- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 33
- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
Kendin söylüyorsun aslında cevabı. Kendini tanıyorsunHayırlı Ramazanlar herkese. 21 yaşında nişanlı bir kızım,nişanlım memur başka bir şehirde sağlık personeli olarak çalışıyor ve yanında babannesi kalıyor beraber kalıyorlar.Babannesi 70 yaşinda konuştuğumuz kadariyla çok huysuz bir kadin,nişanlim çok mülayim lafini ikiletmez,ne istese yapar,ona ragmen sürekli ona bağırıp cagiriyor evin içinde,evlenicez diye tamirat filan yapmaya çalışıyor sen ne anlarsin bırak başima pislik çikarticaksın,evimi kirletme diye hiç rahat bırakmıyor,dizi izlemek istiyor vermiyor kumandayı sadece onun istediği ızlenicek,onun dediği olucak nişanlimin annesi bile oğluna sen bununla nasıl uğraşıyorsun diye sitem ediyormuş, ben bundan daha evlenmeden rahatsiz olmaya başladim sürekli bu anlaşamamazlıkları beni çok geriyor çünkü sinirli bir insanım ağzimdan bir şey kaçar diye korkuyorum.Neyse gel gelelim biz daha nişanlanmadan annesiyle görüşmüştüm bana evlendikten sonra benim yanıma gelir sizde kalmaz daha dedi en fazla gelir kalır 1 ay dedi. Gelsin tabi dedim başımın üstünde yeri var ama şuan işler değişti nişanlımdan başka kimsede rahat edemiyomuş,kalamazmış,çok alışmış evine,evde sobalı yani tek odada oturuluyor bilirsiniz ve ben tv izlemeyi hiç sevmem ki onun yanında 24 saat tv açık olucak.Bunlara nasıl katlanirim bilmiyorum nişanlim babannesine çok düşkün iki üzülse üstüne titriyor,babannesiyle tartışma yaşasam aramiz bozulur nişanlimda benimle konuşmaz diye düşünüyorum ne yapıcağimi bilemedim, 3 tane gelini varken torununun yaninda kalması,bir de yeni gelinin bana yanlış geliyor
Gelinlerinde rahat edemiyomuş ama ben nolucam.Nişanlima bir kere istemiyorum annenlere gitsin ilk evlendiğimizde dedim , kizdi bana konuşmadi benimle bir kaç gün sana noluyor karışma diye bir şey diyemedim de daha .Siz olsanız ne yapardınız bir kaç kişi bana at nişani evlenme dediler hem annenden 8 9 saatlik uzağa hemde böyle sorunlu bir şekilde.Canım çok sıkkın ailemde bu şekilde razı değil bana yol gösterin hata mı yapıyorum?
Hep kalmicak bizimle sadece yazın gelicek bir iki aya gidicek diye söz verdi ama bilmiyorumSon durum nedir
Hep bizimle kalmicak yazın gelir sadece diyor ama burdaki bazıları bir ay bile kalmasına fırsat verme demiş ne yapsam bilemedim hiç istemem de diyemiyorum babannesi sonuçta gelmek istese gelme mi diyecekEvlenip kocamın babaannesine bakacagima evde oturup anama babama bakarım. Aynı evde yaşamak zordur. Yılda bir ay kalır bakılır, diğer çocuklara gider, sara sıra gelir olabilir ama aynı evde yaşamak ben yapamadım
Benim annemde babamın babaannesine baktı. Yazın köye gider kışın babamın amcasinda ve bizde kalırdi. (Dedemler iki kardeşti ve dedem vefat etti)
Hep bizimle kalmicak yazın gelir sadece diyor ama burdaki bazıları bir ay bile kalmasına fırsat verme demiş ne yapsam bilemedim hiç istemem de diyemiyorum babannesi sonuçta gelmek istese gelme mi diyecek
Hayır ailesinin değil nişanlım kiraladıYani bunun cevabını siz verebilirsiniz. Sürekli kalmayacaksa neden olmasın ama bir ay diye gelir eve yerleşirse ne olacak? Ev kimin evi baba anneden filan kalma mi?
Sevgilim ailesinin evindeydi,babannesi başka torununda kalıyordu, atandı sağlıkçı olduğu icin sonra tek kalmasin diye babannesi de peşinden gitti simdi iki senedir ayni evde yaşıyorlar kasaba tarzı bir yerde.3 yıldır tanıyorsunuz , 1 yıldır nişanlısınız , babaanne ne zaman dahil oldu bu konuya Peki ?
Evet yapi olarak biraz sakinim alttan aldığım şeyler oluyor,kavga etmekten hoslanmiyorum ayrıca zaten anlaşamadığımız hiç bir konumuz yok tek derdim babannesi, nişanlimda o bana bakıyor ben onu nasıl gönderim diye koruyor onuNişanlınla anlaştığını söylemişsin. Sen sürekli alttan alan biri olduğun için olabilir mi? Çünkü böyle saçma bir duruma senin razı olman dışında katlanılmaz. Kayınvalide değil büyükanne. Çok saçma! Bence nişanlı kendine gelsin. O anne babaya da bir şey diyemiyorum yani.
Sevgilim ailesinin evindeydi,babannesi başka torununda kalıyordu, atandı sağlıkçı olduğu icin sonra tek kalmasin diye babannesi de peşinden gitti simdi iki senedir ayni evde yaşıyorlar kasaba tarzı bir yerde.
24 yaşında ki sağlıklı bir erkeğin bakıma ihtiyacı yoktur.Evet yapi olarak biraz sakinim alttan aldığım şeyler oluyor,kavga etmekten hoslanmiyorum ayrıca zaten anlaşamadığımız hiç bir konumuz yok tek derdim babannesi, nişanlimda o bana bakıyor ben onu nasıl gönderim diye koruyor onu
Bu senin problemin değil ki. Ona çare bulmak nişanlının göreviEvet yapi olarak biraz sakinim alttan aldığım şeyler oluyor,kavga etmekten hoslanmiyorum ayrıca zaten anlaşamadığımız hiç bir konumuz yok tek derdim babannesi, nişanlimda o bana bakıyor ben onu nasıl gönderim diye koruyor onu
Kendi evi yok torunları oğlanları var işte nerde isterse orda kalıyor ama bayadır benim nişanlımın yanında24 yaşında ki sağlıklı bir erkeğin bakıma ihtiyacı yoktur.
Ben de babaanneme düşkünüm yalnız olsam ben de yanımda kalsın isterim naif biridir.Ama Esim ve çocuklar da çok sevmesine rağmen gelsin bizimle yaşasın demem ki zaten o da rahat edemez.Cunku herkesin özel yaşam alanına ihtiyacı var.
Kı senin yaşın çok genç arada bayağı bir kuşak ve kültür farkı olduğunu düşünüyorum.Ama anlaşılan nişanlıni çok seviyorsun ayrılmayı düşünmüyorsun zaten o zaman yaşayıp göreceksin.
Babaannenin kendi evi yok mu?Sürekli birilerinin yanında mı kalıyor?
Bu konuda daha hiç konuşmadım ama onu düşBabaanne gelinlerin yanında rahat edemiyor madem e nişanlınız eve kedi almayacak ki evlenecek siz de "gelin" olacaksınız. Sizin yanınızda da rahat edemez o zaman.
Aile büyüklerinin devreye girmesi gerek. Yeni evli gencecik kızın yanına mı yakışır babaanne? Oğullarının evine gitsin dönüşümlü olarak. Size mi düşmüş. Çok ilginç
Evet çok seviyorum bir babaanne içinde onu bırakmak istemiyorum konuşup halledebilirim inşallah yoksa dediginiz gibi aramızda bayağı kuşak farkı var ve evde yalnız olmak istiyorum benim için büyük dert.24 yaşında ki sağlıklı bir erkeğin bakıma ihtiyacı yoktur.
Ben de babaanneme düşkünüm yalnız olsam ben de yanımda kalsın isterim naif biridir.Ama Esim ve çocuklar da çok sevmesine rağmen gelsin bizimle yaşasın demem ki zaten o da rahat edemez.Cunku herkesin özel yaşam alanına ihtiyacı var.
Kı senin yaşın çok genç arada bayağı bir kuşak ve kültür farkı olduğunu düşünüyorum.Ama anlaşılan nişanlıni çok seviyorsun ayrılmayı düşünmüyorsun zaten o zaman yaşayıp göreceksin.
Babaannenin kendi evi yok mu?Sürekli birilerinin yanında mı kalıyor?
Daha konuşmadık bu konuyu ama inşallah düşünürler.Daha önceki kuzenleri yeni evlendiği zaman onlarda kalmış,düşünseler o zman düşünürlerdi herhalde.Babaanne gelinlerin yanında rahat edemiyor madem e nişanlınız eve kedi almayacak ki evlenecek siz de "gelin" olacaksınız. Sizin yanınızda da rahat edemez o zaman.
Aile büyüklerinin devreye girmesi gerek. Yeni evli gencecik kızın yanına mı yakışır babaanne? Oğullarının evine gitsin dönüşümlü olarak. Size mi düşmüş. Çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?