o benimmmbirkaç yıl önce çok büyük bir mutsuzluk yaşadım ama rabbim karşıma öyle birini çıkardıki dualarımdaki gibi... bunun için hala her gün şükretmeye çalışırım. bazen hayır gibi görünen şeylerin altında şer, şer gibi görünenlerin altında hayır vardır ya; benim birkaç yıl önce deli divana olduğum kişi aslında büyük bir şermiş benim için. iyiki de olmamış. çok ağlamıştım ama şimdi ne büyük bir dertten kurtuldum ve nasıl bir mutluluğa kavuştum diye hala şaşırıyorum. 2.5 yıl geçti ama sanki bir rüyadaymışım ve uyanıcam diye ödüm kopuyor. allah eşimi benden beni ondan ayırmasın amin. herkese de hayırlı mutluluklar nasip et allahım....
ozaman şöyle diyelim bu mübarek gecede inşaalah senin de mucizen gerçek olur diyelim
aile on numara sebep yaa mutsuzluga. o yuzden aslında en en başta bu gibi şeylere dıkkat etmek gerekıo cunku ''BALIK BAŞTAN KOKAR''... fena ınsanlar naparlarsa yapsınlar sussalar bıle o kaşları gözlerı oynar yanı.. aıle de dıyıp geçmemek lazım cunku ılerde cıddı anlamda aılesyle evlenmıs oluosun tek adamla degıl..... ınan kötü ınsan uzakta bıle olsa moralnı bı telefon kadar veya kulagına gelen bı dedıkoduyla fena halde bozup evlılıgını de ypratablıo .. kayınvalıde eltı gorumce bunların hepsi için geçerlı. oyüzden başta bunlara çok dıkkat edın.. benım ılk ilişkimde de aılesı fenaaa halde kötüydü.. yanı sen iyi olsan bıle kötülerdi. nadir tip ınsanlardandılar. ama ben tabı yaşım küçük old ıcın ona bakmadım ble. ıyı kı de olmamış ıyıkı de ayrlmşsz dıyorum. yani şnu soylıyım %99 erkek naslsa aılesı de oyle oluyo.... herkes kendı aılesının kültürü inancı anlayışını taşır.. yani eşimi ilk tanıdıgımda melek gıbı boyle erkek varmı demstm cıdden de aılesı ıcın de aynı şeylerı düşündüm ve evlendık hala da kayınvalıdem annem gıbıdır. bunlar dıkkat edılmsı gerek şeyler...... ama %100ü demıyorum tabı. ozelıkle aılesınden ayrı büyüyen ayrı yerde yaşıyanlar aılesınden çok çok farklı da olblıo. kısacası her iki tarafa da dıkkat etmek gerekıo. aslında valla bence herşeyden once en kısa formül 'İSTİHARE'yat istihrene zaten hayırlıysa herşey ıcın hayırlı olmuş oluyo..
Amin canım sağol. 22 yaşında tanıştık, 24 yaşında evlendik, 1 yıllık da evliliğimiz var
cok haklisin canm biz balikta bastan koktu aslinda iste de degisir umidiyle kor kor devam ettim aciz gibi ne bileyim Allahim bundan sonra hayirlisini versin ne diyeyim cnm... Su istihareyi bi daha denemem lazim hayirli gunlerde yapmak lazim en iyisi hatta bu gece bi deneyim bakalim :)
inşaalah tatlımmm hayrlısı. istihareye perşembe günü başlanır canım haberın olsun.. hatta netten de araştır bak.
aaa ben de 22 yasındayım gec kaldım diye üzülüyordum :) yani 91liyim daha 10 gün önce dogum gunumdu :)))
Siz kac yasinda tanistiniz esinizle? Allah mesut etsin bu arada heppcok sevdiğim hatta evlenmeyi düşündüğüm bir sevgilim oldu ama kendisi trafik kazası gecirdi 6 ay komada kaldı sonra uyandı ayakalrı kesildi bunları böyle rahat anlatabildiğime inanamıyorum hüngü hüngür ağlardım neyse ve benden ayrılmak istedi ben hayır dedim ama annesi arkadaşları yapma kızı da yakma deyip durdurlar bana hep ben eninde sonunda alışacağım ama sen senin yüzünü asık görmek senin üzüntüne sebep olmak işte bu beni öldürür dedi ben şaçlama dedim ama bir yere kadar benim de gücüm bitmişti artık gücüm kalmadı tamam dedim ozaman sen nasıl istersen birbirimize sanki yarın görüşcekmişiz gibi vedalaştık sonra hiç görüşmedik üstünden 3 sene gecti ondan sonra kimseyi sevmedim hiç kimse için heycanlanmadım hayal kurmadım taki eşime raslayana kadar yeniden sevmek mutlu olmak en önemlisi yeniden biri için heycanlanmak benim icin imkansız birşeydi ama oldu eşime aşığımm onu cok seviyorumm o benim yaşama sebebim
İnsan sadece bir kere aşık oluyor zaten hayatta bir daha aşık olmak çok zor her sabah uyandığımda onu gördüğüm rüyaları bir kenara bırakıp hayata yeniden başlıyıcakmışım,onu yine görücekmişim gibi geliyor ama unutmıyorum zaten onun hayalleriyle bağlanıyorum belki hayata ama yok olmuyor unutulmuyor işte zaten insan unutmak için sevmez ki
Siz kac yasinda tanistiniz esinizle? Allah mesut etsin bu arada hepp
Peki bulacaginiza inaniomuydunuz? Yani cekim yasasi uygulandnz mi dua mi ettiniz, umitsiz oldugnz bi anda mi tanistnz yoksa?bende hayatımı mahveden büyük hayal kırıklığımdn sonra aşkımı buldum ve nişanlanıyoruz.hayat her zaman süprizlerle dolu.imkansız dah aolmaz dediğin anda öyle mucizeler oluyoki sen bile anlam veremiyosun=)
yanlış düşünüyosun canım insan hayatta bir kere aşık olmuyor. hayat bize daima ikinci bir şans verir. şimdi çok üzülüyorsun ama ilerde bir gün vay be diyceksin ne günlerdi ama hepsi geçmişte kalmış olucak, yeniden mutluluğu bulucaksın. dua et...
bende hayatımı mahveden büyük hayal kırıklığımdn sonra aşkımı buldum ve nişanlanıyoruz.hayat her zaman süprizlerle dolu.imkansız dah aolmaz dediğin anda öyle mucizeler oluyoki sen bile anlam veremiyosun=)
en imkansız örneği bendim ve imkansızı başardım=) dua ettim canım hayırlı biri için sürekli diledim Allah tan.ummadığım andada çıktı karşıma.Gerçekten içten dilediğin hiç bişi geri çevrilmiyor ben bunu anladım..
İnsan sadece bir kere aşık oluyor zaten hayatta bir daha aşık olmak çok zor her sabah uyandığımda onu gördüğüm rüyaları bir kenara bırakıp hayata yeniden başlıyıcakmışım,onu yine görücekmişim gibi geliyor ama unutmıyorum zaten onun hayalleriyle bağlanıyorum belki hayata ama yok olmuyor unutulmuyor işte zaten insan unutmak için sevmez ki
[SUP][/SUP]
işte nasiiiiiip....... ama şuan üzüldüğün şeye emın ol bi gün iyiki bitmiş diye sevıneceksın. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?