büyük sır!!!!

saklamadım tatlım ne yapsaydım merhaba ben ceres evlenip ayrıldım mı deseydim lütfen ya
bende yıllarca dul olarak yaşadım ailemleydim kimsenin ne düşünüdüğünü umursamadım sonuçta ayıp birşey değil dimi boşanmak, böyle düşünen insanlarıda hayatımdan eledim ki sen bu adamla birliktelik yaşamayı düşünyosan eğer saklama gereği duyduğuna göre sana öyle bir elektrik vermiş olmaliki sakladın hayırlısı olsun nediyim

Bir an evvel anlatin tabiki, utanilacak gizli tutulacak birsey degilki bu. Evlenmişsiniz olmamiş ayrilmişsiniz bundan daha dogal ne olabilir.. Bosandiginizi ogrenip ayrilacaksa ayrilsin zaten o adam sizden hoslanmamis demektir..

Terketmek nereden çıktı? Ben sana geçmişini anlatmadım kocaaaaa 1hafta sakladım boşandım 11yıl geçti ayrılıyoruz mu dedin?
Yaşlarınız kaç ?

Mutluluklar dilerim de bu bir sır değil,ayrılmayı topluma nasıl empoze etmişler ya ..

Bu çok büyük bir sır maalesef. Toplumumuzda boşanma kötü olursun. Çek herşeyi çek diyen bir zihniyet var.
Geçenlerde birisi (arkadaşım diyemeyeceğim) birisini kötülerken boşanmış kadın dedi. Boşanmış kadın dediği kişi kendi ayakları üstünde duran 2 çocuğunu kimseye yaslanmadan büyüten birisi. Söyleyen kişi ise eşinin kumar borcundan her gün ağlayan ama çocukları babasız büyümesin diye(!) Dayak dahil herşeye katlanan birisi (!)
Hayatınızdaki kişi belliki aklı başında bir adam. İnşallah öyledir. Hakkınızda hayırlısı olsun. :)

Muhabbet arasında eski esini araya sıkıstır gayet normal bahseder gibi oda sorarsa aa nasıl yani bilmiyormuydun gibi üste çık

Farklı bir gözle bakmak ? Potansiyel birşeymiş gibi görünmek? Bırakın allah aşkına. Sırf evlenip boşanmış olduğunuz için boyle sacma sapan şeyler düşünecekse baştan düşünsün zaten daha iyi degil mi? Gerçek yüzünü görmüş olursunuz fena mı?
Ayrıca 1 haftadır tanıyıp görüşmek bence ne o insanı tanımış sayilmaktır, ne de o insandan sır saklamış olmaktır.. Hakkınızda hayırlısı

Bence ilk gorusmede söylemeliydiniz ben de biriyle görüşmüştüm ilk 10 dakika içinde ben daha evvel söz attım sorun olur mu senin açından diye sordu. Benim için önemli değil ancak bu bir ayrıntıdır çoğu insan bilmek ister

Fazla uzamadan söyle tavrı degişirsede yol verirsin en azından kaybettiğin sadece bi hafta olur.söylerkende ezilip büzülme lütfen ayıp degil suç degil...

Ben ilk gün söylemiştim çocuğumuda ama toplumu falan hiç takmam kime ne boşanmışsam zaten sevgilim o kötü niyette ya da geri kafalı olsaydı direkt ayrılırdım

1 haftalık tanışma süresin desin kaybet edecek birseyin yok illahi biryerden duyulacak yalan üzerine devam ettirme derim

evet bayanlar dün potansiyel birşeymiş gözü ile bakılıyor dediğim de biraz tepki aldım hadi buyrun detaylara
dün akşam görüştük çok normal birşekilde arabanın kapısını açtı bindim falan neyse herzaman yol boyunca elimi tutardı
dün tutmadı arabayı uygun biryere park etti seni dinliyorum dedi anlattım herşeyi
bana bir gün öncesi 1 yıl içinde evlenmek istediğini söyleyen seni seviyorum sende beni çok sev diyen adam bana aynen şu cümleyi kullandı !!!!

SANA GELECEK VAAD ETMEDİM !! ETMİYORUMDA SAKIN BANA AŞIK OLMA BEN OLURSAM SENDEN KAÇARIM DEDİ

sen ne demek istiyorsun ben oyuncakmıyım nasıl böyle konuşursun dedim sustu hiç bişey demedi
yani yatıp kalkacak gezip tozacak uygun birini bulunca beni terk edecek pislik

ben böyle biri değilim bunu asla ve asla kabullenemem bitti dedim uzatmaya gerek yok sonra inmeme müsaade etmedi

beni herzaman bıraktığı yere geldik durdu BEN GİDENE KAL KALANADA GİT DEMEM DEDİ en iyisi dedim nasıl yani dedi gidene kal denirmi hiç dedim sustu konuşacak birşey kalmadı ben gidiyorum dedim eminmisin dedi eğildim arabanın içine yüzüne baktım ve kapıyı kapattım

herzamanki gibi araba ile peşimden geldi ben sokağa girene kadar baktı sonra son süratle gaza basıp gitti
canım çok yandı içim çok acıdı kendimi berbat hissediyorum ağlamaktan gözlerim şişti artık

1 haftalık bir karaktersiz için boş yere gözlerinizi şişirmeyin.
Arkadaşım adam mı yok size?

Değer mi Allah aşkına bu adam için göz yaşı dökmenize. Anladınız işte beş para etmez biri olduğunu.Elbet çıkar karşınıza adam gibi biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…