Doğuma Hazırlık Buyukk gunn! Bugun bebegimin cinsiyetini ogreniyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hanımlar,
üye yeni, deneyimli site kurallarını bilen üye olsa bende hak verip konunun yeri burası mı diyorum ama 10 gün önce üye olmuş biri hangi konu nereye açılır bilemeyebilir, bölüm kurallarına gelince yılların üyeleri dahi okumamışken yeni üyenin okumamış olması normal.

Belki o niyetle yazmamış kul hakkı değil mi yaptığınız? Belki düşünemedi çocuğu olmayanları ki düşünmek zorunda da değil, çocuğu olmayanlar var diye kimse Sevincini yaşamasın mı? Dışarda aç bir sürü insan var siz de yemek yemiyorsunuzdur bir yerlere gidince o zaman? Ya da kıyafet alamayanlar var gidip mağazadan kıyafet almıyorsunuzdur?
Açıklamanız o kadar alakasız, mantıksız ki yazmak istedim. Bir insanın kalbini kırmak kadar kötüsü yok. Merak ediyorum helallik diler misiniz ama helallik umurunuzda olsaydı böyle şeyler de demezdiniz.
Neyse.

Konu nereye acilirsa acilsin.

Siki durun aciklayacagim cinsiyetini.

Hadi sizde tahminde bulunun vs vs vs

Dunya da tek hamile kalan kendisiymis ve herkesin gozu onun uzerindeymis gibi davranan hamileler bana cok itici gelmistir.

Her gun binlerce insan hamile kaliyor dunya uzerinde ve binlerce insan dogum yapiyor.

Hamile kalmak ve dogum yapmak cok olagan seyler.

Esinize boyle davranabilirsiniz ama burada sizi tanimayan insanlara boyle konu acarsaniz tabi tepki alirsiniz.

Insanlar artik sikildi cunku her turlu sosyal medya da ve sanal alemde "dunya uzerinde ki tek hamile benim" triplerinden.

Konu sahibi bu niyetle mi yazdi demişim ben? Neden yazmışım, ne demişim iyice bi okuyun "anlayin" once de, siz benim hakkima girmeyin bence.. He bi de kalp kirmamak adina demeç verirken bana boyle zehir gibi saldırmanız da ayri ironik.. Ayrica ben yine de soyleyim, dunyadaki tek hamile kendini sanip cumle alemi bıktıran sosyal medya cicişlerinden gına geldiği icin tahammulsuz davrandik demek istedim.. Neyse

Gönlune göre olsun inşallah sağlıkla kucağına al ve hayırlı bir evlat olsun sevgiler

Simdi olman gereken yerdesin,cok uzaklarda...

Bende sandım ki yıllar sonra olan bi bebek,yıllardır bunu bekleyen forumda herkesin bildiği bir anne

Ne diyelim hayırlısı olsun

Insanlarin cocugum olmuyor konulari arasina cilek yedim dondurma yedim et yemiyorum sizce kiz mi erkek mi yazip tahmin beklemek oyun oynamaya calismak bana cok terbiyesizce geliyor. Bir de aciklayacakmis hay allahim sanirsin devlet baskani doguruyor.
Abartcak ne var bunda yapmayin Allah askina yaa heyecanını paylasmis sadece burda herkes herseyini paylasiyo hep kotu seyler mi okumak zorundayiz

Bende sandım ki yıllar sonra olan bi bebek,yıllardır bunu bekleyen forumda herkesin bildiği bir anne

Ne diyelim hayırlısı olsun

Ya kk da mi okumustum hatirlamiyorum.
Anne adayi dr'a sormus cinsiyeti belli mi diye.
Dr cuk da sey demis
Ya kiz olur ya da erkek.
Gercekten boyle bir yazi okumustum,eger burda okuduysam o arkadas da bu yazimi gorurse bi teyit etsin beni.

Bu kadar tepki,boylesine uzucu seyler ve asagilama.. Bunun yaninda hala merhamet duygusuyla yasayabilen guzel insanlar..oyle heycanla gelip yazdim ki hislerimi ben cok yanilmisim bu forumla
Ilgili.Aciklayacagim kismina gelince konu evladin prensmi sanki yada sanki cumhurbaskanin oglu yada kizi mevzusu degil tahminleriniz deneyimler bunlari yasayan insanlar neler yasadilar nasil
Bi heycanlari vardi hep
Birlikte bi empati yapmakti amacim.dogru bir ben hamile
Degilim yeryuzunde ama
Hangimi bu benzer heycanlaei yasamadik?hangimiz paylasmadik hangimoz dusunmedik yada..icim buruk bunun umrunuzda olmasini beklemiyorum cocugumun cinsiyeti kimseye bi fayda da saglamayacak ama herkes anne olmak ister ve yasanan heycanlar her daim ortaktir. Bir heycan ne cirkinliklere tanik oldu bugun.merakinizi gidermek icin degil burda gercekten heycanima ortak olmak isteyip merhametle yaklasan bunca guzel kadinla paylasicam sevdikleromle paylasicagim gibi..ister okuyun ister kotuleyin sizde bir annesiniz allah kimsenin kalbinden merhamet duygusu nu almasin.sadece bir tahminde bulundu doktor kiz olacagina dair.tekrar tesekkur ederim yeni evli 23 yasinda birine karsi boyle acimasiz oldugunuz icin..

Canim hic uzulme herkesin evladi kendine kiymetlidir, seninle empati kuramayip her konuda evladini adiyla zikreden her davranisini yazan insanlardan da bunu anlayabilirsin
sevincini heyecanini hepimiz burdan hissettik o kadar guzel yazmissin ki :)) bu arada ben de prenses olacagini soylemistim hadi insallah hayirli bir evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…