Doğuma Hazırlık Buyukk gunn! Bugun bebegimin cinsiyetini ogreniyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yanlis yere acmissin bacim

Allah saglikla dogurmak nasip etsin. Kiz bence...

Yoo, keşke konu açsaydınız. Başkasının konusunu çok güzel baltalayıp azarı çekip yine aynı kişinin konusunu kendi hayatınızla sabote etmekten çok daha doğru bir davranış olurdu. Ayrıca kendinizi ne kadar çok önemsiyorsunuz. Sizinle ilgili yorum yapma fırsatı yakalamışmışım, çok umrumdaydınız çünkü, kaç yıldır bu anı bekledim. :) Bakın her konunun odağı olmaya çalışmayın. Bu konu sahibinin bebesinin cinsiyeti size ne kadar önemsizse, sizin her konuda alakasızca bahsettiğiniz yaşamınız da bize o kadar önemsiz. Bir tek benim değil, başkalarının da dikkatini çekmişsiniz. Konu sahiplerini paylayacağınıza kendinize bakın, zira kendinizle çelişiyorsunuz.
Kimi ne zaman göz ardı edeceğime ben karar veririm.

Senın yazdıgınla onların yazdıgı dıl aynı degıl, zatende ben hevesını yadırgamadım . Arada olur forumda , kamu spotu paylasılır bır cogunlukta tıye alır, kı bende alırım , denk gelırsem.
Buda ona donmemıs mı, basında hıc bır sıkıntı yok belırtılerım sunlar sunlar sunlar, bugun sıze acıklayacagım

Ben bu sebeble yazdım ancak bana yazılan yorumlar bu sekılde degıl, benı sevmeyen bır ınsan toplulugu var ve nereden geleceklerını ıyı bılıyorlar. Bende bılmıyorlarsa soyluyorum gozardı edersınız anamıda danamıda okumazlar

Sizde annesiniz bu mesaj dogrumu simdi?

El insaf nasil böyle konusabiliyorsunuz, hangi hakla?

Kizin bir terbiseyizligimi oldu size?

Şu mübarek günlerde bide

Konulara yorum yapma tarzımıda elestıremezsınız , sız kımsınız sıradan bır uyesınız eger yanlıs bır sekılde yorum yapıyorsam engellenırım veya sıteden temellı atılırım degıl mı? Evet . Bence gerısı onemlı degıl dedıgım gıbı benı sevmedıgınız ıcın batıyor hepsı bu, ben kendımı onemseyıp onemsememem hıc ama hıc alakalı degıl bu forum benım ıcınde parmaklarımın ucunda bır eglence hepsı o kadar

buralar yıne karışmıs
konu sahıbı sızde ayrı bı alemsınız yahu
sonucu ogrendıgınızde yazın barı merak ettım

bu arada yedıklerınızden cınsıyet tahmını bılemeyecegım

Ne olursa olsun hepimiz heyecanlaniyoruz, destek olup sahip cikmaliyiz bence.

Niyetler ve dilekler ne kadar güzel olursa hayatimiz da ona göre güzellikler olur.
Kimse sana karsi degil elbet lakin bir baskasina özellikle size hic zarari olmayan insanlara yükselmek dogru degil.

O kiz muayeneye giderken kalbi kirik gitmistir belkide o vebali almak hos degil.

Allah herkesin gönlüne göre versin.

Eger ılk yorumumda kotu nıyetlı olsaydım sonunada kız bence yazmazdım ,neyi elestırdıgımıde forumdakı dıger ınsanlar gayet algılamıstır bence ,

ben DepresifPolyanna yazdıgına alınmadım haklı kadın ama dıger ıkı yorum baska turlu onlara katılmıyorum katılmam veya art nıyet aramamam mumkun degıl

Yavrucuğunu sağlıkla kucağına al inşallah. Bebeği solda hissediyorum demişsin ya, bu haftalarda hissettiğin o şeyin bebek olduğunu sanmıyorum:)

İçimden kız geçti, hadi hayırlısı.

Sende sıkma canini bak hamilesin, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Buradaki arkadaslarin da niyetleri iyi çünkü sucsuz bir insani koruma ic güdüsü oluyor, birbirimize destek olmaliyiz.

aslında yazmak istemiyorum ama kötü niyet nedir seninle ilgili ne gibi bir kötü niyetimiz olabilir hayatımınızın bir yerinde değilsin ki buradan yazdıklarını okuyoruz sadece bu.

iyi veya kötü niyet besleyecek kadar tanış mıyız?

sen bebelerinin her şeyini paylaşırken bir heyecanla yanlış bir konu açan kadına saldırmanı hoş karşılamıyorum hepsi bu.bak senden daha ağır yorumlar yazanlar var onları umursamıyorum çünkü onlar senin gibi her detayını paylaşıp hatta konuyu sabote eden tipler değil çünkü.

tepkim buna umarım anlaşıldı.

Evet ilk yorumda kötü niyetlisin sonradan bi kıvırma mevcut. Sevgilerimle..

İste bunlar varsayim her hamilelik kadina özel. Hic huyum degildir ama ilk 3 ay resmen kim ne yiyor eline bakiyordum tövbe tövbe

Konu sahibide inşaAllah mutlu olur iyi haberlerle gelir :)

Bura da kim kii taıyor kı apmayın Allah aşkına size neyse ilgilenmeyın yazmayın.
Sizin konularınıza yazanlar sizi tanıdığı için mi yorum yapıyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…