büyük sır!!!!

Evet eğer sanki sır gibi davranırsanız , ezilip büzülürseniz , yanlışta anlar, üstede çıkar..

1. ne büyük sır? anlamadım ben... herkesin gözü önünde evlenmişsiniz, medeni kanunun size sağladığı hakkı kullanmışsınız....
bu durumda bu ayıp mı, ya da neden sır olmak zorunda?

2. her tanıştığınız/ takıldığınız adama direkt ben boşandım deme gibi bir zorunluluğunuz yok bence...Geçmiş geçmişte kalmıştır. gelecek sizindir.

3. evlenip boşanmış kadınlar... emin olun... sorunlu evliliğini sürdüren insanlara göre benim fikrimce daha özgüvenli, daha cesaretli kadınlar... o yüzden hafife almayın yani...

4. ayrıca kadına ima ettiğiniz bu damgayı yapıştırılmasına izin veren kişi yine kadındır.... aslında herkes nasıl muameleye çanak tutuyorsa, öyle davranış görüyordur. Benim çoookkk boşanmış arkadaşım varda, onlara o gözle bakabilen adam yok.... bakan demiyorum dikkat ederseniz, bakabilen diyorum.... Yani ne ekersen onu biçersin...

Bence bi şapkanızı önünüze koyun da düşünün....

Sevgiler.

Bence hiç uzatma al karşına benim basımdan böyle bir durum geçti bil o doğrultuda devam edelim yada etmeyelim de ama dik dur boşanmak ayıp günah yada suç değil değer veriyorsa devam eder vermiyorsa etmez bu kadar basit devam edersenizde genç kız gibi davran dul kadın moduna girme kendini sakın ola ezikleme

Durumun çok güzel çok açık çok doğru açıklamışsınız .

Söylemeniz lazım en azından nasıl biri bunu anlamış olursunuz. Sizi potansiyel bir şeymiş gibi görüyorsa da uzaklaşırsınız. Nasıl olsa öğrenecek...

Şaka mı bu ya
Büyük sır dediğiniz bu mu

Sizin evliliginiz neden sır oluyor ben bunu anlayamadım arkadaşım..Hayatina bir hafta önce giren biri için geçmişine saygısızlık yapma,geçmişini kötü görme.Geride bıraktığın hayat senin hayatın ve seni seven her kimse ,seni sen yapan geçmişini de saygıyla dinleyip kabul edecek.Ayrica evlenip ayrilmissin ne var bunda.Sizin bu konuya bakış acınizda bir sorun yoksa başkalarının bakış açısında da bir sorun varsa zaten o kişiler size uymaz,hayata farklı bakıyorsunuz demektir yani diyeceğim o ki kendinizi bu kadar yok saymayın .Sevmezse sevmesin ben buyum deyip hayatınıza devam edin.Herkesin bakış açısına göre geçmişimizi mi dert edeceğiz olacak iş değil ya da oh be ne güzel geçmişim varmış mi diyeceğiz çok mantıksız.

canım benim de ikinci evliliğim

Allaha şükür mutluyuz

bu bir ayıp değil telinle duvagınla çıkmışsın kısmet olmamış bitmiş

bence daha fazla saklamayın bunu bilmeye hakkı var

öğrendiği zaman bunu sorun ederse zaten boşver gitsin

yaş kaç ??

Daha 1 haftadır hayatınızda...sanki yıllarca sakladınız gibi davranmayın.

Devam etmeden önce sana söylemem gereken bir şey var, ilk görüşmede fazla özel hayat olduğu için söylemeyi uygun bulmadım, ama madem devam ediyoruz bilmen gerek diye düşünüyorum, Benim 11 yıl önce biten bir evliliğim oldu.

Ben söyledim sizin yerinize :)

:)) alemsiniz çok güldüm

bence en dcoğrusu bir an önce söylemen, söylemezsen de sonradan yalan söyledi der haklı olarak

Bosanmis olmayi buyuk bir sir gibi dusunup aslinda sen kendine kotuluk etmissin. Soyle derhal, ama ezile buzule degil normal bir haber olarak ver hayatinla gecmisinle ilgili. Suc islemissin de itiraf ediyormussun gibi davranmana gerek yok. Adam gibi adamsa tek takilacagi sey eski esini hala seviyor mu sorusu olur sadece. E 11 yil olmus o soru da gecmez herhalde artik aklindan. Sen bunu kendine det etmemelisin once, baskalari ne dusunurse dusunsun.

Ne kadar geç söylerseniz bir şeylerin toparlanması da o kadar zorlaşır. Yaptıgınız kötü bir şey yok ki ortada, boşverin söyleyin. Varsın o istemesin

çok teşekkür ederim yol göstermek adına yazılan nadir yorumlardan bir tanesi tekrar çok çok teşekkür ederim siz ve sizin gibiler iyiki varlar

Ne kadar geç söylerseniz bir şeylerin toparlanması da o kadar zorlaşır. Yaptıgınız kötü bir şey yok ki ortada, boşverin söyleyin. Varsın o istemesin
çok teşekkür ederim sabaha göre daha iyi oldum akşama konuşacağız dedi az önce mesaj atmış naber nasılsın demiş gülücük emoji si koymuş birde

çok teşekkür ederim sabaha göre daha iyi oldum akşama konuşacağız dedi az önce mesaj atmış naber nasılsın demiş gülücük emoji si koymuş birde

adamın senin kadar umurunda değil, sende dik dur suç işlemişsin gibi ezik büzük durma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…