- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
hmmm..tahmin ettigim gibi ilginç bir hikayeymiş canım...
kader evet ne kadar da haklısın....kader bize mucizeleride sunuyor zamanı gelince.
Allah daim etsin mutlulugunuzu...
umarım mucizevi seyler bizim hayatımızda da olur
ben hiç mutlu olamıcamhep mutluluktan ayaklarım yerden kesilirken hoopp kalp kırıklığı, aldanmışlık, ihanet nevarsa hep sevdiğim insanlar bana bunu layık görüyor, sabrediyorum bekliyorum ama yok gelmiyor mutluluk ( Allah yardımcımız olsun
amin sağol canım. Kesinlikle öyle.. hersey aslında o kadar sistemli ki biz ne kadar istesek de istemesek de oluyor. Allah senin de o güzel gönlüne göre versin. bizi yanıltmasın. seven insanlarla karşılastırsın. kadir kıymet bilinenlerden olalım.
Ben. 3 yıl gözünde hiç bir değerimin olmadığı bir adamın yolunu gözledim, döner gelir mutlu oluruz diye. Ha dönmek istedi ama bu sefer ben çoktan yol almıştım. İstediğiyle kaldı. Bu gece problemli bir gece kafamda bazı şeyler var ama şu an gerçekten aşık olduğumu ve değer gördüğümü hissediyorum. Umarım böyle devam eder...
insallah bozulmaz devam eder canım..
karsına cıkan hayatının askıdır insallahhh
artık mutlulugu hakediyosun bencedee...
Hepimiz hak ediyoruz bence ruh eşlerimizi bulmayı. Sen de gelip buraya böyle bir konu açtığına göre büyük acılar çekmişsin, inşallah senin içinde aynısı olur tatlım, teşekkür ederim güzel dileklerin için...
merhaba bende kötü şeylerden sonra aşkı bulan ve evlenen biriyim.geçmişi geride bırakıp hayatın devam ettiğine şartlarsak kendimizi ozman işte size değer verini ve bunun karşısında kayıtsız kalmadan mutluluğa kavuşabilirsinizmesela ben kardeşine benzetip eşime slm verdim yanlış verilmiş bir selamın sonunda nikah masasında buldum kendimi. kötülükler kötü günler geride kalsın kalsınki yeni doğacak umutları görün inş..
her yağmurun ardından mutlaka güneş doğar.
nefes alıyorsan, her zaman bir umut vardır.hayatın ınsana getireceği sürprizleri hayal bile edemezsın :)
ahh keşke o hayal edilmeyecek;süprizlerle mucizelerle dolu günleri bende yasarım
düşünmesi bile mutlu ediyor insanı ya
üniversitede birine asık oldum,hasta boyutunda cok sevdim cok cabaladım olmadı.. sabahlara kadar agladım olmadı..yıllarım gecti gitti.. dedim ki RABBİM sen verceksin biliyorum cunku senden istedim dedim, evlenecegim kişi gelsin bende üzülmeyeyim artık, bende mutlu olayım dedim.Ögle biri olsun ki senden gelsin,evleneyim dedim isyan etmiyorum sana sadece senden istiyorum dedim..
Sonra birgün birisiyle tanıstım,acıdan kavrulmuş birdaha sevemez sandığım yüreyim ögle bir carptı ki.. ilk kez bir erkekle sevgili olmak nasıl bisey anladım ama sanmayın bişeler yaptım,birini görünce elimi bıraktım ben,utandımcok sevdim,ögle böyle degil.. demek bunun için önceki olmamıs dedim :) ara ara ayrılmalarımız oldu ama ben onun bana Allahtan geldiğini biliyordum,ögle sanıyordum diyelim.. tam 7 sene sevdim,bekledim,herseyimi onun için erteledim.. Derken yüzükle geldi birgün bana,tahtadan demirden olsun ama onun yuzugu olsun derdim ve o gelmişti.. hiç uyumadım mutluluktan,Hayatımın en büyük askı,Rabbimden istediğim askım bana evlenme teklif etmişti.. neyse cok uzattım,uzun zamandırda ilk kez bu satırları yazarken aglıyorum..
velhasıl ben onu da kaybettim, acıklaması uzun sürecek sebeplerden ayrıldık ve o gitti hemencecik baskasıyla evlendi
yanii ben artık asık olmaktan bile korkuyorum,cunku hiç gülmediki yüzüm
laf olsun diye söylemedım .inan ki
inandığını yaşa!.
ben inanıyorum hayatında çok güzel şeyler olacak.şuan olmasa bile
bir gün olacak.
sabret ve bekle
güzel şeyler zor gelır gelıncede gitmez.
peki...tesekkür ederimm ..bundan sonra inanıcam o günlerin gelecegine ve dedigin gibi nasipse birgün o günleri yasayacagım gercektende Allah ın izniyle insalahh..
çookk sagol
Evet canım..
cok büyük acılar cektim çok sevdim çok güvendim ama hepsi bana acı olarak tek tek geri döndü.
Allah büyük şimdi o kötü günleri unutmaya calısıyorum.
hayatımızda gercek askımızın olması ruh eşimizin olması gercekten önemli ya.
insan ihtiyaç duyuyor;herseye ragmen.
insallah mutluluk bizlerede gelirumut edip beklemekten baska caremiz yok
kendımden biliyorum.açıklama yapmayacağım ama,
öyle bir anda oldu ki istediğim şeyler , resmen hayatım değişti.
mucize yoktur sözünü
çürütmüş insanım.
tek yaptığım şey; beklemek ve en umutsuz anımda bile
inanmak oldu.
yabana atma sözlerimi
estagfurullah canım..aksine sen yasamıssın görmüşsün bunun için söylediklerin benim için cok daha önemli.
yani can kulagıyla dinliyorum gercekten.
çünkü bazen cok umutsuzluga kapılıyorum.Bu kadar seyden sonra mutlu olmamam basıma okadar sey gelmiş mutluluk artık beni bulmaz diyorum kendi kendime.
ama böyle sizden mutluluk ve mucize hikayelerini duyunca umutlanıyorum ne biliyim.
belkide vardır benide cok sevecek,yasadıgım bütün acıları unuturacak biri diye düşünüyorum:26:
karmasık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?