Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maksimum yapabileceği bu.
![]()
Hay agziniza saglik yaaaa
Telefondan yazdım, yanlış olmuş. Ayrıca atla deve değil, kombinasyon kelimesini dedem bile biliyor artık hanımefendi, saygılar.Konuyu sabote etmek gibi olmasın ama kamninasyon nedir? Kombinasyon olmasın o? Kelimeleri bilmiyorsak kullanmayalım derim ben.
Bir de bence konu fake...
Çok ekleyecek bir şeyim yoktu konuya diye yazmayacaktım... Zaten sanırım herkes aşağı yukarı aynı yerinde yorumları yapmış, söylenebilecek hemen her şey söylenmiş. Umarım konu sahibi de biraz olsun kulak verir bunca tecrübeye ve tavsiyeye.Asma keldi eşek ısırdı tam oldu..
Valla bu sartlarda kaynana ve kaynpederle iyi grcinmeye bakın derim ben. Yemek yaptırmıyor diyorsun bırak yaptırmasın belki seni kücük gördüğünden belki hamile oldugundan dolayı yaptırmıyor olabilir herseyi yanlıs algılamayın iyi tarafından düşünün bebeginide saglıkla büyüt inşallah bebek gelince kaynanan senin kurtarıcın olucak emin ol bundan ben bebegimin yalnız büyüttüm ne cektigimi bi Allah bide ben bilirim insan yeri geliyor cok bunalıyoe biri olsada iki dk tutsa bende bisey yesem diye bakıyorsun ben gurbetteyim kimsem yok bi komsu dahi yok kaynananızla ilgili cokta dert edilcek sorunların yok.. Ve vu sartlar altında bebegine kıyafet almayı deilde bezini mamasını almayı düsün bence çevrendeki insanların yardımını kabul et kücücük kıyafetler bi ton para hiç gerek yok masrafa benim oglum on aylık ve bu zamana kadar tek bi parca kıyafet almadım hep baskasının verdiğini giydirdim hiçte sorun etmedim zaten bezine ıvırına zıvırına para yetistiremiyrsun bosver hamileligin keyfini sür iyi düşün iyi olsun hersey.Bebek plansız oldu işte abla isterseniz terbiyesiz utanmaz deyin ama dalga geçenler de görsün biz bi kondom almaya bile para ayıramıyoduk
Çocuk planlı olmadı da aile baskısından kaçtım ben abla orası ayrı konu..
Bu kadar olacağını tahmin edemedim.. Ailem benim çok farklıydı sürekli sıkıştırdılar azarladılar eşimle konuştuğumu öğrenince okuldan almaya kalktılar daha çok şey var ama boşverin