- 24 Haziran 2011
- 23.560
- 49.208
- 798
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
Yoo, keşke konu açsaydınız. Başkasının konusunu çok güzel baltalayıp azarı çekip yine aynı kişinin konusunu kendi hayatınızla sabote etmekten çok daha doğru bir davranış olurdu. Ayrıca kendinizi ne kadar çok önemsiyorsunuz. Sizinle ilgili yorum yapma fırsatı yakalamışmışım, çok umrumdaydınız çünkü, kaç yıldır bu anı bekledim. :) Bakın her konunun odağı olmaya çalışmayın. Bu konu sahibinin bebesinin cinsiyeti size ne kadar önemsizse, sizin her konuda alakasızca bahsettiğiniz yaşamınız da bize o kadar önemsiz. Bir tek benim değil, başkalarının da dikkatini çekmişsiniz. Konu sahiplerini paylayacağınıza kendinize bakın, zira kendinizle çelişiyorsunuz.Ben sıze cocugumun gamze sayısını bıldırecegım hadı tahmın edın kac tane gamzesı var dıye konu acmadım ama? Buarada neyse sende fırsatı buldun benle alakalı yorum yapabılme sansını yakaladın ve yazdın . Dedıgım gıbı engelleyın gozardı edın gormezsınız, sızı ılgılendırmez ıste benımde ne yazdıgım
Kim neden kiskansin ki senin yavrunu Allah bagislasin herkesin evladini.
Ama burada kimse kimseyi tanimiyor hesabi kapatip gitseniz bir sure sonra silinir hafizalardan herkes.
Sende paylasiyorsun herseyini, buraya gelmis kadin sevincini paylasmis, sende hamilesin empati yapamadin mi ?
Ona göre dünyanin en önemli cocugunu doguruyor her anneye göre kendi evladi özel.
Hosunuza gitmeyen bir konu oldugunda okuyup gecin yada burada ki tecrubeli insanlardan yardim isteyen birine varsa fikriniz söylersiniz yoksa susarsiniz.
konu sahibi sevde_ demek istedigi de bu.
İnsanlarin hevesini kirmaya, evladiyla ilgili ithamda bulunmaya kimsenin hakki yok!
Sanirsiniz hanedan ailesine cocuk geliyor da cinsiyeti tum alemi ilgilendirsin.
Bunun nesi nasil bir dert? Sizin cocugunuzun bizi de heyecanlandirmasini mi bekliyorsunuz? Ayrica ben 19 haftaya kadar ogrenemedim. Insallah gostermez de konu icinizde patlar
Yoo, keşke konu açsaydınız. Başkasının konusunu çok güzel baltalayıp azarı çekip yine aynı kişinin konusunu kendi hayatınızla sabote etmekten çok daha doğru bir davranış olurdu. Ayrıca kendinizi ne kadar çok önemsiyorsunuz. Sizinle ilgili yorum yapma fırsatı yakalamışmışım, çok umrumdaydınız çünkü, kaç yıldır bu anı bekledim. :) Bakın her konunun odağı olmaya çalışmayın. Bu konu sahibinin bebesinin cinsiyeti size ne kadar önemsizse, sizin her konuda alakasızca bahsettiğiniz yaşamınız da bize o kadar önemsiz. Bir tek benim değil, başkalarının da dikkatini çekmişsiniz. Konu sahiplerini paylayacağınıza kendinize bakın, zira kendinizle çelişiyorsunuz.
Kimi ne zaman göz ardı edeceğime ben karar veririm.
Senın yazdıgınla onların yazdıgı dıl aynı degıl, zatende ben hevesını yadırgamadım . Arada olur forumda , kamu spotu paylasılır bır cogunlukta tıye alır, kı bende alırım , denk gelırsem.
Buda ona donmemıs mı, basında hıc bır sıkıntı yok belırtılerım sunlar sunlar sunlar, bugun sıze acıklayacagım
Ben bu sebeble yazdım ancak bana yazılan yorumlar bu sekılde degıl, benı sevmeyen bır ınsan toplulugu var ve nereden geleceklerını ıyı bılıyorlar. Bende bılmıyorlarsa soyluyorum gozardı edersınız anamıda danamıda okumazlar
Ne olursa olsun hepimiz heyecanlaniyoruz, destek olup sahip cikmaliyiz bence.
Niyetler ve dilekler ne kadar güzel olursa hayatimiz da ona göre güzellikler olur.
Kimse sana karsi degil elbet lakin bir baskasina özellikle size hic zarari olmayan insanlara yükselmek dogru degil.
O kiz muayeneye giderken kalbi kirik gitmistir belkide o vebali almak hos degil.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Eger ılk yorumumda kotu nıyetlı olsaydım sonunada kız bence yazmazdım ,neyi elestırdıgımıde forumdakı dıger ınsanlar gayet algılamıstır bence ,
benDepresifPolyanna yazdıgına alınmadım haklı kadın ama dıger ıkı yorum baska turlu onlara katılmıyorum katılmam veya art nıyet aramamam mumkun degıl
Eger ılk yorumumda kotu nıyetlı olsaydım sonunada kız bence yazmazdım ,neyi elestırdıgımıde forumdakı dıger ınsanlar gayet algılamıstır bence ,
benDepresifPolyanna yazdıgına alınmadım haklı kadın ama dıger ıkı yorum baska turlu onlara katılmıyorum katılmam veya art nıyet aramamam mumkun degıl
Bende ete asiri duskun oldum erkekmiş :)Et yemeklerinden tiksindiysen kız o
Bende ete asiri duskun oldum erkekmiş :)
Ne kadar aci,eksi, tuzlu varsa yemek istiyordum basta halada öyleyim
Bende ekşi çok yedim ama kız
Rabbim korusun evlatlarimizi :)
Vallaha her konuda bağlıo bi şekildeEle verir talkını kendi yutar salkımı diyeceğim ama. Kadinin açtığı konuyu bile kendi egene ve bebene çevirdin bir de kadına tepki veriyorsun Cute
Bura da kim kii taıyor kı apmayın Allah aşkına size neyse ilgilenmeyın yazmayın.Benım verdıgım tepkıyı anlayamamıssın
Bıze cınsıyet acıklayacakmıs ya , bıze ne ? Belkı sız tanıyorsunuzdur o yuzden bu acıklamayı canla basla bekleyebılırsınız ama ben kendısını tanımadıgım ıcın
Hiç tarzım degilEvet ilk yorumda kötü niyetlisin sonradan bi kıvırma mevcut. Sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?