Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
Kötü seyler yasadıktan sonra aşka inancınızı tamamen yitirdiniz mi ?
bir daha aşık olabildiniz mi ? ...kısacası mutlu olmak mümkün mü ?...

büyük acılardan;mutsuzluklardan sonra masal gibi bir ask yasadınız mı ?.......

büyük bir hayal kırıklığı aldatılma kaybolan güven duygusu ve herşeyin alt üst olması
derkeeeeennn
hayatıma giren o mükemmel insanla aşkı yeniden tattım ve evleniyorum...

evet var ben aşkı bulduğumla yetinmedim bide evlendim onunla oda yetmedi birde çiçek açtırdık aşka inşallah sende bulursun...en umutsuz anında nelerle karşılaşacağın belli olmaz...

büyük bir hayal kırıklığı aldatılma kaybolan güven duygusu ve herşeyin alt üst olması
derkeeeeennn
hayatıma giren o mükemmel insanla aşkı yeniden tattım ve evleniyorum...

çook şanslısın ozaman canımm...
masal gibi aşkı yasadın yani öylemiii?........

Son düzenleme:
evet var ben aşkı bulduğumla yetinmedim bide evlendim onunla oda yetmedi birde çiçek açtırdık aşka inşallah sende bulursun...en umutsuz anında nelerle karşılaşacağın belli olmaz...

Çok güzel..Allah mutlulugunuzu daim etsin ..
Benim için zor ama insallah amin sagol;tesekkür ederimm

Aşka , insanlara inancımı yitirmiş ve kendi kabuğuma çekilmiştim. zamanın yaralarımı sarmasını bekledim. bir acıyı hayatıma hemen birini alarak örtmeye calısma hatasında bulunmadım. öylesine yaşamak için yaşamadım.

sonra zaman gecti toparlandım. dua ettim hep. dua. gönlümdekileri samimiyetimle dualarımda sundum.

ve hiç ummadığım zamanda Allah karşıma onu çıkardı. dualarımdaki gibi bir insanı. Şükürler olsun. Şuan mı evlilik için gün sayıyorum.

--- hayıflanmamanı tavsiye ederim. dogru zamanda oluyor gercekten. Rabbim gönlüne göre versin.

sagol canım..
herhangi bir mutsuzluk duymuyorum..dedigin gibi zamana bırakmak en iyisi...
sadece merak ettigim acaba tüm kötü seylerden sonra tertemiz bir ask yasayacak mıyım;hayallerimdeki gibi ...
Zamanı önemli degil zaten o dogru kişi olsunda hemen olmasada olur.

Peki bişey sorabilir miyim sana senin onla tanısman;hayatına girmesi mucizevi bir sekilde mi oldu ? tesadüflerle mi oldu ?..

buraya yazılan güzel örnekler bana da iyi gelecek sanırım..
bende böyle bi mucizenin olabileceğine inanmak istiyorum bu aralar..

Ben iki mutsuzluktan sonra hala bulamadım.Bulacak gibi de değilim.yaş geçti,geçmiş desen öyle.Evlenirsem de büyük bir aşkla evlenemeyeceğim belli oldu,üzücü..

Çok büyük acılarımı henüz yutamamışken girdi hayatıma O...
Canım oldu,ciğerim oldu...
Nereye varacağımızı bilmiyorum ama Rabbim gülen gözlerimizi hiç soldurmasın inşallah! Tek dileğim bu!!!

Boyum kadar acım ve hayalkırıklığım var.. bir insanın yiyebileceği ennn büyük darbedelerden birini yedim.. ama ben çoook umutluyum... daha yaşanacak çoook güzel günler var... aşkların en güzelini daha yaşamamışım demek ki.. daha ruh eşimi bulamamışım demek kiii... umutsuz olmayın sakın ! hayat mucizelerle dolu..

Ben iki mutsuzluktan sonra hala bulamadım.Bulacak gibi de değilim.yaş geçti,geçmiş desen öyle.Evlenirsem de büyük bir aşkla evlenemeyeceğim belli oldu,üzücü..

belki en ummadıgın anda olur canım;mucizeler böyle zamanlarda bulur insanı umudu kesmemek lazım degil mi...

Aminnn........

3 yılımı verdim ilk aşkımdı canımdı.. çok sevdim.. ama uymuyorduk ne yaparsak yapalım zorlamayla olmayacaktı ayrıldık.
Yine istedim savaşalım dedim ama o savaşmak yerine kaçmayı seçti, gitti hayallerimi yıkıp..
1.5 yıl oldu biteli ama hala gönlüme göre birini bulup sevemedim kimseleri.
Dua ediyorum karşıma en hayırlısı çıksın diye.Yaş 21.Daha gencim elbet güzel Rabbim çıkarıcaktır karşıma en iyisini

evet canımmm...
bende cok kötü seyler yasamama ragmen hala mutlu aşkın oldugunu hayal ediyorum...onu belki birgün bulabilecegimi düşünüyorum
belkiii bosa umut ediyorum ama çok kötü şeyler yasasamda asktan kopamıyorum.

dedigin gibi belki ruh eşimizle hayatımızın askıyla daha karsılasmadıgımız için tüm bunlar...bilemeyiz..insallah güzel mucizelerle karsılasırız bizdee

çok büyük hayal kırıklıklarından sonra hiç umutsuzluğa kapılmadım...çok da umut etmedim...hayatımı akışına bıraktım bir daha olmaz diye düşünmedim ve masal gibi bir evlilik yaptım (33 yaşımda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…