Yok kendi evimiz 10 yıldır oturuyoruzEviniz kiramı belki sizden önce bırakmışlardır
Eşimle aramda sorunlar var zaman zaman. Özellikle bu yaz bizim için çok sıkıntılı geçti. Benim çocuklarım vsSizden önceki bırakmış olabilir. Evde, sizde geçmeyen sıkıntı, stres bunalım yoksa sorun yok. Pislik biri oraya bırakmıştır
O zaman işler değişir.Eşimle aramda sorunlar var zaman zaman. Özellikle bu yaz bizim için çok sıkıntılı geçti. Benim çocuklarım vs
Yasak olduğunu bilmiyordum. Valla bende şoktayım eşimin ailesinden bir kaç kişiden şüpheleniyorum ama günahları boynuna bişey de diyemiyorum kiArkadaşım büyü konuları yasak ama bu ne biçim bir şey Allah aşkınao kadar zorsa oraya konulması ve eğer böyle çirkin niyetli bir işse insanlık ne hale gelmiş inanamıyorum
ayyy dusuncesi bulandirdi mide miMerhaba arkadaşlar, kısa yazacağım. Bugün banyo dolabını temizlerken dolabın ens üst kısmında tavana yakın olan üstünde bir adet peçeteye sarmala mış kanlı ped, bir adette kıllı jilet buldum. Şok lar dayım sabahtan beri. Büyü olabilir mi. Bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Ne yapmam gerekli? Evde bayan olarak bir ben varım 2 küçük oğlum ve eşim var. Gelen misafir banyoda kullanıp onları oraya koyması mantıksız geldi. Oraya koyabilmesi için tabureye fln çıkması lazım. Hatta taburede yetmez tabureye lavaboya basıp öyle koymasınlaızm. Kasti yapılmış gibi.. Anlam veremiyorum. Başına böyle birşey gelen varmı? Bulduklarımı ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkür ederim
Bizim evimiz 10 yıldır oturuyoruz.Eyer derin den düşünürse hadi anladık ped var hadi onu geçtim içinde nasıl jilet çıkar yani
Ev sizin mi? Kira mı?
Oraya joyabilmesi için lavabo tezgahına tırmanması lazım. Bir şeye çıkmadan koyması imkansızSizin ailenizde hissettiğiniz olumsuz bir şey yoksa biri çöpe atamayıp alırım diye bırakıp unutmuştur.
Atın çöpe ne olur ne olmaz diye evinizi sirkeyle silin..
Bence büyü yani birileri evinize büyü yapmışBizim evimiz 10 yıldır oturuyoruz.
Aynen. Bende açıkça yazamam ama atma. Eşine göster. Çaresine bakın.Kesinlikle bir bilene danış esine anlat olan biteni sakin yakmaya falan kalkma o pedi, yada çöpe atma bı müddet işte hocaya mi gidersiniz artık yasak olduğundan rahat yazamıyorum da,o ne derse onu uygula lütfen
Valla benimde aklım almıyor. Pes diyorum denize atmam gerekliymiş. Yarın ilk iş onu denize atmak olacak ama kim neden nasıl yapar anlayamıyorum. Kime nasıl güvenicemBence büyü yani birileri evinize büyü yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?