Büyümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha bugun vardi buyu konusu:))))

demınkı kız sandıgım kedım erkekmıs dunyam basıma yıkıldı konusu gıbı ılgınclı konu bu da
once bır kıbleyeyım de bakılsın ıncelensın uyeler
konunun kendısıne yorum yapmam gerekırse
evınıze gelen bır pis mısafırın pisligi olabılır sıze pıslık yapmak ıcın klozete pedını cocuk bezını atanlar gıbı o kafada
ya da daha kotusu once kı kıracı falandır ozaman da hıc mı tasınırken temızlık yapmadınız demek ısterım
her sekılde sımdıye les kokardı yanı kokuda mı almadınız
yazdıklarımdan secıp begenıp alın

Boyu uzun birisi bırakmış olabilir mi ki. Ne bileyim büyü gibi gelmedi.

Yıllar önce bizimde banyo dolabının üstünde kullanılmış peçete bulmuştum.Eve gelen pis insanlar peçeteyi kullanıp oraya fırlatmış. Yine bir misafir sonrası banyo havalandırma penceresinin önünde ped bulmuştum .onu da eve gelen misafir kız atmaya fırsat bulamadığı için oraya koymuş .deme o ki büyü filan değildir bizim insanımız pis maalesef

Olabilir o sizin düşünceniz. Sizin inanmıyor olmanız olmadığı anlamına gelmez. Tabiki tavsiye verecem. Başına gelmiş biri olarak.
konuyu nasil sikayet edicegimi bilmiyorum malesef ama konu sahibine birde fikir vermeyin bari..... büyü gibi konular hem yasak hemde nekdar alakali olursaniz okdar kötü. Birde TAvsiye vermeyin baskalarina da bulastirmayin bu hastalikli düsünceleri..... Müge anliya sonra neden cikiyor bu tarz insanlar sasiriyoruz yaaa

Kokar kullanılmış ped.bide jilet ne alaka tehlike sezdim.allh esirgesin

Bu konular yasak, muhtemelen konunuz kapatilacak. Bildigim kadariyla kan buyu islerinde cok kullanilir, adet kani cok daha agir buyuler yapmak icin kullanilir. Yanlis biliyor da olabilirim. Insallah baska bir durum vardir. Belki misafirin teki pisligini birakti.

Evinizde ters giden bişeyler varmı?

Konu kaoanakcaksa fazla uzatmıyım bam yemesin arkadaşlarda önce ben banyomu sık sık temizlerim o yüzden hiç bir kötü koku almadım. Evime misafir geliyor sabahtan beri gelen misafirleri düşünüyorum aklıma gelenleri kim yapmış olabilir diye. Jileti çözemiyorum ama. Hadi bayan dediğiniz gibi utandı oraya fırtalltı ama jilet ne alaka..

Belki de eşiniz kaçamak yaptı kalan kız bırakı benim aklıma ilk bu gelir

Bende duymuştum adet kanıyla böyle şeylerin yapıldığını bilene danışın ne olursa olsun çöp denen bişey var jilet ne alaka

Benimde aklıma geldi başka kadın olabilir
Ben kesinlikle büyü fikrine katılmıyorum,konu sahibi belliki fazla iyi niyetli...neden olmasın zaten eşiyle sorunları vardı...en basit ihtimal sürekli bi yerlerden tartışma çıkaran bir koca var muhtemelen... aklımıza gelen doğrusudur...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…