Büyüklerimin görüşüne çok ihtiyacım var

Anne baba kardeşi okudum da babaanneyle kalanında ilk defa görüyorum . Ev üstüne ev olmaz kabul etmeyin zaten huysuzmuş eşiniz evde olmadığında yaptığınız her şeye karışacak her şey batacak . Evlenmeden bunu çözün 1 ay kalmasını falan da kabul etmeyin kesinlikle

Daha yaşınız cok kucuku. Sizin hayatınızı bu kadar etkileyecek bir durumu Size danışmandan fikrinizi almadan sanane diye kestirip atıp bir de üstüne trip atan bir adamla bir daha düşünmelisiniz. Konu bence babannenin sizinle kalıp kalmaması degil konu malesef nişanlının sana karşı tutumu. Aynı evde yaşayacak olan sizsiniz bide size sen karışma diyor....

Kendin söylüyorsun aslında cevabı. Kendini tanıyorsun
Sinirliyim
Televizyon sevmem...
Bunun yanısıra nişanlının tutumu da yanlış. Sana da fikir sormak zorunda. Sormuyorsa kendine göre vir kız bulsun

Hep bizimle kalmicak yazın gelir sadece diyor ama burdaki bazıları bir ay bile kalmasına fırsat verme demiş ne yapsam bilemedim hiç istemem de diyemiyorum babannesi sonuçta gelmek istese gelme mi diyecek

Hep bizimle kalmicak yazın gelir sadece diyor ama burdaki bazıları bir ay bile kalmasına fırsat verme demiş ne yapsam bilemedim hiç istemem de diyemiyorum babannesi sonuçta gelmek istese gelme mi diyecek

Yani bunun cevabını siz verebilirsiniz. Sürekli kalmayacaksa neden olmasın ama bir ay diye gelir eve yerleşirse ne olacak? Ev kimin evi baba anneden filan kalma mi?

Canım çok seviyorsun belli lakin sevgi çoğu şeyin üstesinden gelse de sen bu sorunları yaşamak mecburiyetinde değilsin. Aşarım göz ardı ederim dersin ama gün gelir edemezsin. Kendini yiprattiginla kalirsin. Şimdiden sana "sanane" diyen adam yarın onur gün "evlenmeseydin ben sana en başta soyledim" der ve alt üst eder. Gururunu mahveder. Evlilik iki kişilik bir olaydır , senin de söz hakkının olduğu bir müessesedir. Sana da ona da uymalı. Tek tarafı memnun etmeye çalışırsan adanmış olursun ve bu adanma seni zamanla ezer. Ben yıllarca 11 yıl kadar kayinvalidemle yaşadım. Hatta konu bile açtım onunla ilgili. Hep alttan aldim; düşmanlığını, yarattığı huzursuzlukları görmezden geldim. Vicdan yaptım. Ama değmezmiş. Şu an o olmadan gayet huzurluyum. Ne oldu biliyor musun? Yıllarca yiprandigimla kaldım. Iyi düşün. Kimse vazgeçilmez değil. En kıymetli sensin bu dünyada.

3 yıldır tanıyorsunuz , 1 yıldır nişanlısınız , babaanne ne zaman dahil oldu bu konuya Peki ?
Sevgilim ailesinin evindeydi,babannesi başka torununda kalıyordu, atandı sağlıkçı olduğu icin sonra tek kalmasin diye babannesi de peşinden gitti simdi iki senedir ayni evde yaşıyorlar kasaba tarzı bir yerde.

Evet yapi olarak biraz sakinim alttan aldığım şeyler oluyor,kavga etmekten hoslanmiyorum ayrıca zaten anlaşamadığımız hiç bir konumuz yok tek derdim babannesi, nişanlimda o bana bakıyor ben onu nasıl gönderim diye koruyor onu

Nişanlınızı alın karşınıza ciddi
bir konuşma yapın bunun olmayacağını anlıyor ve kabul ediyorsa tamam etmiyorsa hiç kendinizi üzmeyin.

Sevgilim ailesinin evindeydi,babannesi başka torununda kalıyordu, atandı sağlıkçı olduğu icin sonra tek kalmasin diye babannesi de peşinden gitti simdi iki senedir ayni evde yaşıyorlar kasaba tarzı bir yerde.

Yani Siz nisanlanmdan öncede birlikteydiler.

Bunu netlestirmeniz gerekirdi.

Eğer yapamayacaksaniz büyük fedakarlıklar yapmanın bir manası yok

Hem evini , aileni bırak, hem küçük bir yerde bakmak zorunda olmadığın bir aile ferdiyle yaşamayA zorlan. Evlilik bu degil.

Babaanne gelinlerin yanında rahat edemiyor madem e nişanlınız eve kedi almayacak ki evlenecek siz de "gelin" olacaksınız. Sizin yanınızda da rahat edemez o zaman.
Aile büyüklerinin devreye girmesi gerek. Yeni evli gencecik kızın yanına mı yakışır babaanne? Oğullarının evine gitsin dönüşümlü olarak. Size mi düşmüş. Çok ilginç

24 yaşında ki sağlıklı bir erkeğin bakıma ihtiyacı yoktur.
Ben de babaanneme düşkünüm yalnız olsam ben de yanımda kalsın isterim naif biridir.Ama Esim ve çocuklar da çok sevmesine rağmen gelsin bizimle yaşasın demem ki zaten o da rahat edemez.Cunku herkesin özel yaşam alanına ihtiyacı var.
Kı senin yaşın çok genç arada bayağı bir kuşak ve kültür farkı olduğunu düşünüyorum.Ama anlaşılan nişanlıni çok seviyorsun ayrılmayı düşünmüyorsun zaten o zaman yaşayıp göreceksin.
Babaannenin kendi evi yok mu?Sürekli birilerinin yanında mı kalıyor?

Bu senin problemin değil ki. Ona çare bulmak nişanlının görevi

Kendi evi yok torunları oğlanları var işte nerde isterse orda kalıyor ama bayadır benim nişanlımın yanında

Bu konuda daha hiç konuşmadım ama onu düş
Evet çok seviyorum bir babaanne içinde onu bırakmak istemiyorum konuşup halledebilirim inşallah yoksa dediginiz gibi aramızda bayağı kuşak farkı var ve evde yalnız olmak istiyorum benim için büyük dert.

Daha konuşmadık bu konuyu ama inşallah düşünürler.Daha önceki kuzenleri yeni evlendiği zaman onlarda kalmış,düşünseler o zman düşünürlerdi herhalde.

Valla sana şunu sölim akşmları başbaşa romantik yemek vs olmayacak ilişki uaşarken bile rahat edemezsin insan nişanlıyken bazı şeyleri göremiyo bnde 1 bçk yıllık evliyim kayınvalidem alt katımda oturuyor nasıl olsa evler ayrı olcak diye geldim üst katına ama inan bna hiç rahatın olmuyo bide aynı evin içinde daha zor hiç özeliniz olmayacak evliliğin ilk zamanlarını güzel geçirmek başbaşa olmak önmli yani açıkcası ilk evlndiğinde koltukta mutfakta aklına gelen heryerde sex olabiliyo ama siz neneyle anca o uyuduktan sonra bişiler yaşarsınız o da ses çıkarmadan vs vs öff daraldım karar senin yani

Ay babaannesi için sanane diyen yarın anası babası içimde der ,yaşlıdır bakarsın ama yeni gelinken birbirinize alışma aşamasında olmaz ayıp ,hem kendi gelinleri var ,hiç yaklaşma çek resti ben böyle evlenemem de severse ne ala sevmez babaanne derse şanslısın derim yol yakınken kurtuluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…