- 18 Temmuz 2016
- 93
- 196
- 8
helal be Mune başkanHanımlar,
lütfen yaşı küçük diye kötü şeyler söylemeyin, tamam hata yapmış küçük evlenerek ama olmuş artık bir kere, şimdi ona yardımcı olma zamanı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
helal be Mune başkanHanımlar,
lütfen yaşı küçük diye kötü şeyler söylemeyin, tamam hata yapmış küçük evlenerek ama olmuş artık bir kere, şimdi ona yardımcı olma zamanı.
Farklılığı kaynana evinde bebek yapmamakla başlayabilirdin mesela, sonra ayrı ev için çalışıp para biriktirip ayrı eve çıkınca bebek yapabilirdin. Bunlar hep bahane anliycan herseyi kocadan beklememek lazım madem kocanın durumu bu kadar ve seninde farklılık isteğin var, armut piş ağzıma düş dersen o öyle olmuyor işte güzelim..Aynı evde y
yaşasa aynı evde yaşayacağımı bilseydim çok farklı olurdu herşey
Tamam okuman çok güzel de korunmuş olsaydın keşke ... Duymazdan geleceksin o zamanAçıktan okumaya çalışıyorum abla lise son senem saklamaya çalıştık zaten 2sene idare edebildik
Seni takip edicem canim , beni gelismelerden haberdar et. Bebegini saglikla kucagina al insallah. :)Tamam abla yapabilirim.. bana destek olup akıl veren herkese çok teşekkür ederim
Evde ona yüklenen kaynana varken burdakiler bişe etmez bence hem 18 yaşindaysa nolmuş o artık koskoca anne adayı zorluklara göğüs germeyi ögrenmeliMune yorum yapan uyelerce 18 yasinda hamile bir bayana fazlasiyla yuklenilmis... konuyu kilitlemeniz bebegin ve konu sahibinin ruh sagligi icin daha iyi olacaktir kanaatindeyim. Yeterince bilgi almistir sanirim.
Takılma gülüm su yorumlara! Çok güzel bir kızsn maşallah sorun senin dış görünüşün değil şuanki durumun hata yapmışsın ama beşer şaşar!Ne varmış resmimde o....ya mı benziyorum bir benim derslerim çok iyiydi keşke karnem olsaydı da gösterseydim 11.sınıfımı
Bileydim böyle alkışlarla içten karşılanacağımı daha önce online olurdum yahuhelal be Mune başkan![]()
Bence de öyle yapsın Mune ablaBileydim böyle alkışlarla içten karşılanacağımı daha önce online olurdum yahu
Küçük yaşta hayatını mesleğini eline almadan evlenenlere kızıyorum ama evlenilmiş, kayınvalideyle oturmayı kabul edecek kadar kör aşık olanlara kızıyorum ama oturulmuş, ayrı eve, doğru dürüst bir işe sahip olmadan Bebek sahibi olunmasına deliriyorum ama o da yolda geliyor.
Genç kardeşim eşinde sende kayınvalideyle oturduğunuz süre içerisinde okuyun, meslek sahibi olun ve ikinizde çalışıp ayrı eve çıkın, Bebek sizi biraz zorlayacaktır ama bu dediklerimi imkansız hale getirmez, o arada da kayınvalidenin dediklerine kulak tıkayacaksın, başka çaren yok.
Olabildiğince güçlü olmaya çalışıyorum eşimin yeşilkartı var Allah'tan onunla idare ediyoruz ben başkasının eşyasını giydirmekten gocunmuyorum abla tabiikide giydiririm bebeğime ama kaynanam kendi söylüyor ben giydiririm tabi canım diyo öyle teklifte bulunanlara yok yedirmem çıkarmam giydiririm kendi bebeği sanki böyle konuşuyor üstüne buda benim moralimi bozuyoC contecnte canim zararin neresinden donulse kardır. Lutfen burda yazilanlari gorup de umitsizliğe veya paniğe kapılma. Sen artık annesin. Bebeğin için güçlü olmak zorundasın, fedakarlık yapmak zorundasın... gerekirse bebeğin 40ı çıkınca iş aramaya başlayacaksın. Kayınpederin izin vermiyor da çok mu fazla geliri var peki? Hiç sanmıyorum.
Bir de sosyal guvencen var mi? Sosyal guvencen yoksa yesilkart basvurusu yapip bebek dogmadan en azindan hastane islerini garanti altina almis olursun.
Ayrica ben de bebegime yegenimin kuculenlerini giydiriyorum bunda gocunacak birsey yok. Guzelce yikar utulersin yeni gibi olur ne olacak. Hatta ayri eve gectiginde belediyeler ihtiyac sahiplerine ikinci el mobilya sagliyorlar onlardan alabilirsin. Ya da ikinci el satan yerler var oradan cok aucuza alabilirsin.
Hiç birinden haberim yok tahlil falan da yaptırmadımKonusyla alakasız bir sorum var.
Bu hamilelik takvimini kafaniza göre mi oluşturuyorsunuz? Yoksa tahlillerdeki değerleri girerek mi?
Cidde'n merak ettim, cevabimi alip kacacagim
Kv ye gelince de ya lafi agzina tikayacaksin ya da hee hee deyip gececeksin cnm
Site durduk yere mi hamile ilan etti sizi?Hiç birinden haberim yok tahlil falan da yaptırmadım
Olabildiğince güçlü olmaya çalışıyorum eşimin yeşilkartı var Allah'tan onunla idare ediyoruz ben başkasının eşyasını giydirmekten gocunmuyorum abla tabiikide giydiririm bebeğime ama kaynanam kendi söylüyor ben giydiririm tabi canım diyo öyle teklifte bulunanlara yok yedirmem çıkarmam giydiririm kendi bebeği sanki böyle konuşuyor üstüne buda benim moralimi bozuyo
Yok abla ben eşimle anlaştık konuştum ben çalışcam diye sonra eşim babasına İmren çalışmak istiyor iş bulabiliriz ona göre gibi haber verme anlamında anlattı babasına hayır izin vermiyorum dedi karıştı işimize bide bize çok bağlandılar sürekli onlarla yaşıcaz gibisinden bu da kötü işte eşimden ev al demiyodum ben zaten bi kiraya çıksak düzgün bir iş bulsa dedim ama eşyamız olmayınca olmuyor işte kaldı
Bu mu? Kaçmış haliyle? Üslubunuz fazla sert ve yanlış.[/QUOTE]Telli duvaklı gelin gelen ağzını açıp birşey diyemiyor da kaynanasına, bu mu diyecek kaçmış haliyle? Verdiğiniz akıl evlere şenlik...