Büyüklerim bize akıl veriiin ?

Bundan 2 ay önce ben ayrılmayı denedim bu sebepten yani geleceği göremediğimden dolayı ama o beni bırakamadı bende kıyamadım

Bundan 2 ay önce ben ayrılmayı denedim bu sebepten yani geleceği göremediğimden dolayı ama o beni bırakamadı bende kıyamadım

Ayrılmak kolay değil ama boşanmak ondan da zor. Türkiye'de sen sadece sevgilinle evlenmiyorsun, sevgilinin ailesiyle de evleniyorsun. O da senin ailenle evleniyor. Sınırlarını çizemeyen bir sevgilin varsa ileride zorlanırsın, balayını annesiyle birlikte onların yazlığında yapan çiftler gördü bu gözler. Bilerek karı-koca yalnız kalmasınlar diye "Gidin abinizde yıkanın" diye kardeşlerini her gün yeni evli gelin damadın evine yollayan kayınvalide biliyorum, şu an boşanmak üzereler. 2 aylık evli oğlunun evine 5 günlüğüne diye gelip 5 ay gitmeyen kayınvalide mi dersin, evliliğin ilk gecesi "Neden telefonun kapalı oğluuum" diye görümceyle evi basan kayınvalide mi ararsın. Burası Türkiye. Senin kayınvaliden de bu örneklerden farklı gelmiyor bana, içinden ne çıkacağı belli olmaz. Sevgilin annesinin ağzının içine bakmasa yine bir derece de, engelleyebilecek iradede görmüyorum sevgilini.

Yok ya o kadar değil desem :)

Yok ya o kadar değil desem :)

Valla bilmiyorum, o kadar çok manyak kayınvalide örneği duydum ki, ben de nişanlanmak üzereyim. Kayınvalidem bana karışamayacak kadar uzakta olmasına rağmen ve erkek arkadaşım doğru dürüst görüşmediği halde huylanıyorum arada. İyi düşün taşın, şakaya gelmez evlilik.

Biz kendi içimizde çok iyiyiz ben buna olan güvenimden bu kadar ısrarcıyım

Direk abisi ile görüşsun erkek arkadaşınız.Abi yardımına ihtiyacım var desin.Abisi anne ile görüşüp sirami kardeşime veriyorum.Ben de böyle olsun istiyorum desin.O zaman ne diyebilir ,başka ne bahane sunabilir ki bu kayınvalide?

Bak canım sana büyük nasihati. Şimdi sevgilinle yaşadığın el ele tutuşmalar, gezip tozmalar evlenince büyük ihtimalle pufff diye uçup gidecek. Emin ol ki böyle daha mutlusun. Hatta dua et mümkünse abisi daha geç evlensin. Hiç bir şey ufak tefek kaçamakların yerini tutmaz. Şu anda aşkınızın altın çağını yaşıyorsunuz. Yerinde olsam tadını çıkartırdım. Evlenince erkekler " genellikle" sonuç odaklı oluyorlar ve nedense eşlerinin elini tutmak gibi davranışlar sergilemiyorlar. Anneleri de birden kıymete biniyor her nedense! Anne ziyareti gezmek tozmaktan ağır basıyor.

Ya bilmiyorum bu her erkekte yaşanan sorun ben bunun üstesinden nası gelirim bilmiyorum inanın geciktirince ne değişecek ki

Yirmi yaş yaş değil ileride en çok sen pişman olursun evlilik sevgililik kadar güzel değil evlenince anlarsın bence bekle sende büyü bekarlığın para kazanmanın sevgililiğin tadını çıkar bir kere geliyoruz dünyaya ve sen sadece 20yıl yalnız yaşamışsın ve acele ile ölene kadar birine bağlanmak istiyorsun bu günleri çok ararsın annenin kızı olmayı çok ararsın bekle kesinlikle en az beş yıl

1. Yaşınız daha çok küçük , ne aceleniz var ?
Sevgililik # (eşit değildir) evlilik.
21 yaşında bu sorumluluğa niye giriyorsunuz anlamadım.
2. Annesinin bu kadar inatçı ve otoriter olması sizi korkutmuyor mu ?
Daha şimdiden set çekmeye başlamış , zor biri belli ki.

Bu iş bence abide biter annesi ile konuşsun madem saçma ama ben sıramı ona verdim desin ne garip ya kısmet bu işler yaşa bakmaz şurası elen gider evlenir

Abisi de bencil demiş ki ben vermem sıramı
Ne diyeyim o da ayrı bir hoşmuş.Bana göre de evlilik için çok gencsiniz ama siz böyle karar vermissiniz,hayırlısı olsun derim.Erkek arkadaşınız maddi olarak annesini destekliyor olabilir mi?Bu tür kaygilarda bazen kayinvalideyi gönülsüz yapiyor

ama siz tam aranılan ideal gelinsiniz:))
sizin de kaynana baskın
neden hep böyle zor karakterler birbirini çekiyor anlamıyorum.
halbuki yumuşak huylu azcik hoşgörülü bir kayinvalide sizin çok iyi anlaşmaniz bir çok şeyi tolere etmeniz için yeterli olurdu.
şimdi bile fazlasıyla ozverilisiniz günümüz gelin ve gelin adaylarına göre.
sanki uzulusunuz gibi geliyor bana.
birazcık isteklerinizi net ortaya koyup onların düşünmesini saglarsaniz daha rahat edersiniz.
topu sevgilinize atin çözsün annesiyle .bırakın o dert edinsin.
merak etmeyin siz onlar kötü olmaz birbirine bu kadar ince düşünmeyin.
zaten annesi oglunun kararligini görse 180 derece döner siz bile sasirirsiniz.
mutluluklar dilerim umarım gönlünüzce olur

Ya bilmiyorum bu her erkekte yaşanan sorun ben bunun üstesinden nası gelirim bilmiyorum inanın geciktirince ne değişecek ki
Erkekler için sevgililer eşlerden daha değerlidir. Acı ama gerçek. Tabiki öyle olmayanlar var ama çok azlar. Piyongo dan ne çıkacak belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…