Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

darısı bizim başımıza da olurmu acaba

9 yıllık bir ilişkinin kahramanıydım aldatılmadım ama ilişkimde aldatılmaktan daha öte ihanet yaşadım ilişki bitince hayat biter yaşam durur sanmışttım ama ALLAH ım bana öyle birini gönderdi ki şimdik düğün hazırları içindeyım.tabıkı cok zor günler yasınıyor ama gecıyor.o kadar yaşadıgım mutsuzlugun arkasından güneş dogdu banada :)

Allah herkese hayirli kismetler versin.. Mutlulugunuzu daim etsin darisi bekleyen herkesin basina :)

Tam da aşka inancımı tamamen yitirdiğim zaman kendini gösterdi benim aşk kokulu sevgilim, bi daha aşık olacağımı bile düşünmezken şimdi dünyanın en güzel aşkını yaşadığıma inanıyorum. Umutlarınızı yitirseniz de yitirmeseniz de gerçek aşkınız sizi beklemediğiniz yerde yakalayıp dudağınıza çok tatlı bi buse konduruyor

maalesef çektiğim onca acıya rağmen yüzüm gülmedi.hiç sanmıyorum karşıma düzgün biri çıksın çok mutlu olayım.Rabbim çok ağır sınavlardan geçtim hala öyleyim. hep böyle gidecekse al canımı kurtulayım:2:

ne kadar güzel mutlulugu yakalamışsınız.Allah daim etsin

ayy ne kadar güzel anlatmıssın canımm yaaa
ahh keşke söylediğin gibi olsaa artık

evett canım ya bizim gibilerinin şansıda dönmedi mi hiç dönmüyor

Başkası ile yaşadığım büyük mutsuzluktan sonra ikinci bir gerçek aşk hikayesi yasadım fakat o da büyük mutsuzlukla bitti.snırım bu benim imtihanım artık insanlara olan aşka inancımı yitirme noktasındyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…