- Konu Sahibi Okyanusya00
-
Konuyla degıl aslında yazdığımValla onlar herhalde odestik artık gözüyle bakıyorlardı mevzuya. Zira arkadaşıma böyle bir şeyin üzerine evlenme ayrıl dediğimde "ben de aynısını yapmıştım hakettim" diye cevap verdi. Konu sahibi arkadaş da aynı şeyleri yaşayacak ve bu vicdan azabıyla hak ettim diyecek. Böyle saçma sapan ilişkiler işte.
Aynaya baktığında kendınden utanıp cekınmıyorsan gerısı çokta tın yanıEvliliğimde çok şükür sorun yok ..ama ben kendımi affedemiyorum :.terapiye gitsem nasıl anlatırım..burada Bile sizleri tanımadığım halde çekiniyorum ..
Ben kınadım başıma geldi ..inanmak istedi ..duymak istediği oydu ..sen ne söylersen inanıcam bapayım dedi ..mecbur yalan söledim çünkü kurtulmak istiyordum pişmandım ..hem o an yalan sölediniz.ama anlamıyorum basıldınız ama kocanız eli elime degmedi diyince size inandı??????.cok garıp.ama diyosunuzya kınadığnız şey başınıza gelir diye.bu insanın kendi elinde olan bi olay.namusa sahip çıkmaktır bu.siz bunu başaramamıssınız .burda ayak yapmayın şimdi kunsmayın diye.çok çirkin hem de çokkk .Rabbim sizin gbi sadakatsiz insanları uzak etsin
Bence konuyu kapattırBen kınadım başıma geldi ..inanmak istedi ..duymak istediği oydu ..sen ne söylersen inanıcam bapayım dedi ..mecbur yalan söledim çünkü kurtulmak istiyordum pişmandım ..
Yahu adam affetmiş, kadın tövbe ediyor -bilemeyiz - belki de tövbesi kabul oldu. Nasıl böyle yargılanır insan. Bize ne?Sana içimdekileri gerçek fikirlerimi bağıra bağıra söylemek isterdim amaa değmez ban yememe ) kocan yürek yemiş olmalı öncelikle sonrasında senin gibi bir kadını kabuk ettiği için akıl sağlığını da yitirmiş olmalı ve akabinde birini onunu beşini kınamakla olmaz bu işler nefis diye birşey var bilmem duydunmu ? Sen nefsinin terbiyesini iyi yapamadıysan kınamayı devreye sokma derim eğer yazdıkların kadar pismanlik varsa ve bi nebze insanlığın bi yerde kaldıysa 5 sene o zavallı adamın gözüne nasıl baktın ve hala bakıyorsun ? Bizden ne gibi yorumlar duymak istiyosun eee adam aldatınca oluyor da kadın yapınca mi olmuyo dememizimi? Neyi ? Edep güzeldir kadın da olursa daha güzeldir demiş sözde !!! Allah ıslah etsin masum eşinin yardimcisi olsun üzüldüm ona senin gibi biriyle hala evli diye ....!!
Aldatma üzerinde yakalanıp pişman olanlara pekte inanmıyorum, yakalanmasa muhtemelen hala eşini aldatan bir kadındıYahu adam affetmiş, kadın tövbe ediyor -bilemeyiz - belki de tövbesi kabul oldu. Nasıl böyle yargılanır insan. Bize ne?
Vicdan azabını çeken kadın, affedip yoluna devam etmeyi seçen bir adam ki istese hala atar başından zorunda değil sonuçta. Ve aradan yıllar geçmiş.
Nefis herkeste var, büyük konuşmayalım.
Konu sahibi umarım eşin burayı okumaz, hala aklında o var sanar.
Sende bi yardım al böyle devam etmez
Tovbedıne bırsey denmıyor kiYahu adam affetmiş, kadın tövbe ediyor -bilemeyiz - belki de tövbesi kabul oldu. Nasıl böyle yargılanır insan. Bize ne?
Vicdan azabını çeken kadın, affedip yoluna devam etmeyi seçen bir adam ki istese hala atar başından zorunda değil sonuçta. Ve aradan yıllar geçmiş.
Nefis herkeste var, büyük konuşmayalım.
Konu sahibi umarım eşin burayı okumaz, hala aklında o var sanar.
Sende bi yardım al böyle devam etmez
daha net olmuş,elime sağlıksüper açıklama, anca bu kadar güzel ifade edilebilirdi durum... Konu sahibi edepsizlik kınanır... Bu kadar basit...
Evet ama Allah yanlışının cezasını diğer tarafa da bırakabilirdi.Aldatma üzerinde yakalanıp pişman olanlara pekte inanmıyorum, yakalanmasa muhtemelen hala eşini aldatan bir kadındı
Yok bende bunu sorgularım, benim yazdığım üyenin ağır laflarınaydı.Tovbedıne bırsey denmıyor ki
Hersey yolunda
5 yıl geçmiş
Neyın konusu dıye anlamaya çalışıyoruz
Evet ama zamanında aldatırken zaten bu adamla yatarken kocasıylada pişkin pişkin yataga giriyordu, basıldıgı anda da sohbetten sonra yine yataga girecekti, kocasına açık olsaydı belkide kocası bunu hazmedemezdi, dürüst olmadıgı içinde hala vicdan azabı duyuyor.. Yinede uzun zaman geçmiş üzerinden bol bol tövbe edip sırrını mezara götürmekten başka çaresi yok yada vicdanı kabul etmezse ayrılacakEvet ama Allah yanlışının cezasını diğer tarafa da bırakabilirdi.
Veya birden aydınlanma yaşayıp orda adamı bırakıp kocasına masum rolü yapıyor olabilirdi.
Veya biri biter diğeriyle başlar belki başkasından çocuğu olur kocasına kakalardı.
Veya kocası cinnet geçirip ikisininde kafasını koparırdı.
Yani bu böööyle uzar gider, senaryo çok fazla.
Olaylar bu şekilde olmuş. İkiside kabullenmiş.
Büyük laflar kocasını-karısını aldatırken, birde pişkin pişkin eşiyle aynı yatağa girenlere edilebilir.
Ama bu kadın kabak gibi basılmış ve büyük olaylar yaşamış. O evre çoktaaan geçmiş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?