Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

hmmm..tahmin ettigim gibi ilginç bir hikayeymiş canım...
kader evet ne kadar da haklısın....kader bize mucizeleride sunuyor zamanı gelince.
Allah daim etsin mutlulugunuzu...

umarım mucizevi seyler bizim hayatımızda da olur

amin sağol canım. Kesinlikle öyle.. hersey aslında o kadar sistemli ki biz ne kadar istesek de istemesek de oluyor. Allah senin de o güzel gönlüne göre versin. bizi yanıltmasın. seven insanlarla karşılastırsın. kadir kıymet bilinenlerden olalım.

Amin insallah...
insallah en yakın zamanda gercek mutlulugu bulursun canım..hiçbir zaman umudumuzu kaybetmemiz lazım unutma;bütün acıların bir sonu vardır mutlaka;bunlarda gecicek bizde mutlu olacagız.
herkes acı ceker mutsuz olur kötü seyler yasar ama önemli olan hayata tekrar baglanabilmek ozaman mutluluk bizi bulacaktır
insallahhh

Ben. 3 yıl gözünde hiç bir değerimin olmadığı bir adamın yolunu gözledim, döner gelir mutlu oluruz diye. Ha dönmek istedi ama bu sefer ben çoktan yol almıştım. İstediğiyle kaldı. Bu gece problemli bir gece kafamda bazı şeyler var ama şu an gerçekten aşık olduğumu ve değer gördüğümü hissediyorum. Umarım böyle devam eder...

çoook tesekkür ederim canım..amin
inşallahhhh
artık hayal ettigim gercek aşkı bulmayı bende çok istiyorum ama nasip tabii..
zamannn.....

insallah bozulmaz devam eder canım..
karsına cıkan hayatının askıdır insallahhh

artık mutlulugu hakediyosun bencedee...

üniversitede birine asık oldum,hasta boyutunda cok sevdim cok cabaladım olmadı.. sabahlara kadar agladım olmadı..yıllarım gecti gitti.. dedim ki RABBİM sen verceksin biliyorum cunku senden istedim dedim, evlenecegim kişi gelsin bende üzülmeyeyim artık, bende mutlu olayım dedim.Ögle biri olsun ki senden gelsin,evleneyim dedim isyan etmiyorum sana sadece senden istiyorum dedim..
Sonra birgün birisiyle tanıstım,acıdan kavrulmuş birdaha sevemez sandığım yüreyim ögle bir carptı ki.. ilk kez bir erkekle sevgili olmak nasıl bisey anladım ama sanmayın bişeler yaptım,birini görünce elimi bıraktım ben,utandım cok sevdim,ögle böyle degil.. demek bunun için önceki olmamıs dedim :) ara ara ayrılmalarımız oldu ama ben onun bana Allahtan geldiğini biliyordum,ögle sanıyordum diyelim.. tam 7 sene sevdim,bekledim,herseyimi onun için erteledim.. Derken yüzükle geldi birgün bana,tahtadan demirden olsun ama onun yuzugu olsun derdim ve o gelmişti.. hiç uyumadım mutluluktan,Hayatımın en büyük askı,Rabbimden istediğim askım bana evlenme teklif etmişti.. neyse cok uzattım,uzun zamandırda ilk kez bu satırları yazarken aglıyorum..
velhasıl ben onu da kaybettim, acıklaması uzun sürecek sebeplerden ayrıldık ve o gitti hemencecik baskasıyla evlendi
yanii ben artık asık olmaktan bile korkuyorum,cunku hiç gülmediki yüzüm

Son düzenleme:
insallah bozulmaz devam eder canım..
karsına cıkan hayatının askıdır insallahhh

artık mutlulugu hakediyosun bencedee...

Hepimiz hak ediyoruz bence ruh eşlerimizi bulmayı. Sen de gelip buraya böyle bir konu açtığına göre büyük acılar çekmişsin, inşallah senin içinde aynısı olur tatlım, teşekkür ederim güzel dileklerin için...

merhaba bende kötü şeylerden sonra aşkı bulan ve evlenen biriyim.geçmişi geride bırakıp hayatın devam ettiğine şartlarsak kendimizi ozman işte size değer verini ve bunun karşısında kayıtsız kalmadan mutluluğa kavuşabilirsiniz mesela ben kardeşine benzetip eşime slm verdim yanlış verilmiş bir selamın sonunda nikah masasında buldum kendimi. kötülükler kötü günler geride kalsın kalsınki yeni doğacak umutları görün inş..

her yağmurun ardından mutlaka güneş doğar.
nefes alıyorsan, her zaman bir umut vardır.hayatın ınsana getireceği sürprizleri hayal bile edemezsın :)

Evet canım..
cok büyük acılar cektim çok sevdim çok güvendim ama hepsi bana acı olarak tek tek geri döndü.
Allah büyük şimdi o kötü günleri unutmaya calısıyorum.
hayatımızda gercek askımızın olması ruh eşimizin olması gercekten önemli ya.
insan ihtiyaç duyuyor;herseye ragmen.
insallah mutluluk bizlerede gelir
umut edip beklemekten baska caremiz yok

amin canımm insallah cook sagol..
Allah seninde mutlulugunu daim etsin insallah..

her yağmurun ardından mutlaka güneş doğar.
nefes alıyorsan, her zaman bir umut vardır.hayatın ınsana getireceği sürprizleri hayal bile edemezsın :)

ahh keşke o hayal edilmeyecek;süprizlerle mucizelerle dolu günleri bende yasarım
düşünmesi bile mutlu ediyor insanı ya

ahh keşke o hayal edilmeyecek;süprizlerle mucizelerle dolu günleri bende yasarım
düşünmesi bile mutlu ediyor insanı ya

laf olsun diye söylemedım .inan ki
inandığını yaşa!.
ben inanıyorum hayatında çok güzel şeyler olacak.şuan olmasa bile
bir gün olacak.
sabret ve bekle
güzel şeyler zor gelır gelıncede gitmez.

Canımmm ...çok üzüldüm senin adınada
ama nasip kader dedigimiz seyler işte basımıza gelenler.
hepimiz benzer acıları yasıyoruz işte malesef.
ama düşün basına çok daha kötü seylerde gelebilirdi;herseye ragmen Allah büyüktür Allah yar ve yardımcın olsun.
en en hayırlı olan olur bu kez hayatında umarımm...bütün herseyi silersin cok cok daha cok mutlu olursun sende temiz güzel bir yuva kurarsın insallah.

laf olsun diye söylemedım .inan ki
inandığını yaşa!.
ben inanıyorum hayatında çok güzel şeyler olacak.şuan olmasa bile
bir gün olacak.
sabret ve bekle
güzel şeyler zor gelır gelıncede gitmez.

peki...tesekkür ederimm ..bundan sonra inanıcam o günlerin gelecegine ve dedigin gibi nasipse birgün o günleri yasayacagım gercektende Allah ın izniyle insalahh..

çookk sagol

peki...tesekkür ederimm ..bundan sonra inanıcam o günlerin gelecegine ve dedigin gibi nasipse birgün o günleri yasayacagım gercektende Allah ın izniyle insalahh..

çookk sagol

kendımden biliyorum.açıklama yapmayacağım ama,
öyle bir anda oldu ki istediğim şeyler , resmen hayatım değişti.
mucize yoktur sözünü
çürütmüş insanım.

tek yaptığım şey; beklemek ve en umutsuz anımda bile
inanmak oldu.
yabana atma sözlerimi

Konu dışına taştık hepten ama merak ettim kaç yaşındasınız?

Sen kalbinin kapılarını kapatma. Her zaman aralık kalsın. Sadece kabuğuna çekil ve kaderinin seni bulmasını bekle..
Umudunu kaybetme, unutma en güzel şeyler hiç beklemedeğin zamanlarda gerçekleşirmiş..
Rabbim gönlüne göre versin canımmm.
Az sabret

estagfurullah canım..aksine sen yasamıssın görmüşsün bunun için söylediklerin benim için cok daha önemli.
yani can kulagıyla dinliyorum gercekten.
çünkü bazen cok umutsuzluga kapılıyorum.Bu kadar seyden sonra mutlu olmamam basıma okadar sey gelmiş mutluluk artık beni bulmaz diyorum kendi kendime.
ama böyle sizden mutluluk ve mucize hikayelerini duyunca umutlanıyorum ne biliyim.
belkide vardır benide cok sevecek,yasadıgım bütün acıları unuturacak biri diye düşünüyorum
:26:
karmasık...

Son düzenleme:

her insanın ruh ikizi vardır şu hayatta :)

o insan karşına çıktığı zaman, geçmişteki bütün aşkları unutup,aslında onların aşk olmadığını ve çok büyük yanılgıdan ibaret olduğunu düşünüp
güleceksin duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…