büyük konuştum

Olayın üzerinden çok zaman geçmiş olmasına rağmen belli ki hala atlatamamışsınız. Bir psikoloğa gidip artık bu durumla yüzleşip, içsel hesaplaşmalarınızı yapıp bu kötü tecrübeyi geride bırakmanız gerekiyor. Şanslısınız ki her şeye rağmen sizi bırakmayan bir eşiniz var, siz de bir an önce toparlanıp kendinizi onarmaya çalışın ve eşinize sımsıkı sarılın.

Hah işte bende onu diyorum. O zaman denilebilirdi ama artık o anlarda değil. Şu an yaşayacağı en büyük rezilliği yaşamış ve büyük bir minnet ve lütufla evli.
Bundan daha kötü bir sonuç olabilir mi?
Ben eşime karşı bunu hissetsem, aşkımdan ölsemde ( ki bu durumda aşk sorgulanır) kabul etmem gururumdan.

Eşiyle anlaşamasa bile “ama o beni affetti” diye içine atacak artık. Ömrü boyunca minnet duyacak, sesini yükseltemeyecek mutsuzum diyemeyecek belki.

Bunlar ona yetmez mi şuan?

Bosanmak isteseydi bosanirdi yazmissin da adam sana sormus birlikte oldun mu diye sen de hayir deyip yalan soylemissin dogruyu soylesen bosardi belki.. Kinamiyorum Allah affetsin. Sen unutamadin. Peki esin unutup atlatti mi bu durumu?

Bosanmak isteseydi bosanirdi yazmissin da adam sana sormus birlikte oldun mu diye sen de hayir deyip yalan soylemissin dogruyu soylesen bosardi belki.. Kinamiyorum Allah affetsin. Sen unutamadin. Peki esin unutup atlatti mi bu durumu?

Haklısınız tamamen katılıyorum..

Yok ya bu işin pisliğini yaptığını örtmek için bir kılıf daha da iğrenç basit bence vayy biz kınadık bak oldu eee daha başka eli elime değmedi evet midem bulanıyor ve de kınıyorum belki başımıza gelir demi

Allah günahlarımızı affetsin canım . Kimseyi kınamak bizim haddimize degil herkesin kendine göre küçük büyük günahları vardır hepimiz günahkarız Rabbim affetsin. İnsallah bir daha aynı hatayı yapmazsınız Rabbim sizi ve ümmeti muhammedi korusun seytanın yolundan

Aynen kılıf,kinadik yasadik,ne ala. Nefse hükmetmek nerde,irade vebal almak,nerde kaldı o zaman. İlerde ben de yasarsam asla nefsimin suçu degil,kinadigimdandir. Tövbe edeyim ne olur ne olmaz valla bir urpertide geliyor ha : ))

Kocanız gerçekten inandı mi acaba merak ettim . Sonuçta kafede filan değil evde basmış yahu. Ne bileyim kocanız da garip tek suç o adamdaymış gibi neden tek cezayı ona kesmiş anlayamadım. Yanı bilemiyorum Allah affetsin ne diyelim. Namus sizin namusunuz ister atarsınız ister satarsınız. Siz atmayı tercih etmişsiniz.

Eli eline değmedi ama kocan basıyor? Nasıl oluyor? Çekirdek çitlerken mi bastı?

Ha yalan söyledim demişsiniz sorumu düzeltiyorum o zaman.
Ne yaparken bastı da yalanınıza inandı?

Aynen kılıf,kinadik yasadik,ne ala. Nefse hükmetmek nerde,irade vebal almak,nerde kaldı o zaman. İlerde ben de yasarsam asla nefsimin suçu degil,kinadigimdandir. Tövbe edeyim ne olur ne olmaz valla bir urpertide geliyor ha : ))
Yok ya baksana nasılda minnoş bir çift bak çok mutluymuş insan kendine yediremez be bırak affetti kocisim beni çok seviyor diye gerikiyor birde bu nasıl iş ya aklım almaz oldu artık benim düşünsene yap et birini kınadım başıma geldi de sıyrıl isim içinden eee nerde inancımız ahlâkimiz inandığımız değerler ama bunlar olmayınca insanda yapar rahatca için rahat olsun kına doyasıya karakteri sağlam olan aklına bile getirmez

Canım kızsak nıye kızdınız dıyorlar
Sussak kımse yokmu dıyorlar
Bazılarıda olay oksun dıye yazıp gıdıyor üyeler sac basa gırısıyor mune gelıp banlıyor
Ha ha cidden öyle.Bu arada birine yazdıkların senaryo dedim diye ilk uyarımı aldım

Burada atıp tutması çok kolay ....basılmasaydı devam edecekti diyenler olmuş ..oysa yazdım konuda ..kurtulmak içim çok çabaladım başaramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…