- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Maddi sıkıntın yoksa ailenden uzakta ozelde oku. Aile ile okumak insana universite okuyormus gibi hissettirmiyor.Hukuk yazıcam ama puanım doğuya tutuyor.Ailem de doğuda sayılır o yüzden batıdaki uzak yerlere yollamak istemiyorlar.
Çankaya üni düşünüyorum hocaları da iyiymiş ama bir yandan özeldeki öğrenci profilini merak ediyorum.
Doğuda yazsam da zaten doğudayım buralarda kız olmak zor muhafazakarlık fazla.Büyük şehirde üni kazanmak istiyordum ama tutmadı puanım.
İstanbulu düşünmüyorum kesinlikle,orayı sildim.
Ya Ankara’da özel yazıcam ya da doğuda devlet.Doğuda devlet yazarsam öğrenciliğimin tadı çıkmayacak ama şımarık zenginlerle okumayacağım.
Özel yazarsam da ticarethane gibi bir yerde okumuş olacağım ama büyük şehir rahatlığı yaşayacağım.
Siz olsanız ne yapardınız ? Seneye tekrar hazırlan gir demeyin bu zaten 2.yılım.
ailemin yaşadığı şehirde hukuk yok zaten yine kendi şehrimde okumayacağım.Maddi sıkıntın yoksa ailenden uzakta ozelde oku. Aile ile okumak insana universite okuyormus gibi hissettirmiyor.
Biliyor musunuz Çankaya üniyi sizce iyi mi kötü mü genelde hocaları iyi diye duydum.Hukuk yazıcam bu arada.pelinsulardan berkecanlardan korkuyorum.Çankaya yaz bence
Benim zamanimda bile köylü insanimiz tarlasini satip gonderiyordu. Ama sen bilirsin. Hangi devlet universitelerini yazmayi dusunuyorsun peki? Ona göre yorum yapayım sehir anlaminda.ailemin yaşadığı şehirde hukuk yok zaten yine kendi şehrimde okumayacağım.
Ama işte buralar muhafazakar ben de pek o tip bir insan değilim.Ankarada puanımın yeteceği özel ünileri araştırdım da çoğu ticarethane.Pelinsular berkecanlar gidiyor galiba.Geleceğimi de yakmak istemiyorum öğrenciliğimi de.
Çok kararsızım.
Biliyor musunuz Çankaya üniyi sizce iyi mi kötü mü genelde hocaları iyi diye duydum.Hukuk yazıcam bu arada.pelinsulardan berkecanlardan korkuyorum.
Derslerin cok iyi olursa üniler arası geçiş yapabiliyorsunuz bilgin olsun büyük şehir mantıklı çalışma imkanı falan bide özgür olmak istiyosanz yaxın doguda okula hergün istemeyeerk gideceksnxHukuk yazıcam ama puanım doğuya tutuyor.Ailem de doğuda sayılır o yüzden batıdaki uzak yerlere yollamak istemiyorlar.
Çankaya üni düşünüyorum hocaları da iyiymiş ama bir yandan özeldeki öğrenci profilini merak ediyorum.
Doğuda yazsam da zaten doğudayım buralarda kız olmak zor muhafazakarlık fazla.Büyük şehirde üni kazanmak istiyordum ama tutmadı puanım.
İstanbulu düşünmüyorum kesinlikle,orayı sildim.
Ya Ankara’da özel yazıcam ya da doğuda devlet.Doğuda devlet yazarsam öğrenciliğimin tadı çıkmayacak ama şımarık zenginlerle okumayacağım.
Özel yazarsam da ticarethane gibi bir yerde okumuş olacağım ama büyük şehir rahatlığı yaşayacağım.
Siz olsanız ne yapardınız ? Seneye tekrar hazırlan gir demeyin bu zaten 2.yılım.
Malatya İnönü yazabilirimBenim zamanimda bile köylü insanimiz tarlasini satip gonderiyordu. Ama sen bilirsin. Hangi devlet universitelerini yazmayi dusunuyorsun peki? Ona göre yorum yapayım sehir anlaminda.
Biliyor musunuz Çankaya üniyi sizce iyi mi kötü mü genelde hocaları iyi diye duydum.Hukuk yazıcam bu arada.pelinsulardan berkecanlardan korkuyorum.
Özel yazarsam Çankaya üni yazarım.Başkent düşünüyordum aslında ama orası %50 bursu kaldırmış.Özelden özele değişir.
Özelde hocayım. Hiç öğrenciler zengin değil. Burslu genelde. Yani Bilkent Koç gibi bir yer yazmayacaksak şımarıklarla okumayacaksın. Okulu maddi sebeplerle bırakan çok öğrencim var.
Ankaraya gidin. Okudugunuzu anlarsınız. Birey oldugunuzu. Imkani cok fazla. Kac yuzbin belki milyon tane ogrencisi var. Hic dusunmeyin. Maddi gucunuz varsa hic sorun yasamazsiniz.Malatya İnönü yazabilirim
Yok ben zaten kop kop istemiyorum amacım sadece özgür olmak doğuda kızlar için biraz muhafazakarlık var o yüzden.Doğu dediğin neresi Dicle mi Erzurum mu
Çankaya nın hocalarını tanırım bayağı da oldu kurulalı ama büyük şehirde hayatımı yaşayayım algısını anlamadım
Hukuk okumak meşakkatlidir sabahlara kadar eller havada kop kop ortamlara akılmaz
Ailenin 5 yıllık okul ücretini verecek artı seni geçindirecek maddi gücü varsa olur
Başkent ve atılım da olur puanın oluyorsa birbirlerine benzer okullar
Hukuk Balgat kampüsünde yani pek bir kampüs hayatı yok ki bu çok umurumda değil.Özel üniversitelere çok zenginler mı geliyor sanıyorsunuz? Karı koca iki memur cocugunu özel üniversiteye yollayabilir. Dişinden tırnağından arttırır ya da biraz biriktirmistir cocuk o yasa gelene kadar falan. Çankaya Üniversitesi de baya uzak. Hukuk fakültesi hangi yerinde acaba iki tane yeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?