Yeni sezonda Çalıkuşu dizisinde Ferideyi canlandıracakmış.
Genelde Feride rolü için fazla büyük kaçar,yakışmaz,oyunculuğu sırıtabilir diyorlar.Ben de oyunculuğu konusunda tereddütteyim ama Feride karakterinin fiziki özelliklerine çok uyduğunu düşünüyorum.Kitabı okurken Feride karakterini hayalimde canlandıracak olsam Fahriye gibi birine benzerdi.Zaten makyajsız küçük de gösteriyor.Ama sanırım oyunculuğunu sevemedim ben:/
Kamran için de Burak Özçiviti seçmişler.Şu Kamranı ne zaman sarışın biri oynayacak ya.Hadi Kenan Kalav olmuştu bir şekilde ama bu adam bildiğin kara bir adam.Kamranın bembeyaz ayna gibi parlak diye tasvir edilen cildi,sarı saçları nerede Burak'ın esmer teni,kapkara gözleri ,kuzguni siyah saçları vs nerede...
Çalıkuşu benim en sevdiğim yerli romandır şuan ile kitaplığımda mevcutturNeredeyse her sayfasını ezbere bilirim diyebilirim.Fahriye Evcen'in Feride karakteri ile uzaktan yakından bir benzerliği yok! Feride karakteri pek uzun olmayan,ela gözlü,İnce dudaklı(hatta üst dudağının inceliğinden dişleri görünür) çıtı pıtı bir kızdır.Bana göre Çalıkuşu'na en uyabilecek tip Beren Saat'tir ki oda oynasın istemem doğrusu Fahriye'nin Feride karakterine uygun bulunmasının sebebi bana göre Aydan Şener'dir.Çalıkuşu ile özdeşleştiği için ona yakın bir tip seçildi diye düşünüyorum.Gerçi Fahriye'nin oyunculuğu iyi değil.Evim Sensin'den sonra daha bir iyi anladım oyunculuğu felaket olduğunu yine de çok sırıtmaz. Esas felaket Burak herhalde Feride Kamuran'a kara çiyan der artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?