ben oyle bişey yaşayamadım ama sen yine de inancını kaybetme..
büyük bir hayal kırıklığı aldatılma kaybolan güven duygusu ve herşeyin alt üst olması
derkeeeeennn
hayatıma giren o mükemmel insanla aşkı yeniden tattım ve evleniyorum...
evet var ben aşkı bulduğumla yetinmedim bide evlendim onunla oda yetmedi birde çiçek açtırdık aşka inşallah sende bulursun...en umutsuz anında nelerle karşılaşacağın belli olmaz...
Kötü seyler yasadıktan sonra aşka inancınızı tamamen yitirdiniz mi ?
bir daha aşık olabildiniz mi ? ...kısacası mutlu olmak mümkün mü ?...
büyük acılardan;mutsuzluklardan sonra masal gibi bir ask yasadınız mı ?.......
Aşka , insanlara inancımı yitirmiş ve kendi kabuğuma çekilmiştim. zamanın yaralarımı sarmasını bekledim. bir acıyı hayatıma hemen birini alarak örtmeye calısma hatasında bulunmadım. öylesine yaşamak için yaşamadım.
sonra zaman gecti toparlandım. dua ettim hep. dua. gönlümdekileri samimiyetimle dualarımda sundum.
ve hiç ummadığım zamanda Allah karşıma onu çıkardı. dualarımdaki gibi bir insanı. Şükürler olsun. Şuan mı evlilik için gün sayıyorum.
--- hayıflanmamanı tavsiye ederim. dogru zamanda oluyor gercekten. Rabbim gönlüne göre versin.
buraya yazılan güzel örnekler bana da iyi gelecek sanırım..
bende böyle bi mucizenin olabileceğine inanmak istiyorum bu aralar..
Ben iki mutsuzluktan sonra hala bulamadım.Bulacak gibi de değilim.yaş geçti,geçmiş desen öyle.Evlenirsem de büyük bir aşkla evlenemeyeceğim belli oldu,üzücü..
Çok büyük acılarımı henüz yutamamışken girdi hayatıma O...
Canım oldu,ciğerim oldu...
Nereye varacağımızı bilmiyorum ama Rabbim gülen gözlerimizi hiç soldurmasın inşallah! Tek dileğim bu!!!
Boyum kadar acım ve hayalkırıklığım var.. bir insanın yiyebileceği ennn büyük darbedelerden birini yedim.. ama ben çoook umutluyum... daha yaşanacak çoook güzel günler var... aşkların en güzelini daha yaşamamışım demek ki.. daha ruh eşimi bulamamışım demek kiii... umutsuz olmayın sakın ! hayat mucizelerle dolu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?