Büyüklerimden fikir almaya ihtiyacım var nolur bi bakın....

Kaynanacığına evet anne haklısın anne de biliyorum işe yaramadığını düşüneceksin ama güleryüz göster ay annem canım annem de. Belli bi süre sonra ay gelinim çok iyi bilmemne demeye başlayacaktır açıkçası içinden ne geçerse geçsin köprüyü geçene kadar böyle başka şansın yok. Benim annem de cahil olmasa da zor ve zıt bir kadındır ben güleryüzlü cevap vererek vs aramızdaki buzları çözdüm. Denemekten zarar gelmez Allah yardımcın olsun

Kınamak istemiyorum
Yapmışsın çok büyük bir hata
Bu saatten sonra kendi ruh sağlığın ve bebeğin için daha temkinli ol
Sıkma öyle basit şeylere canını
Bence esin kredi yada burs alıyordur
Yani inşallah şuan ne kadar bilmiyorum ama
O parayı yalnızca bebeğe ayırın
Zaten kv ile oturuyorsunuz
Dönem içinde de part time çalışsın
Gitsin bir yerlerden burs bulsun
Sende evde el işi yap
Baş örtü yap o komşularına sat
İnan ki senin için ihtiyaçları olmasa bile alırlar

Her babasindan dayak yiyen cozumu kocada bulsaydi ohooo. Sunuda kimse dusunmuyor o yasta koca bulmayi kocaya kacmayi goze alip kacacak cesaretin var madem neden dogru yoldan hayatini kurtarmaya cesaretin yok ? Hepimiz 18 yasinda olduk hepimiz birinden hoslandik ama babamizdan dayak da yesek oturur onumuze bakardik biktim bu hayattan diyip kocaya kacmaya calismadik yani. Babasi okuldan almis diyorsunuz acaba gozu okumaktamiydi...
Once bir profil resmine bakinda ondan sonra madure duyurusunda bulunun..
Ne varmış resmimde o....ya mı benziyorum bir benim derslerim çok iyiydi keşke karnem olsaydı da gösterseydim 11.sınıfımı

Her babasindan dayak yiyen cozumu kocada bulsaydi ohooo. Sunuda kimse dusunmuyor o yasta koca bulmayi kocaya kacmayi goze alip kacacak cesaretin var madem neden dogru yoldan hayatini kurtarmaya cesaretin yok ? Hepimiz 18 yasinda olduk hepimiz birinden hoslandik ama babamizdan dayak da yesek oturur onumuze bakardik biktim bu hayattan diyip kocaya kacmaya calismadik yani. Babasi okuldan almis diyorsunuz acaba gozu okumaktamiydi...
Once bir profil resmine bakinda ondan sonra madure duyurusunda bulunun..
Baktim profil resminde guzel bi kiz var kotu birsey göremedim bide nereden anladiniz okumak istemediğini kimse yaşamadan bilemiyor kmsenin hayatını

Kaynanacığına evet anne haklısın anne de biliyorum işe yaramadığını düşüneceksin ama güleryüz göster ay annem canım annem de. Belli bi süre sonra ay gelinim çok iyi bilmemne demeye başlayacaktır açıkçası içinden ne geçerse geçsin köprüyü geçene kadar böyle başka şansın yok. Benim annem de cahil olmasa da zor ve zıt bir kadındır ben güleryüzlü cevap vererek vs aramızdaki buzları çözdüm. Denemekten zarar gelmez Allah yardımcın olsun
Yok biz kaynanamla iyi anlaşıyoruz ama ben huylarından bunaldım sürekli başkasının yanında yalan konuşuyor bundan bıktım bunu yazmayı unutmuşum sağolun yinede

Kaynanin bir duzeni varmis sen begenmesende onunda evine biri geldi onun acisindan bakalim senin icin degismek zorunda degil ha degisse buyukluk etmis olur ne guzel olur
Sana gelince insanin en guzel yillari anne babasinin yaninda gecirdigi yillardir ama sen artik evden kacmis kayinvalide yanina gelmis hamile bir kadinsin artik mecburen sabredicen esin insallah bir is bulur ve kendi evinizde mutlu mesut yasarsiniz bu sizin hakkiniz
Suan yapabilecegin tek sey zamana birakip sabretmek kimseyi degistirmek mumkun degil

Baktim profil resminde guzel bi kiz var kotu birsey göremedim bide nereden anladiniz okumak istemediğini kimse yaşamadan bilemiyor kmsenin hayatını
Daha o kadar çok anlatamadığım şey var ki ama gerek yok bundan sonra da anlatmama anlamayan anlamıyor çünkü teşekkür ederim

kaynanan için cahil demişsin ama 18 yaşında evlenen kazayla çocuk yapan sensin. Senin ne farkın var şimdi?

Kaynanin bir duzeni varmis sen begenmesende onunda evine biri geldi onun acisindan bakalim senin icin degismek zorunda degil ha degisse buyukluk etmis olur ne guzel olur
Sana gelince insanin en guzel yillari anne babasinin yaninda gecirdigi yillardir ama sen artik evden kacmis kayinvalide yanina gelmis hamile bir kadinsin artik mecburen sabredicen esin insallah bir is bulur ve kendi evinizde mutlu mesut yasarsiniz bu sizin hakkiniz
Suan yapabilecegin tek sey zamana birakip sabretmek kimseyi degistirmek mumkun degil
Amin ablacım inşallah çok sağol

Mune Mune yorum yapan uyelerce 18 yasinda hamile bir bayana fazlasiyla yuklenilmis... konuyu kilitlemeniz bebegin ve konu sahibinin ruh sagligi icin daha iyi olacaktir kanaatindeyim. Yeterince bilgi almistir sanirim.

Bak canim hatalar insanlar icin. Her insan hata yapar. Masallah cok da guzel bir kizsin. Onemli an bundan sonrasi. Mutlaka 3 5 kurus da olsa bir gelirin olsun. Su an hamile oldugun icin is bulman zor olabilir. Evde para kazanabilcegin islere yonel. Nikah sekeri, taki, el isi gibi. Esine destek olmaya calis ki cabuk ayri eve cikin. Baska bir eve cikana kadar sabretmekten baska yol yok gibi. Rabbim yardimcin olsun.

Bak canim hatalar insanlar icin. Her insan hata yapar. Masallah cok da guzel bir kizsin. Onemli an bundan sonrasi. Mutlaka 3 5 kurus da olsa bir gelirin olsun. Su an hamile oldugun icin is bulman zor olabilir. Evde para kazanabilcegin islere yonel. Nikah sekeri, taki, el isi gibi. Esine destek olmaya calis ki cabuk ayri eve cikin. Baska bir eve cikana kadar sabretmekten baska yol yok gibi. Rabbim yardimcin olsun.
Tamam abla elimden geleni bende yapmaya çalışıyordum işte sadece eşime destek olabiliyodum evde iş imkanlarını biliyorum ama becerebilirim inşallah

Tamam abla elimden geleni bende yapmaya çalışıyordum işte sadece eşime destek olabiliyodum evde iş imkanlarını biliyorum ama becerebilirim inşallah
Becerirsin hic korkma. Yalabilenlerin senden ne fazlasi var. Gencecik kizsin. Yaparsin. Once kendine guven tamam mi ?

öncellikle profil resmini kaldır istersen tanıdık çıkabilir bu konuda canın sıkılmasın birde.Zaten büyük bir hata yapmıssın bebek doğana kadar idare et.Bebek biraz büyüyünce işe girip çalışırsın.Bu sürede aile planlamasını öğren ikinci cocuk olmasın en azından evini ayırana kadar .

Canım çok gençsin umutsuz olma.
İmkanlar duzelene kadar kaynanani duyma görme umursama o dert herkeste var bir tek sende değil.bebegin olduktan sonrada bir iş bulup birikim yap.bu sürede eşinde okulu bitirir bişeyler yoluna girer.
Bebegine yogunlaş canim gerisini boş ver
Sabret

Back
X