Büyüleyen Masum Güzelliği ile Fahriye Evcen ve İmajı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dzideki göz makyajı evet!
bende bayılıyorum.. ve elmacık kemikleri toptop yanakları.
acaba nasıl bir makyaj uyguluyorrrrrrrrr

ben de capitol ün önünde gördüm kızlar , gerçekten çok güzel kız, maşallahh ... uzun ve zayıf....manken gibi ....ama özcan denizle hiç yakıştıramıyorum lmaz: aman neyse, bananee, beğenen beğenmiş... sengözlerimebaksanab ....
tülin şahinle cem davranın programında şarkı söylemişti..sesini de beğendim... şakkıdı

güzel kız ama ben sevmiyorum özellikle ses tonu çok kötü babaaaa diye bi bağrışı var ya korkutuyo beni :)))

kızlar sizce boyu ne kadardır. bence göründüğü kadar uzun değil max 165 cmsositososito

kakül yakışmıyor bence buna bazı yerlerdede özgü namala benzettim.

harika bir kız saçlar kirpikler fln çok hoş.

oyunculuğu güzel, kendi çok güzel :97: ama şu açık saç rengini hiç beğenmiyorum kesinlikle koyu saçın kadını fahriye evcen.

monica belluciden cok daha guzel oldugunu dusunuyorum ki zaten monica belluciyide cok begenmem bu kız cok cok daha guzel

monıcanın guzellıgı bu kızın yanında sonerde kül olur.çok hoş ve guzel bır kız.sıradan bır tıp değil kolay kolay bulunmayan yuz hatlarına sahıp cok begenıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…