- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
- Konu Sahibi Okyanusya00
-
Hah işte bende onu diyorum. O zaman denilebilirdi ama artık o anlarda değil. Şu an yaşayacağı en büyük rezilliği yaşamış ve büyük bir minnet ve lütufla evli.Evet ama zamanında aldatırken zaten bu adamla yatarken kocasıylada pişkin pişkin yataga giriyordu, basıldıgı anda da sohbetten sonra yine yataga girecekti, kocasına açık olsaydı belkide kocası bunu hazmedemezdi, dürüst olmadıgı içinde hala vicdan azabı duyuyor.. Yinede uzun zaman geçmiş üzerinden bol bol tövbe edip sırrını mezara götürmekten başka çaresi yok yada vicdanı kabul etmezse ayrılacak
Haklısınız tamamen katılıyorum..Hah işte bende onu diyorum. O zaman denilebilirdi ama artık o anlarda değil. Şu an yaşayacağı en büyük rezilliği yaşamış ve büyük bir minnet ve lütufla evli.
Bundan daha kötü bir sonuç olabilir mi?
Ben eşime karşı bunu hissetsem, aşkımdan ölsemde ( ki bu durumda aşk sorgulanır) kabul etmem gururumdan.
Eşiyle anlaşamasa bile “ama o beni affetti” diye içine atacak artık. Ömrü boyunca minnet duyacak, sesini yükseltemeyecek mutsuzum diyemeyecek belki.
Bunlar ona yetmez mi şuan?
Yok ya bu işin pisliğini yaptığını örtmek için bir kılıf daha da iğrenç basit bence vayy biz kınadık bak oldu eee daha başka eli elime değmedi evet midem bulanıyor ve de kınıyorum belki başımıza gelir demiO değilde ben de kinadim ya la seni değil başka birini,tövbeler olsun ilerde!! Aman tanrim.. O değilde bu tur şeyler kinanir arkadasim,kinanir çünkü edepsizliktir ahlaksizliktir ama yaşanmaz niye çünkü kınanacak olay,su var gider bir kadını pis diye kinarsan yasarsin aman bilemedim. Eğer haklıysan yandım senide kinadim : (((
Aynen kılıf,kinadik yasadik,ne ala. Nefse hükmetmek nerde,irade vebal almak,nerde kaldı o zaman. İlerde ben de yasarsam asla nefsimin suçu degil,kinadigimdandir. Tövbe edeyim ne olur ne olmaz valla bir urpertide geliyor ha : ))Yok ya bu işin pisliğini yaptığını örtmek için bir kılıf daha da iğrenç basit bence vayy biz kınadık bak oldu eee daha başka eli elime değmedi evet midem bulanıyor ve de kınıyorum belki başımıza gelir demi
Yok ya baksana nasılda minnoş bir çift bak çok mutluymuş insan kendine yediremez be bırak affetti kocisim beni çok seviyor diye gerikiyor birde bu nasıl iş ya aklım almaz oldu artık benim düşünsene yap et birini kınadım başıma geldi de sıyrıl isim içinden eee nerde inancımız ahlâkimiz inandığımız değerler ama bunlar olmayınca insanda yapar rahatca için rahat olsun kına doyasıya karakteri sağlam olan aklına bile getirmezAynen kılıf,kinadik yasadik,ne ala. Nefse hükmetmek nerde,irade vebal almak,nerde kaldı o zaman. İlerde ben de yasarsam asla nefsimin suçu degil,kinadigimdandir. Tövbe edeyim ne olur ne olmaz valla bir urpertide geliyor ha : ))
Ha ha cidden öyle.Bu arada birine yazdıkların senaryo dedim diye ilk uyarımı aldımCanım kızsak nıye kızdınız dıyorlar
Sussak kımse yokmu dıyorlar
Bazılarıda olay oksun dıye yazıp gıdıyor üyeler sac basa gırısıyor mune gelıp banlıyor
Hem basiliyot. Hemde eli eline degmiyor. Ve bunada adam inaniyor :))Eli elime değmedi derken yalan mı söylediniz eşinize
Eli eline degmeden basmis :))Bastı derken?? Nereniz nerenize değerken bastı??
Bence bu olayı çözse çözse Sherlock Holmes çözerHem basiliyot. Hemde eli eline degmiyor. Ve bunada adam inaniyor :))
Evet bende adamın inanmasına şaşırdım. Evde basmış birde yani inanmak istemiş heralde yoksa inanmış olamaz aptal olması lazım.Hem basiliyot. Hemde eli eline degmiyor. Ve bunada adam inaniyor :))
Inşallah tekrarı olmaz.. peki kocanız nasıl bastı sizi??O an unutulacak bir şey değil ikimizinde düzelmesi aylar aldı
Burada atıp tutması çok kolay ....basılmasaydı devam edecekti diyenler olmuş ..oysa yazdım konuda ..kurtulmak içim çok çabaladım başaramadımYahu adam affetmiş, kadın tövbe ediyor -bilemeyiz - belki de tövbesi kabul oldu. Nasıl böyle yargılanır insan. Bize ne?
Vicdan azabını çeken kadın, affedip yoluna devam etmeyi seçen bir adam ki istese hala atar başından zorunda değil sonuçta. Ve aradan yıllar geçmiş.
Nefis herkeste var, büyük konuşmayalım.
Konu sahibi umarım eşin burayı okumaz, hala aklında o var sanar.
Sende bi yardım al böyle devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?