3 yılımı verdim ilk aşkımdı canımdı.. çok sevdim.. ama uymuyorduk ne yaparsak yapalım zorlamayla olmayacaktı ayrıldık.
Yine istedim savaşalım dedim ama o savaşmak yerine kaçmayı seçti, gitti hayallerimi yıkıp..
1.5 yıl oldu biteli ama hala gönlüme göre birini bulup sevemedim kimseleri.
Dua ediyorum karşıma en hayırlısı çıksın diye.Yaş 21.Daha gencim elbet güzel Rabbim çıkarıcaktır karşıma en iyisini
çok büyük hayal kırıklıklarından sonra hiç umutsuzluğa kapılmadım...çok da umut etmedim...hayatımı akışına bıraktım bir daha olmaz diye düşünmedim ve masal gibi bir evlilik yaptım (33 yaşımda)
Allah mutlulugunu daim etsin
Darısı basımızaa
İlk herzaman önemlidir derlerdi de inanmazdım;ilk unutulmuyormus cidden unutması zaman alıyormus..
Ama umarım ilkimizden daha güzel daha mutlu asklar yasarız..
En hayırlı olanı Allah ın izniyle yaşarız;tüm acıları unutturcak olan gercek askla karsılasırız insallah.
dilerim:))...şunu da belirteyim ilkler gerçeği bulana kadar önemlidir...şimdi hayatımda hep o varmış gibi öncesi yok....
dilerim:))...şunu da belirteyim ilkler gerçeği bulana kadar önemlidir...şimdi hayatımda hep o varmış gibi öncesi yok....
sürekli yanlış insanlar çıktı karşıma
en sonuncusunda da aldatıldım
birdaha aşık olamam kimseyi sevemem derken o çıktı karşıma
kimseye hissetmediğim şeyleri hissediyorum
sanki dünya onun etrafında dönüyor
umudum yarınım herşeyim oldu
umarım kaderimdeki kişi odur
allahım beyazlar içinde onun olmayı nasip eder..
ama eve kapanarak kendi dünyamıza kapanarak gelmez ayağimiza aşk.. hayatın içine karışmak lazım.. sosyalleşmek lazım.. insan içine çıkmak ve pozitif elektrik yaymak lazım.. bir de görüşmek tanışmak isteyenlere hemen kestirip atmadan bi şans vermek lazım.. ben nişanlımdan ayrılır ayrılmaz açıldı kısmetimilk bi kaçını hemen kestirip attım.. daha çook yeniydi yaram.. ama nedense bi tanesine hayır diyemedim, çıktım görüştüm.. referansı da sağlamdı baya.. daha kesin hiçbişey yok.. zaman lazım.. ama şans vermek gerektiğini düşünüyorum ben..
İnşallahh canımm..dileklerin gercekleşir insallah
bu duyguları tekrar yasaman bile cok güzellll
teşekkür ederim gerçekten
umarım sana da nasip olur böylesi
sagol canım..
herhangi bir mutsuzluk duymuyorum..dedigin gibi zamana bırakmak en iyisi...
sadece merak ettigim acaba tüm kötü seylerden sonra tertemiz bir ask yasayacak mıyım;hayallerimdeki gibi ...
Zamanı önemli degil zaten o dogru kişi olsunda hemen olmasada olur.
Peki bişey sorabilir miyim sana senin onla tanısman;hayatına girmesi mucizevi bir sekilde mi oldu ? tesadüflerle mi oldu ?..
evet böyle düşünmen çok güzel. sorunu yanıtlıyorum : evet
Ben hem iş yerinde sıkıntı çekiyordum evlilik bana uzak diyordum o dönem ama hani insan der ya bir sevdiğim olsun bana değer veren biri olsun hissedeyim aynı zamanda bunları içten içe kendime söylerken buluyordum.
Nişanlım o dönem çalıştığım yerde oturan benim de severek sohbet ettiğim arkadaşımın akrabası. Bizim hikayemize gelirsek : hep aynı mekanlarda zaman zaman aynı anda denk bulunmuşuz(sonradan sohbet esnasında fark ediyoruz) akrabalarına gelirken beni fark etmiş. o dönem de o da isyanlardaymış ne zaman benim yarım karşıma çıkacak ben sevemeyeceğim birini sanırım diye efkarlanırmış. ben onun akrabası ile konusurken bir ara o da arkadasımın yanındaymıs ama bendeniz bakan kör o zaman onu hatırlamıyorum bile ! artık nereye bakıyorsam (bu alıklıkla onu bulmam da mucize ) sonra benimle tanısabilmek icin iş yerime gelmiş. ama her gelişinde diğer eleman varmış (işim dolayısıyla dışarıda olduğum zamanlar oluyor) böyle geçmiş. o da ammaannnnnn olmayacak demiş Allah'ın hakkı 3 ya bunda da vardır hayır demek ki olmamalı demiş. bunun üzerinden 5 ay sonra onun akrabası ile ben dışarıdayken nişanlım arıyor arkadaşıma flah belleğini vermesi gerek diye. biz arkadaşımla ayrılırken o geliyor kafayla selam verip geçip gidiyorum ben nişanlım yok bu o diyor sonra arkadaşım bana söylüyor daha önceden işyerime gelişlerini beni bulamayısını vs. o dönem evliliği düsünmüyorum diyordun yanlıs anlarsın beni diye sana dememiştim diyor.
gerçekten kader. kaderde varsa dönüp dolaşıp sana yine geliyor. eğer kaderimde o varsa ömrümün sonuna dek onunla olmaya can atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?