- 12 Temmuz 2006
- 59.025
- 225.374
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
Bu uye oyle yapmis ama :)hic olmazsa yeni uyelik alıp hurraaa dert bolumune balıklama dalış yapandan iyidir.
Belki o niyetle yazmamış kul hakkı değil mi yaptığınız? Belki düşünemedi çocuğu olmayanları ki düşünmek zorunda da değil, çocuğu olmayanlar var diye kimse Sevincini yaşamasın mı? Dışarda aç bir sürü insan var siz de yemek yemiyorsunuzdur bir yerlere gidince o zaman? Ya da kıyafet alamayanlar var gidip mağazadan kıyafet almıyorsunuzdur?Dediklerinde haklisin..
Ben de şöyle düşünüyorum, bu sosyal medyada her sey inanilmaz abarti sekilde paylasilip, insanlarin gıpta damarlari dibine kadar tahrik edildiği icin, şahsım adına boyle seylere tahammulum kalmadi.. Kendini blogger/modaci/usta aşçı/dekorasyon uzmani sanan, her seyini herkesin gozune gozune soka soka yasayan, bebişim kocişim ebem dedem diyerek kendini dunyanin merkezi gorenler.. Ve tabii şakşakçıları.. Pesinden gelen doyumsuzluk, imrendirme, imkani olmayan insanlarin ozenmesi, hayatina karsi memnuniyetsizlik..
Burda da bebegin cinsiyetine kadar bi coskuya ortak edilmek istenince, cocugu olmayanlarin konularini da dusununce, bunlar geldi aklima..
Konuyla belki hic alakasi yok ama soylemek istedim : )
Konu sahibi bu niyetle mi yazdi demişim ben? Neden yazmışım, ne demişim iyice bi okuyun "anlayin" once de, siz benim hakkima girmeyin bence.. He bi de kalp kirmamak adina demeç verirken bana boyle zehir gibi saldırmanız da ayri ironik.. Ayrica ben yine de soyleyim, dunyadaki tek hamile kendini sanip cumle alemi bıktıran sosyal medya cicişlerinden gına geldiği icin tahammulsuz davrandik demek istedim.. NeyseBelki o niyetle yazmamış kul hakkı değil mi yaptığınız? Belki düşünemedi çocuğu olmayanları ki düşünmek zorunda da değil, çocuğu olmayanlar var diye kimse Sevincini yaşamasın mı? Dışarda aç bir sürü insan var siz de yemek yemiyorsunuzdur bir yerlere gidince o zaman? Ya da kıyafet alamayanlar var gidip mağazadan kıyafet almıyorsunuzdur?
Açıklamanız o kadar alakasız, mantıksız ki yazmak istedim. Bir insanın kalbini kırmak kadar kötüsü yok. Merak ediyorum helallik diler misiniz ama helallik umurunuzda olsaydı böyle şeyler de demezdiniz.
Neyse.
Bu uye oyle yapmis ama :)
Simdi olman gereken yerdesin,cok uzaklarda...Sanirsiniz hanedan ailesine cocuk geliyor da cinsiyeti tum alemi ilgilendirsin.
Bunun nesi nasil bir dert? Sizin cocugunuzun bizi de heyecanlandirmasini mi bekliyorsunuz? Ayrica ben 19 haftaya kadar ogrenemedim. Insallah gostermez de konu icinizde patlar
Abartcak ne var bunda yapmayin Allah askina yaa heyecanını paylasmis sadece burda herkes herseyini paylasiyo hep kotu seyler mi okumak zorundayizInsanlarin cocugum olmuyor konulari arasina cilek yedim dondurma yedim et yemiyorum sizce kiz mi erkek mi yazip tahmin beklemek oyun oynamaya calismak bana cok terbiyesizce geliyor. Bir de aciklayacakmis hay allahim sanirsin devlet baskani doguruyor.
Amin canım hepimiz inşallah.Ne güzel heyecan bende gecen hafta ögrendim, saglikla hayirla alin evladinizi kucaginiza :)
Canim hic uzulme herkesin evladi kendine kiymetlidir, seninle empati kuramayip her konuda evladini adiyla zikreden her davranisini yazan insanlardan da bunu anlayabilirsinBu kadar tepki,boylesine uzucu seyler ve asagilama.. Bunun yaninda hala merhamet duygusuyla yasayabilen guzel insanlar..oyle heycanla gelip yazdim ki hislerimi ben cok yanilmisim bu forumla
Ilgili.Aciklayacagim kismina gelince konu evladin prensmi sanki yada sanki cumhurbaskanin oglu yada kizi mevzusu degil tahminleriniz deneyimler bunlari yasayan insanlar neler yasadilar nasil
Bi heycanlari vardi hep
Birlikte bi empati yapmakti amacim.dogru bir ben hamile
Degilim yeryuzunde ama
Hangimi bu benzer heycanlaei yasamadik?hangimiz paylasmadik hangimoz dusunmedik yada..icim buruk bunun umrunuzda olmasini beklemiyorum cocugumun cinsiyeti kimseye bi fayda da saglamayacak ama herkes anne olmak ister ve yasanan heycanlar her daim ortaktir. Bir heycan ne cirkinliklere tanik oldu bugun.merakinizi gidermek icin degil burda gercekten heycanima ortak olmak isteyip merhametle yaklasan bunca guzel kadinla paylasicam sevdikleromle paylasicagim gibi..ister okuyun ister kotuleyin sizde bir annesiniz allah kimsenin kalbinden merhamet duygusu nu almasin.sadece bir tahminde bulundu doktor kiz olacagina dair.tekrar tesekkur ederim yeni evli 23 yasinda birine karsi boyle acimasiz oldugunuz icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?