğer adama aşık mı oldun yoksa cinsellik için miydi??
Ayyy aklım karıştı ha..
Ne kadar da hatalarından ders almış ve pürü pak olmuş bi kadın...Yaşan söledim ..duymak istediğini söyledim ..evet yattım kalktım mı deseydim((
Vicdan azabı çekiyorum ..kimseye bir şey söyleyemiyorum ..Konuyu açıyorsunuz bari takip edin.
Ben deberilceee gibi merak ediyorum.Her şey düzeldiyse neden konu açtınız ?
Hahahhaha guldurdun valla aksam aksamkorunarak yaptiysalar mantikli et ete deymemistir
Bosanmak isteseydi zaten bosanirdi derken? Yazdigim mesaji anlamadiniz mi? İnsallah tekrarlamazsiniz, tekrarlarsaniz da arkasinda durun ve bosanin dedim. Ben anlamiyorum bu forumda neden aldatan erkeklere kan kusuluyorda aldatan kadinlara denilen en ufak sey yanlis anlasilmaya cekiliyorz.Boşanmak isteseydi zaten boşanırdı ..eşim beni çok seviyor bende eşimi çok seviyorum yaptıgım aptallıktı ..
Kahve içiyordu sanırım :)Yine bir olay yaratma konusu gibi. Basıldık diyor eli elime değmedi diyor. Nasıl basılmak bu? Yaz kızım 200 torba çimento,20 kamyon çakıl derken mi basmış adam bunları yani
süper açıklama, anca bu kadar güzel ifade edilebilirdi durum... Konu sahibi edepsizlik kınanır... Bu kadar basit...O değilde ben de kinadim ya la seni değil başka birini,tövbeler olsun ilerde!! Aman tanrim.. O değilde bu tur şeyler kinanir arkadasim,kinanir çünkü edepsizliktir ahlaksizliktir ama yaşanmaz niye çünkü kınanacak olay,su var gider bir kadını pis diye kinarsan yasarsin aman bilemedim. Eğer haklıysan yandım senide kinadim : (((
Ay off Allah'ım korusun bu tür felaketlerden.. eşin çok iyi bir insanmış başka biri olsa oracıkta öldürürdü...Cevabını ben bile bilemedim aşk mı heyecan mı ne halttı ama bataktaydım ..
Aynı eve girdik ..basılmak için illaki yatakta mı olmak zorunda ..henüz sohbet ediyorduk ..Yine bir olay yaratma konusu gibi. Basıldık diyor eli elime değmedi diyor. Nasıl basılmak bu? Yaz kızım 200 torba çimento,20 kamyon çakıl derken mi basmış adam bunları yani
Bazı seyler kımseye soylenmesınVicdan azabı çekiyorum ..kimseye bir şey söyleyemiyorum ..
O an unutulacak bir şey değil ikimizinde düzelmesi aylar aldıAy off Allah'ım korusun bu tür felaketlerden.. eşin çok iyi bir insanmış başka biri olsa oracıkta öldürürdü...
Eşin bunu hemen o an unuttu mu yani??
Basılmak yatak ıcın kullanılırAynı eve girdik ..basılmak için illaki yatakta mı olmak zorunda ..henüz sohbet ediyorduk ..
Tam bu soruları sormaya gelmiştim.Sanalda mi aldattın. Kocan sizi basarken göz göze bakisiyor muydunuz.
Temas yoksa nasıl basildin
Aldatınca nasıl yüz yüze bakılıyor yaBir arkadaşım vardı. Nişanlısını iki adamla aldattı. Adamlardan biri nişanlı olduğunu öğrenince nisanlisina bir mail atıp her şeyi anlattı. Sonra tabi olaylar olaylar. Velhasili nişanlısı bunu bir aylık ayrılığın ardından affetti. Bir yıl sonra düğünlerine bir hafta kala nişanlısı bu sefer arkadaşımı aldattı. Gariptir bunun üzerine bir de evlendiler.
Varılan sonuç şudur ki, eşiniz sizi affetmis olsa da içindeki kin hiç bitmeyecek. Yüksek ihtimalle ya aldatılacak ya da terk edileceksiniz bir gün.
Evliliğimde çok şükür sorun yok ..ama ben kendımi affedemiyorum :.terapiye gitsem nasıl anlatırım..burada Bile sizleri tanımadığım halde çekiniyorum ..Hem bireysel hem de evlilik terapisi almaniz sart. Uzuldum, kinamiyorum kesinlikle. Eger kendinizi affedemiyorsaniz hic bir turlu bosanmayi da dusunebilirsiniz bence.
Aldatınca nasıl yüz yüze bakılıyor ya
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?