büyük konuştum

hem o an yalan sölediniz.ama anlamıyorum basıldınız ama kocanız eli elime degmedi diyince size inandı??????.cok garıp.ama diyosunuzya kınadığnız şey başınıza gelir diye.bu insanın kendi elinde olan bi olay.namusa sahip çıkmaktır bu.siz bunu başaramamıssınız .burda ayak yapmayın şimdi kunsmayın diye.çok çirkin hem de çokkk .Rabbim sizin gbi sadakatsiz insanları uzak etsin

Konuyla degıl aslında yazdığım
Hanı yüz ya bu dana derısı degıl sonuçta
Bırbırlerıne nasıl bırsey yok gıbı davranabılıyorlar
Edep utanma ar meselesı yanı yoksa benmı fazla yaşlıyım

Sana içimdekileri gerçek fikirlerimi bağıra bağıra söylemek isterdim amaa değmez ban yememe ) kocan yürek yemiş olmalı öncelikle sonrasında senin gibi bir kadını kabuk ettiği için akıl sağlığını da yitirmiş olmalı ve akabinde birini onunu beşini kınamakla olmaz bu işler nefis diye birşey var bilmem duydunmu ? Sen nefsinin terbiyesini iyi yapamadıysan kınamayı devreye sokma derim eğer yazdıkların kadar pismanlik varsa ve bi nebze insanlığın bi yerde kaldıysa 5 sene o zavallı adamın gözüne nasıl baktın ve hala bakıyorsun ? Bizden ne gibi yorumlar duymak istiyosun eee adam aldatınca oluyor da kadın yapınca mi olmuyo dememizimi? Neyi ? Edep güzeldir kadın da olursa daha güzeldir demiş sözde !!! Allah ıslah etsin masum eşinin yardimcisi olsun üzüldüm ona senin gibi biriyle hala evli diye ....!!

Ben kınadım başıma geldi ..inanmak istedi ..duymak istediği oydu ..sen ne söylersen inanıcam bapayım dedi ..mecbur yalan söledim çünkü kurtulmak istiyordum pişmandım ..

Ben kınadım başıma geldi ..inanmak istedi ..duymak istediği oydu ..sen ne söylersen inanıcam bapayım dedi ..mecbur yalan söledim çünkü kurtulmak istiyordum pişmandım ..
Bence konuyu kapattır
Yazdıkça batıyorsun
Bırazdanda muhtemelen istedıgın sozlerı yazacaklar
Hem aldat hem yalan söyle esın duymak ıstedı dıye
Hanı demın sohbet edıyordum yazmıstın

Yahu adam affetmiş, kadın tövbe ediyor -bilemeyiz - belki de tövbesi kabul oldu. Nasıl böyle yargılanır insan. Bize ne?

Vicdan azabını çeken kadın, affedip yoluna devam etmeyi seçen bir adam ki istese hala atar başından zorunda değil sonuçta. Ve aradan yıllar geçmiş.

Nefis herkeste var, büyük konuşmayalım.

Konu sahibi umarım eşin burayı okumaz, hala aklında o var sanar.
Sende bi yardım al böyle devam etmez

eşini severken gerçekten insan başka biriyle ilişki nasıl yaşar bunu hiç çözemedim bunun yanıtını rica ediyorum gerçekten..?? Ve aldatmaya ortak olan partnerinizide mi sevdiniz aşk,heyecan yaşadınız yani 2 erkek aynı anda sevilebilirmi? kaçamak yaptıgınız partnerinizi unuttunuzmu? Yakalanmasaydınız hala aldatmaya devam ediyor olacagınızdan çokta pişman oldugunuzu düşünmüyorum, yakalanmanın pişmanlıgıdır sizinki..bol bol tövbe edin..

Aldatma üzerinde yakalanıp pişman olanlara pekte inanmıyorum, yakalanmasa muhtemelen hala eşini aldatan bir kadındı

Tovbedıne bırsey denmıyor ki
Hersey yolunda
5 yıl geçmiş
Neyın konusu dıye anlamaya çalışıyoruz

Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir
Beşer şaşar...
Atalarımız bunca sözü boşuna söylemedi herhalde...
Büyük konuşmak, insanları kınamak bence de çok yanlış bir davranis. Bazen insanın hayatının hatasını yapması bir anlık boşluğuna,zaafina gelebilir.
Konu sahibi kendini tam olarak affedemedi, belki de olayla tam olarak yuzlesemedi ki hala bu konuyu anlatıp eleştirilmek, kötü sözler duymak, belki de cezalandırılmak istiyor. Çünkü kendini affetmiş değil. Eşi ona iyi davrandığı da vicdan azabı hissediyor olabilir.
Oysa aile psikologları genelde şey derler. Evlilikte ne kadar büyük bir suç olursa olsun, siddet-aldatma- büyük borcun altına girme...
Eğer unutamayacağiniza inanıyorsaniz asla barismayin, ayrılın. Ama bir şans vermek istiyorsanız asla konusunu açmayın. Çünkü hem affedip hem her kavgada o konuyu dile getirmek evlilik birliğine büyük zarar verir. Hazmedebilecegine inanıyorsan devam et, inanamiyorsan boşanmış
Bu kadar basit
Senin eşin de demek ki ne kadar gerçekler kabak gibi meydanda da olsa bu olayları içten içe sana yakıştıramamis ki seni affetmiş. insan yeter ki inanmak istesin, tam bir aptal olabilir. Bu bence beynin bir yanilsamasi . Yoksa nişanlıyken bile ne bok olduğu belli olan adamlara inanıp neden evlensin bunca kadın, di mi?

Yüce Yaratan affedicidir ama bu konudan yüzü kızarmış olsa buralara gelip nie hatırlasın.atar en dipteki belleğine unutur.ama hatun sanki eşinin affetmesinemi sevinmiş hala evliliğin nası devam ettiğnemi ben çözemedim o kısmı.Yani amaç ne???

Aldatma üzerinde yakalanıp pişman olanlara pekte inanmıyorum, yakalanmasa muhtemelen hala eşini aldatan bir kadındı
Evet ama Allah yanlışının cezasını diğer tarafa da bırakabilirdi.

Veya birden aydınlanma yaşayıp orda adamı bırakıp kocasına masum rolü yapıyor olabilirdi.

Veya biri biter diğeriyle başlar belki başkasından çocuğu olur kocasına kakalardı.

Veya kocası cinnet geçirip ikisininde kafasını koparırdı.

Yani bu böööyle uzar gider, senaryo çok fazla.

Olaylar bu şekilde olmuş. İkiside kabullenmiş.
Büyük laflar kocasını-karısını aldatırken, birde pişkin pişkin eşiyle aynı yatağa girenlere edilebilir.
Ama bu kadın kabak gibi basılmış ve büyük olaylar yaşamış. O evre çoktaaan geçmiş yani.

Ya arkadaşlar büyük konuşmayalım tamam da bakın bu öyle bişey değil .insanın elinde olan bi durum bu.bu konu için olmuyo uymuyo o

Evet ama zamanında aldatırken zaten bu adamla yatarken kocasıylada pişkin pişkin yataga giriyordu, basıldıgı anda da sohbetten sonra yine yataga girecekti, kocasına açık olsaydı belkide kocası bunu hazmedemezdi, dürüst olmadıgı içinde hala vicdan azabı duyuyor.. Yinede uzun zaman geçmiş üzerinden bol bol tövbe edip sırrını mezara götürmekten başka çaresi yok yada vicdanı kabul etmezse ayrılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…