Büyük mutsuzluklardan sonra gercek aşkı bulup mutlu olan var mı ?......

İlk herzaman önemlidir derlerdi de inanmazdım;ilk unutulmuyormus cidden unutması zaman alıyormus..
Ama umarım ilkimizden daha güzel daha mutlu asklar yasarız..
En hayırlı olanı Allah ın izniyle yaşarız;tüm acıları unutturcak olan gercek askla karsılasırız insallah.

Son düzenleme:

Allah mutlulugunu daim etsin
Darısı basımızaa

Unutulmuyor canım kolay kolay... Hala da unuttuğum söylenemez hala seviyorum ama Allaha dualar ediyorum karşıma hayırlısını çıkarsın diye.. İnşallah karşılaşırız canım amin!!

Evet inaniyorum ki karsima cikicaktir bir gün kafa yormadan akisina biraktim.. anin en güzel sekilde tadini cikariyorum

yav bn de ilk aşkımı lise yıllarında yaşadım ve çok acı bi ayrılığımız olmuştu...böğüre böğüre ağladım ama bn geçimsizdim....sonra üni yıllarında 1-2 denemem oldu çok kısa süreli hatta sevgili bile denmiyecek kadar kısa süreli cıx olmadı çünkü yine içime sinmeyen bişeyler vardı...

sonra kızmaya başladım kendime ulan asgari ücret gibiyim kimse benle geçinemio var bnde bi sorun heralde derkeeen şimdiki kocamı buldum ve 5 sene flörtün ardından 2 yıldır da evliyim:)))) az kahrımı çekmedi ve zamanla bn de olgunlaştım.....

sürekli yanlış insanlar çıktı karşıma
en sonuncusunda da aldatıldım
birdaha aşık olamam kimseyi sevemem derken o çıktı karşıma
kimseye hissetmediğim şeyleri hissediyorum
sanki dünya onun etrafında dönüyor
umudum yarınım herşeyim oldu
umarım kaderimdeki kişi odur
allahım beyazlar içinde onun olmayı nasip eder..

çook acı çekmişliğim, mutsuzluğum, aldatılmışlığım ve güvenimin sarsıldığı anlar olmuştur fakat şuan gerçek aşkı bulduğumu düşünüyorum tabi ileride hayat ne gösterir bilinmez... umarım böyle devam eder... :44:

dilerim:))...şunu da belirteyim ilkler gerçeği bulana kadar önemlidir...şimdi hayatımda hep o varmış gibi öncesi yok....

oo tebriklerr ...çoook güzel bir cümle canım..haklısın galiba
ozaman şunu anlıyoruz ki -ilklerde unutulmaya mahkum- çok güzel ya

inşallah bizde senin gibi o güzel duyguları yasarız

Son düzenleme:
ama eve kapanarak kendi dünyamıza kapanarak gelmez ayağimiza aşk.. hayatın içine karışmak lazım.. sosyalleşmek lazım.. insan içine çıkmak ve pozitif elektrik yaymak lazım.. bir de görüşmek tanışmak isteyenlere hemen kestirip atmadan bi şans vermek lazım.. ben nişanlımdan ayrılır ayrılmaz açıldı kısmetim ilk bi kaçını hemen kestirip attım.. daha çook yeniydi yaram.. ama nedense bi tanesine hayır diyemedim, çıktım görüştüm.. referansı da sağlamdı baya.. daha kesin hiçbişey yok.. zaman lazım.. ama şans vermek gerektiğini düşünüyorum ben..

İnşallahh canımm..dileklerin gercekleşir insallah
bu duyguları tekrar yasaman bile cok güzellll

haklısın canımm
birde o şansı kendine verdirmeli karsındaki...
ya tabi keşke aşık olabilsekkk tabi en güzeliii

evet böyle düşünmen çok güzel. sorunu yanıtlıyorum : evet

Ben hem iş yerinde sıkıntı çekiyordum evlilik bana uzak diyordum o dönem ama hani insan der ya bir sevdiğim olsun bana değer veren biri olsun hissedeyim aynı zamanda bunları içten içe kendime söylerken buluyordum.

Nişanlım o dönem çalıştığım yerde oturan benim de severek sohbet ettiğim arkadaşımın akrabası. Bizim hikayemize gelirsek : hep aynı mekanlarda zaman zaman aynı anda denk bulunmuşuz(sonradan sohbet esnasında fark ediyoruz ) akrabalarına gelirken beni fark etmiş. o dönem de o da isyanlardaymış ne zaman benim yarım karşıma çıkacak ben sevemeyeceğim birini sanırım diye efkarlanırmış. ben onun akrabası ile konusurken bir ara o da arkadasımın yanındaymıs ama bendeniz bakan kör o zaman onu hatırlamıyorum bile ! artık nereye bakıyorsam (bu alıklıkla onu bulmam da mucize ) sonra benimle tanısabilmek icin iş yerime gelmiş. ama her gelişinde diğer eleman varmış (işim dolayısıyla dışarıda olduğum zamanlar oluyor) böyle geçmiş. o da ammaannnnnn olmayacak demiş Allah'ın hakkı 3 ya bunda da vardır hayır demek ki olmamalı demiş. bunun üzerinden 5 ay sonra onun akrabası ile ben dışarıdayken nişanlım arıyor arkadaşıma flah belleğini vermesi gerek diye. biz arkadaşımla ayrılırken o geliyor kafayla selam verip geçip gidiyorum ben nişanlım yok bu o diyor sonra arkadaşım bana söylüyor daha önceden işyerime gelişlerini beni bulamayısını vs. o dönem evliliği düsünmüyorum diyordun yanlıs anlarsın beni diye sana dememiştim diyor.

gerçekten kader. kaderde varsa dönüp dolaşıp sana yine geliyor. eğer kaderimde o varsa ömrümün sonuna dek onunla olmaya can atıyorum

ben hiç mutlu olamıcam hep mutluluktan ayaklarım yerden kesilirken hoopp kalp kırıklığı, aldanmışlık, ihanet nevarsa hep sevdiğim insanlar bana bunu layık görüyor, sabrediyorum bekliyorum ama yok gelmiyor mutluluk( Allah yardımcımız olsun

bu arada bir arkadaşımın dediği gibi ilkler unutulmaz gibi bir şey bence de yok. sanki öncesi hiç olmamış gibi oluyor. uzaktan tanıdığım biri gibi silik geçmiş.

Allah hepimizin gönlüne göre versin.

hmmm..tahmin ettigim gibi ilginç bir hikayeymiş canım...
kader evet ne kadar da haklısın....kader bize mucizeleride sunuyor zamanı gelince.
Allah daim etsin mutlulugunuzu...

umarım mucizevi seyler bizim hayatımızda da olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…