- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Bana da her sabah kahvaltıyı eşimin yatağa getirip getirmediğini soran olmuştu.Bi arkadaşım vardı bana sorduğu soru. Akşamları evde müzik açıp dans ediyormusunuz ?
Ah be güzelim dedim senin toz pembeli mint yeşilli hayallerini bozmak istemiyorum
Bundan 2 ay önce ben ayrılmayı denedim bu sebepten yani geleceği göremediğimden dolayı ama o beni bırakamadı bende kıyamadımKayınvalide yüzünden onun seni çöpe atma olasılığı var ama. İki ayrı durum var diyelim, sen birini savunuyorsun kayınvaliden birini. Sen haklı olmana rağmen sevgilin annesine karşı seni savunabilir mi, seni ezdirir mi? Bundan emin olmadan evlenme, cidden burada kayınvalidesinden çeken kadın sayısı az buz değil. İşler evlendikten sonra toz pembe olmuyor hatta daha ağır oluyor. Tecrübeli insanların sözünü dikkate al. Daha 20 yaşındasın genceciksin. Aşk da bitiyor bir süre sonra, araya başkaları girerse iyice yıpranırsınız. O çok sevdiğin insana lanet etmeye başlamak istemiyorsan baktın yolun sonu bombok bir yere çıkıyor, ömür boyu üzüleceğine şimdiden üzül, geleceğini kurtar.
Hahah hayal gücü işte :))Bana da her sabah kahvaltıyı eşimin yatağa getirip getirmediğini soran olmuştu.
Bundan 2 ay önce ben ayrılmayı denedim bu sebepten yani geleceği göremediğimden dolayı ama o beni bırakamadı bende kıyamadım
Yok ya o kadar değil desem :)Ayrılmak kolay değil ama boşanmak ondan da zor. Türkiye'de sen sadece sevgilinle evlenmiyorsun, sevgilinin ailesiyle de evleniyorsun. O da senin ailenle evleniyor. Sınırlarını çizemeyen bir sevgilin varsa ileride zorlanırsın, balayını annesiyle birlikte onların yazlığında yapan çiftler gördü bu gözler. Bilerek karı-koca yalnız kalmasınlar diye "Gidin abinizde yıkanın" diye kardeşlerini her gün yeni evli gelin damadın evine yollayan kayınvalide biliyorum, şu an boşanmak üzereler. 2 aylık evli oğlunun evine 5 günlüğüne diye gelip 5 ay gitmeyen kayınvalide mi dersin, evliliğin ilk gecesi "Neden telefonun kapalı oğluuum" diye görümceyle evi basan kayınvalide mi ararsın. Burası Türkiye. Senin kayınvaliden de bu örneklerden farklı gelmiyor bana, içinden ne çıkacağı belli olmaz. Sevgilin annesinin ağzının içine bakmasa yine bir derece de, engelleyebilecek iradede görmüyorum sevgilini.
Yok ya o kadar değil desem :)
Biz kendi içimizde çok iyiyiz ben buna olan güvenimden bu kadar ısrarcıyımValla bilmiyorum, o kadar çok manyak kayınvalide örneği duydum ki, ben de nişanlanmak üzereyim. Kayınvalidem bana karışamayacak kadar uzakta olmasına rağmen ve erkek arkadaşım doğru dürüst görüşmediği halde huylanıyorum arada. İyi düşün taşın, şakaya gelmez evlilik.
Biz kendi içimizde çok iyiyiz ben buna olan güvenimden bu kadar ısrarcıyım
Abisi de bencil demiş ki ben vermem sıramıDirek abisi ile görüşsun erkek arkadaşınız.Abi yardımına ihtiyacım var desin.Abisi anne ile görüşüp sirami kardeşime veriyorum.Ben de böyle olsun istiyorum desin.O zaman ne diyebilir ,başka ne bahane sunabilir ki bu kayınvalide?
Ama ben kurtulamam ki annesinden ben annesini de seviyorum herşeye rağmen yakın görüyorum uzak tutmak istemiyorum bizden sonuçta tek merhametim el vermiyorKimse kötü olarak evlenmiyor ki hayatım, sizin hayatınıza karışacak birilerinin olmaması önemli olan. 3. kişiler bozuyor arayı zaten.
Bak canım sana büyük nasihati. Şimdi sevgilinle yaşadığın el ele tutuşmalar, gezip tozmalar evlenince büyük ihtimalle pufff diye uçup gidecek. Emin ol ki böyle daha mutlusun. Hatta dua et mümkünse abisi daha geç evlensin. Hiç bir şey ufak tefek kaçamakların yerini tutmaz. Şu anda aşkınızın altın çağını yaşıyorsunuz. Yerinde olsam tadını çıkartırdım. Evlenince erkekler " genellikle" sonuç odaklı oluyorlar ve nedense eşlerinin elini tutmak gibi davranışlar sergilemiyorlar. Anneleri de birden kıymete biniyor her nedense! Anne ziyareti gezmek tozmaktan ağır basıyor.merhaba ablalarıııım ben 20 yasındayım atanmıs hemsireyiim erkek arkadasım da üniversitede araştırma görevlisi 25 yasında. Sevgilim annemin kuzeni oluyor yani teyzesinin oğlu. Simdi bizim iliskimiz 4 senelik bir iliski isimizi elimize aldık fakat erkek arkadasımın abisi 34 yasında hala evlenmedi annesine evlenmek istediğimizi söyledik fakat nuh diyor peygamber demiyor babası vefat ettiği için annesi biraz korumacı ve otoriter bir tip yani yok önce abin diyor millet ne der diyor biz çok bunaldık artık bi nişan yapalım istiyoruz ama yok bize bir akıl verin ne yapalım biz günaha da giriyoruz el ele tutusuyoruz gezip tozuyoruz yakınlasmalar illa ki oluyor sınırında hiç bilmiyoruz napsak ?
Ya bilmiyorum bu her erkekte yaşanan sorun ben bunun üstesinden nası gelirim bilmiyorum inanın geciktirince ne değişecek kiBak canım sana büyük nasihati. Şimdi sevgilinle yaşadığın el ele tutuşmalar, gezip tozmalar evlenince büyük ihtimalle pufff diye uçup gidecek. Emin ol ki böyle daha mutlusun. Hatta dua et mümkünse abisi daha geç evlensin. Hiç bir şey ufak tefek kaçamakların yerini tutmaz. Şu anda aşkınızın altın çağını yaşıyorsunuz. Yerinde olsam tadını çıkartırdım. Evlenince erkekler " genellikle" sonuç odaklı oluyorlar ve nedense eşlerinin elini tutmak gibi davranışlar sergilemiyorlar. Anneleri de birden kıymete biniyor her nedense! Anne ziyareti gezmek tozmaktan ağır basıyor.
1. Yaşınız daha çok küçük , ne aceleniz var ?merhaba ablalarıııım ben 20 yasındayım atanmıs hemsireyiim erkek arkadasım da üniversitede araştırma görevlisi 25 yasında. Sevgilim annemin kuzeni oluyor yani teyzesinin oğlu. Simdi bizim iliskimiz 4 senelik bir iliski isimizi elimize aldık fakat erkek arkadasımın abisi 34 yasında hala evlenmedi annesine evlenmek istediğimizi söyledik fakat nuh diyor peygamber demiyor babası vefat ettiği için annesi biraz korumacı ve otoriter bir tip yani yok önce abin diyor millet ne der diyor biz çok bunaldık artık bi nişan yapalım istiyoruz ama yok bize bir akıl verin ne yapalım biz günaha da giriyoruz el ele tutusuyoruz gezip tozuyoruz yakınlasmalar illa ki oluyor sınırında hiç bilmiyoruz napsak ?
Ne diyeyim o da ayrı bir hoşmuş.Bana göre de evlilik için çok gencsiniz ama siz böyle karar vermissiniz,hayırlısı olsun derim.Erkek arkadaşınız maddi olarak annesini destekliyor olabilir mi?Bu tür kaygilarda bazen kayinvalideyi gönülsüz yapiyorAbisi de bencil demiş ki ben vermem sıramı
Evlendikten sonra da böyle olacak biliyorsunuz değil mi? Huzur vermez sizeSevgilim annesiyle karşı düşmek istemiyo ben onu da anlıyorum napsın annesiyle arasını bozamaz ama bilmiyorum ya napmamız gerekiyo bilmiyorum
Erkekler için sevgililer eşlerden daha değerlidir. Acı ama gerçek. Tabiki öyle olmayanlar var ama çok azlar. Piyongo dan ne çıkacak belli olmaz.Ya bilmiyorum bu her erkekte yaşanan sorun ben bunun üstesinden nası gelirim bilmiyorum inanın geciktirince ne değişecek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?