- 21 Mayıs 2020
- 190
- 91
- 23
- 27
- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
Nişanlimi çok seviyorum çok da iyi anlaşiyoruz 3 senedir beraberiz,konu öyle yerlere geldi ki çok zor benim için ama evlenip yuvamda mutlu olamadiktan sonra bir değeri yok.Sanane mi dedi? O evde evlenince tek olmayacak, sen de olacaksın ve en çokta tabikide seni ilgilendirir, ne demek sanane? Bence sen de gayet ne yapman gerektiğini biliyorsun. Daha fazla uzatmadan bitir bu işi. He şimdi bitirelim dediğinde tamma evlenince babannemdi gidecek en fazla 1 ay falan kalır dersede sakın inanma. O asla 1 ay olarak kalmayacak.
Hatta değil 1 ay. Hiö kalmayacak derse bile inanma.Sanane mi dedi? O evde evlenince tek olmayacak, sen de olacaksın ve en çokta tabikide seni ilgilendirir, ne demek sanane? Bence sen de gayet ne yapman gerektiğini biliyorsun. Daha fazla uzatmadan bitir bu işi. He şimdi bitirelim dediğinde tamma evlenince babannemdi gidecek en fazla 1 ay falan kalır dersede sakın inanma. O asla 1 ay olarak kalmayacak.
Herkes nişanlıyken nişanlanmadan önce çok seviyo. Şimdi 3 yıla acırsan evlenince bütün bi ömrüne üzülüp acımam gerekecek. 3 yıla bir ömür..Nişanlimi çok seviyorum çok da iyi anlaşiyoruz 3 senedir beraberiz,konu öyle yerlere geldi ki çok zor benim için ama evlenip yuvamda mutlu olamadiktan sonra bir değeri yok.
Keşke o şekilde olsa hiç karışmasa bana ama sağlik durumu gayet iyi ve her şeye karışabilen birisi,ben bir seyin yerini degistirsem yarin başka yerde görürüm o dereceAynı durumu yaşadım. Eşim babaannesiyle yaşıyordu. Babaannenin 4 gelini vardı. Kimsenin umurunda değildi. Eşimi babaannesi büyütmüş. Yaşlıydı zaten 80e yakındı yaşı. Eşimin vefa borcundan dolayı diğer gelinlerinede gider idare ederiz diye düşündük. Ama inan ki kimse üstüne alınmıyor. Bizde durumlar değişti, kayınbabam vefat etti biz nişanlıyken, kaynımda eşimle babaannesinin yanına yerleşti. Öyle olunca biz başka eve çıktık. Bizde durum değişmese eminim ki sadece bizde kalacaktı, kimse oralı olmayacaktı. Bizim farkımız ev 4 odalıydı, babaaneye bi oda ayıracaktık zaten hep istirahat halinde olduğu için genelde odasınsa olacaktı. Ama yinede zordu. Ben kalbimi bozmadım, rabbimde bi şekilde bize başka bi yol çizdirdi.
24 yaşındaNisanliniz kaç yaşında
Ben istemiyorum diyince bugün babannemi istemeyen yarın annemi de istemez dediHadi annesi olsa anlarimda babannesi nedir ya.. kosarak uzaklas bence
Ben miNişanlını babannesine bırak ve kaç. Evlenmesin o ölene kadar beraber yaşasınlar. Çünkü öyle bi dünya yok
Ben mi yanlış yapıyorum kabul etmem lazım mı babanesini diye düşünmeye başladim ama yanlış düşünmüşümNişanlını babannesine bırak ve kaç. Evlenmesin o ölene kadar beraber yaşasınlar. Çünkü öyle bi dünya yok
Keşke o şekilde olsa hiç karışmasa bana ama sağlik durumu gayet iyi ve her şeye karışabilen birisi,ben bir seyin yerini degistirsem yarin başka yerde görürüm o derece
Orası senin de yaşam alanın ve çekmek zorunda değilsin. Eşin saygi duymak zorunda. İstemiyorsan kabul edebilecek birini bulabilirsin derdim ben olsam. Neden bu kadar büyük bir fedakarlık yapayim ki hemde karşı taraf benim evime bile karisirkenBen istemiyorum diyince bugün babannemi istemeyen yarın annemi de istemez dedi
Ben mi
Ben mi yanlış yapıyorum kabul etmem lazım mı babanesini diye düşünmeye başladim ama yanlış düşünmüşüm
Sana ne oluyor derken? Aynı evde yaşayacaksınız ya hani...Nişanlima bir kere istemiyorum annenlere gitsin ilk evlendiğimizde dedim , kizdi bana konuşmadi benimle bir kaç gün sana noluyor karışma diye bir şey diyemedim de daha
Bırak o düşünsün nisanlimi çok seviyorum babannem bizimle yaşarsa o üzülür yol veriyim diye ..nNişanlimi çok seviyorum çok da iyi anlaşiyoruz 3 senedir beraberiz,konu öyle yerlere geldi ki çok zor benim için ama evlenip yuvamda mutlu olamadiktan sonra bir değeri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?