- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu sabote etmek gibi olmasın ama kamninasyon nedir? Kombinasyon olmasın o? Kelimeleri bilmiyorsak kullanmayalım derim ben.Bu kadar olumsuzluk kamninasyonunu nasıl becerdiniz valla..
Yapacağınız bir şey yok, çocuk daha öğrenci. Sabredeceksiniz mezun olana kadar.
Bunlara kafa yorma, hepsi küçük ayrıntılar sizin asıl sorununuz iş ve ayrı ev.Olabildiğince güçlü olmaya çalışıyorum eşimin yeşilkartı var Allah'tan onunla idare ediyoruz ben başkasının eşyasını giydirmekten gocunmuyorum abla tabiikide giydiririm bebeğime ama kaynanam kendi söylüyor ben giydiririm tabi canım diyo öyle teklifte bulunanlara yok yedirmem çıkarmam giydiririm kendi bebeği sanki böyle konuşuyor üstüne buda benim moralimi bozuyo
Konu nasıl fake oluyor abla anlamadım?Konuyu sabote etmek gibi olmasın ama kamninasyon nedir? Kombinasyon olmasın o? Kelimeleri bilmiyorsak kullanmayalım derim ben.
Bir de bence konu fake...
Telli duvaklı gelin gelen ağzını açıp birşey diyemiyor da kaynanasına, bu mu diyecek kaçmış haliyle? Verdiğiniz akıl evlere şenlik...
Bu mu? Kaçmış haliyle? Üslubunuz fazla sert ve yanlış.
Bir insana bu diye hitap etmek çok çirkin hanımefendi. Kaçmış haliyle diye yargılamak size kalmadı ayrıca doğru birşey değil o ayrı mesele ama bu şekilde konuşmak da çok yanlış.[/QUOTE]Evet, kaçmış haliyle. Konumuz bu zaten.
Bir insana bu diye hitap etmek çok çirkin hanımefendi. Kaçmış haliyle diye yargılamak size kalmadı ayrıca doğru birşey değil o ayrı mesele ama bu şekilde konuşmak da çok yanlış.
Aklıma gelen ufacık fikri de yardımcı olmak amacıyla yazdım zaten merak etmeyin insanları bu diye kaçmış diye küçümseyen birine neden bunu yaptığını sormak zaten çok saçmaymış kusura bakmayın[/QUOTE]Konu sahibi mesajımı beğeniyor da derdi niye size düşüyor? Benimle uğraşmayı bırakın da kendisine yardımcı olun madem.
Aklıma gelen ufacık fikri de yardımcı olmak amacıyla yazdım zaten merak etmeyin insanları bu diye kaçmış diye küçümseyen birine neden bunu yaptığını sormak zaten çok saçmaymış kusura bakmayın
Ben geçen sene kaçarak evlendim 18yaşındayım şuan ve 6aylıkta hamileyim ama biz eşimin ailesiyle birlikte kalıyoruz kaynanam çok cahil hiç bir şey bilmiyor ve çok düzensiz yemek yapmayı bile bilmiyor kafasına göre aklına ne gelirse yemek onu yapıyor bana da yemek yaptırmıyor anlayacağınız kaynanamla birçok daha sorunum var benim beni kendi gibi sanıyor cahil ve bişey bilmeyen herkesin içinde bişey bilmiyo dedi bi kere aşağıladı çok boş konuşan biri ve ağzı hiç durmuyor benim kendi annemle babam bile bıktı yani boşboş konuşmasından ve ben artık çok bunaldım kendimi öldüresim geliyor bazen birden ağlamaya başlıyorum eşim öğrenci işsiz sürekli ev istiyorum artık diyorum eşime o da dayanıcaz diyo eşimde bıkmış kaç senedir annesinden zaten ben napıcam bebekte geliyor masraf olacak ve kaynanam sen bilmiyorsun bana ver ben bakarım diyecek bebeğe çok eminim misafir gelince bizde bebek için bi kaç eşya var giydirir mi İmren bilmem diyolar kaynanamda ben giydiririm canım neden giydirmeyeyim diye konuşuyo daha buna benzer çok şey var ben deliricem nolur yardım edin
Sinirler gerilmesin hanımlar, konu sahibesini bırakıp birbirinizle münakaşaya mı giriyorsunuz?
Konu sahibesi kaçarak evlenmiş, kayınvalide yanında oturuyor ve hamile, hiçbirimizin zamanı geri döndürme gibi doğa üstü meziyeti olmadığına göre, olmuşla ölmüşe çare bulunamadığına göre şimdi ne yapılabilir onu yorumlasanız da bu gencecik kadın hatalarına bir yenisini eklemese.
Küçük görmeyle sorun hallolmuyor, kızıp bağırmakla da öyle, olmuş mu olmuş, bari yol gösterici olalım da bundan sonra nasıl bir yol izleyecek öğrensin değil mi?
Zira hala tecrübesiz hala ne yapacağını bilmeyecek yaşta.
bu dakikadan sonra kayınvalidesiyle iyi anlaşıp sesini çıkarmasın bence
çocuğunu doğurup baksın, eşini yormasın üzmesin de o çocuk da mezun olsun
ondan sonra askere gider
gelince işe girer
1-2 sene kenara para atabilirlerse eşya alıp kiraya çıkarlar
o zamana kadar kayınvalideye cahil falan diyip kavga etmesin
hanım hanımcık oturup bebeğe baksın
başka da çocuk doğurmasın
Hay agziniza saglik yaaaaSinirler gerilmesin hanımlar, konu sahibesini bırakıp birbirinizle münakaşaya mı giriyorsunuz?
Konu sahibesi kaçarak evlenmiş, kayınvalide yanında oturuyor ve hamile, hiçbirimizin zamanı geri döndürme gibi doğa üstü meziyeti olmadığına göre, olmuşla ölmüşe çare bulunamadığına göre şimdi ne yapılabilir onu yorumlasanız da bu gencecik kadın hatalarına bir yenisini eklemese.
Küçük görmeyle sorun hallolmuyor, kızıp bağırmakla da öyle, olmuş mu olmuş, bari yol gösterici olalım da bundan sonra nasıl bir yol izleyecek öğrensin değil mi?
Zira hala tecrübesiz hala ne yapacağını bilmeyecek yaşta.