Büyümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Serra20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
236
230
103
45
Merhaba arkadaşlar, kısa yazacağım. Bugün banyo dolabını temizlerken dolabın ens üst kısmında tavana yakın olan üstünde bir adet peçeteye sarmala mış kanlı ped, bir adette kıllı jilet buldum. Şok lar dayım sabahtan beri. Büyü olabilir mi. Bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Ne yapmam gerekli? Evde bayan olarak bir ben varım 2 küçük oğlum ve eşim var. Gelen misafir banyoda kullanıp onları oraya koyması mantıksız geldi. Oraya koyabilmesi için tabureye fln çıkması lazım. Hatta taburede yetmez tabureye lavaboya basıp öyle koymasınlaızm. Kasti yapılmış gibi.. Anlam veremiyorum. Başına böyle birşey gelen varmı? Bulduklarımı ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkür ederim

Saç teli deseniz, muska deseniz hadi neyse olabilir denilir de kanlı pet jilet nedir yahu, yatılı gelen misafir çöpte görürsünüz diye utanmış ne yapacağını bilememiş oraya koymuş belli ki. Bunun nesini soruyorsunuz şüphelendiğiniz birileri var da ondan dolayı mı tereddütte kaldınız

Arkadaşım büyü konuları yasak ama bu ne biçim bir şey Allah aşkına o kadar zorsa oraya konulması ve eğer böyle çirkin niyetli bir işse insanlık ne hale gelmiş inanamıyorum

Sizden önceki bırakmış olabilir. Evde, sizde geçmeyen sıkıntı, stres bunalım yoksa sorun yok. Pislik biri oraya bırakmıştır
Eşimle aramda sorunlar var zaman zaman. Özellikle bu yaz bizim için çok sıkıntılı geçti. Benim çocuklarım vs

Arkadaşım büyü konuları yasak ama bu ne biçim bir şey Allah aşkına o kadar zorsa oraya konulması ve eğer böyle çirkin niyetli bir işse insanlık ne hale gelmiş inanamıyorum
Yasak olduğunu bilmiyordum. Valla bende şoktayım eşimin ailesinden bir kaç kişiden şüpheleniyorum ama günahları boynuna bişey de diyemiyorum ki

ayyy dusuncesi bulandirdi mide mi
yeni mi tasindiniz ve ya gercekten bir misafir kasti yapmis olabilir atacak yer bulamayinca oraya koymustur muhtemelen adeti de yeni bitmis

Sizin ailenizde hissettiğiniz olumsuz bir şey yoksa biri çöpe atamayıp alırım diye bırakıp unutmuştur.

Atın çöpe ne olur ne olmaz diye evinizi sirkeyle silin..

Sizin ailenizde hissettiğiniz olumsuz bir şey yoksa biri çöpe atamayıp alırım diye bırakıp unutmuştur.

Atın çöpe ne olur ne olmaz diye evinizi sirkeyle silin..
Oraya joyabilmesi için lavabo tezgahına tırmanması lazım. Bir şeye çıkmadan koyması imkansız

Kesinlikle bir bilene danış esine anlat olan biteni sakin yakmaya falan kalkma o pedi, yada çöpe atma bı müddet işte hocaya mi gidersiniz artık yasak olduğundan rahat yazamıyorum da,o ne derse onu uygula lütfen
Aynen. Bende açıkça yazamam ama atma. Eşine göster. Çaresine bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…