- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
Çok sevindimçok teşekkür ederim sabaha göre daha iyi oldum akşama konuşacağız dedi az önce mesaj atmış naber nasılsın demiş gülücük emoji si koymuş birde
çok teşekkür ederimÇok sevindimçok mutlu olun işallah
bende yıllarca dul olarak yaşadım ailemleydim kimsenin ne düşünüdüğünü umursamadım sonuçta ayıp birşey değil dimi boşanmak, böyle düşünen insanlarıda hayatımdan eledim ki sen bu adamla birliktelik yaşamayı düşünyosan eğer saklama gereği duyduğuna göre sana öyle bir elektrik vermiş olmaliki sakladın hayırlısı olsun nediyimsaklamadım tatlım ne yapsaydım merhaba ben ceres evlenip ayrıldım mı deseydim lütfen ya
biraz önce herşeyi anlatan uzunnnnnnnnn bir mesaj yazdım sonrasında beni aradı telefonu açtım şokta olduğunu elinin ayağının titrediğini oturup ağlayacağından bahsetti ve sonra ekledi böyle birşey için beni terk edemezsin akşam 7-8 gibi seni almaya geleceğim oturup azda olsa konuşalım dedi ve konuşmasında defalarca hayatım dedi sanırım çözülmeyecek bir durum içinde değilim en azından öyle düşünüyorum
merhaba hanımlar ;
aslında ilk gün söyleyecektim fakat bana olan davranışlarının değişmesinden farklı bir gözle bakmasından korktum ki genelde boşanmış kadını potansiyel birşeymiş gibi görüyorlar
1 haftalık bir karaktersiz için boş yere gözlerinizi şişirmeyin.evet bayanlar dün potansiyel birşeymiş gözü ile bakılıyor dediğim de biraz tepki aldım hadi buyrun detaylara
dün akşam görüştük çok normal birşekilde arabanın kapısını açtı bindim falan neyse herzaman yol boyunca elimi tutardı
dün tutmadı arabayı uygun biryere park etti seni dinliyorum dedi anlattım herşeyi
bana bir gün öncesi 1 yıl içinde evlenmek istediğini söyleyen seni seviyorum sende beni çok sev diyen adam bana aynen şu cümleyi kullandı !!!!
SANA GELECEK VAAD ETMEDİM !! ETMİYORUMDA SAKIN BANA AŞIK OLMA BEN OLURSAM SENDEN KAÇARIM DEDİ
sen ne demek istiyorsun ben oyuncakmıyım nasıl böyle konuşursun dedim sustu hiç bişey demedi
yani yatıp kalkacak gezip tozacak uygun birini bulunca beni terk edecek pislik
ben böyle biri değilim bunu asla ve asla kabullenemem bitti dedim uzatmaya gerek yok sonra inmeme müsaade etmedi
beni herzaman bıraktığı yere geldik durdu BEN GİDENE KAL KALANADA GİT DEMEM DEDİ en iyisi dedim nasıl yani dedi gidene kal denirmi hiç dedim sustu konuşacak birşey kalmadı ben gidiyorum dedim eminmisin dedi eğildim arabanın içine yüzüne baktım ve kapıyı kapattım
herzamanki gibi araba ile peşimden geldi ben sokağa girene kadar baktı sonra son süratle gaza basıp gitti
canım çok yandı içim çok acıdı kendimi berbat hissediyorum ağlamaktan gözlerim şişti artık
Değer mi Allah aşkına bu adam için göz yaşı dökmenize. Anladınız işte beş para etmez biri olduğunu.Elbet çıkar karşınıza adam gibi birievet bayanlar dün potansiyel birşeymiş gözü ile bakılıyor dediğim de biraz tepki aldım hadi buyrun detaylara
dün akşam görüştük çok normal birşekilde arabanın kapısını açtı bindim falan neyse herzaman yol boyunca elimi tutardı
dün tutmadı arabayı uygun biryere park etti seni dinliyorum dedi anlattım herşeyi
bana bir gün öncesi 1 yıl içinde evlenmek istediğini söyleyen seni seviyorum sende beni çok sev diyen adam bana aynen şu cümleyi kullandı !!!!
SANA GELECEK VAAD ETMEDİM !! ETMİYORUMDA SAKIN BANA AŞIK OLMA BEN OLURSAM SENDEN KAÇARIM DEDİ
sen ne demek istiyorsun ben oyuncakmıyım nasıl böyle konuşursun dedim sustu hiç bişey demedi
yani yatıp kalkacak gezip tozacak uygun birini bulunca beni terk edecek pislik
ben böyle biri değilim bunu asla ve asla kabullenemem bitti dedim uzatmaya gerek yok sonra inmeme müsaade etmedi
beni herzaman bıraktığı yere geldik durdu BEN GİDENE KAL KALANADA GİT DEMEM DEDİ en iyisi dedim nasıl yani dedi gidene kal denirmi hiç dedim sustu konuşacak birşey kalmadı ben gidiyorum dedim eminmisin dedi eğildim arabanın içine yüzüne baktım ve kapıyı kapattım
herzamanki gibi araba ile peşimden geldi ben sokağa girene kadar baktı sonra son süratle gaza basıp gitti
canım çok yandı içim çok acıdı kendimi berbat hissediyorum ağlamaktan gözlerim şişti artık
canım çok acıdı gururum incindi1 haftalık bir karaktersiz için boş yere gözlerinizi şişirmeyin.
Arkadaşım adam mı yok size?
Kısa ilişkinin acısı da kısa olur merak etmeyin.canım çok acıdı gururum incindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?