Daha bugun vardi buyu konusu:))))konuyu nasil sikayet edicegimi bilmiyorum malesef ama konu sahibine birde fikir vermeyin bari..... büyü gibi konular hem yasak hemde nekdar alakali olursaniz okdar kötü. Birde TAvsiye vermeyin baskalarina da bulastirmayin bu hastalikli düsünceleri..... Müge anliya sonra neden cikiyor bu tarz insanlar sasiriyoruz yaaa
demınkı kız sandıgım kedım erkekmıs dunyam basıma yıkıldı konusu gıbı ılgınclı konu bu daMerhaba arkadaşlar, kısa yazacağım. Bugün banyo dolabını temizlerken dolabın ens üst kısmında tavana yakın olan üstünde bir adet peçeteye sarmala mış kanlı ped, bir adette kıllı jilet buldum. Şok lar dayım sabahtan beri. Büyü olabilir mi. Bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Ne yapmam gerekli? Evde bayan olarak bir ben varım 2 küçük oğlum ve eşim var. Gelen misafir banyoda kullanıp onları oraya koyması mantıksız geldi. Oraya koyabilmesi için tabureye fln çıkması lazım. Hatta taburede yetmez tabureye lavaboya basıp öyle koymasınlaızm. Kasti yapılmış gibi.. Anlam veremiyorum. Başına böyle birşey gelen varmı? Bulduklarımı ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkür ederim
Boyu uzun birisi bırakmış olabilir mi ki. Ne bileyim büyü gibi gelmedi.Merhaba arkadaşlar, kısa yazacağım. Bugün banyo dolabını temizlerken dolabın ens üst kısmında tavana yakın olan üstünde bir adet peçeteye sarmala mış kanlı ped, bir adette kıllı jilet buldum. Şok lar dayım sabahtan beri. Büyü olabilir mi. Bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Ne yapmam gerekli? Evde bayan olarak bir ben varım 2 küçük oğlum ve eşim var. Gelen misafir banyoda kullanıp onları oraya koyması mantıksız geldi. Oraya koyabilmesi için tabureye fln çıkması lazım. Hatta taburede yetmez tabureye lavaboya basıp öyle koymasınlaızm. Kasti yapılmış gibi.. Anlam veremiyorum. Başına böyle birşey gelen varmı? Bulduklarımı ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkür ederim
Yok. Başımıza gelmişti birkaç kez. O yüzden yazdımBildiğiniz bir şey varsa özelden yazarmısınız
konuyu nasil sikayet edicegimi bilmiyorum malesef ama konu sahibine birde fikir vermeyin bari..... büyü gibi konular hem yasak hemde nekdar alakali olursaniz okdar kötü. Birde TAvsiye vermeyin baskalarina da bulastirmayin bu hastalikli düsünceleri..... Müge anliya sonra neden cikiyor bu tarz insanlar sasiriyoruz yaaaOlabilir o sizin düşünceniz. Sizin inanmıyor olmanız olmadığı anlamına gelmez. Tabiki tavsiye verecem. Başına gelmiş biri olarak.
Benimde aklıma geldi başka kadın olabilirEşiniz eve başka birini almış olabilir mi..evde olmadığınız dönemler oluyor mu...ilk aklıma bu durum geldi....
Adetliyken gelmez heralde bide trasmi olacak o haldeBenimde aklıma geldi başka kadın olabilir
Kokar kullanılmış ped.bide jilet ne alaka tehlike sezdim.allh esirgesinMerhaba arkadaşlar, kısa yazacağım. Bugün banyo dolabını temizlerken dolabın ens üst kısmında tavana yakın olan üstünde bir adet peçeteye sarmala mış kanlı ped, bir adette kıllı jilet buldum. Şok lar dayım sabahtan beri. Büyü olabilir mi. Bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Ne yapmam gerekli? Evde bayan olarak bir ben varım 2 küçük oğlum ve eşim var. Gelen misafir banyoda kullanıp onları oraya koyması mantıksız geldi. Oraya koyabilmesi için tabureye fln çıkması lazım. Hatta taburede yetmez tabureye lavaboya basıp öyle koymasınlaızm. Kasti yapılmış gibi.. Anlam veremiyorum. Başına böyle birşey gelen varmı? Bulduklarımı ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar, kısa yazacağım. Bugün banyo dolabını temizlerken dolabın ens üst kısmında tavana yakın olan üstünde bir adet peçeteye sarmala mış kanlı ped, bir adette kıllı jilet buldum. Şok lar dayım sabahtan beri. Büyü olabilir mi. Bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Ne yapmam gerekli? Evde bayan olarak bir ben varım 2 küçük oğlum ve eşim var. Gelen misafir banyoda kullanıp onları oraya koyması mantıksız geldi. Oraya koyabilmesi için tabureye fln çıkması lazım. Hatta taburede yetmez tabureye lavaboya basıp öyle koymasınlaızm. Kasti yapılmış gibi.. Anlam veremiyorum. Başına böyle birşey gelen varmı? Bulduklarımı ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkür ederim
Evinizde ters giden bişeyler varmı?Merhaba arkadaşlar, kısa yazacağım. Bugün banyo dolabını temizlerken dolabın ens üst kısmında tavana yakın olan üstünde bir adet peçeteye sarmala mış kanlı ped, bir adette kıllı jilet buldum. Şok lar dayım sabahtan beri. Büyü olabilir mi. Bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Ne yapmam gerekli? Evde bayan olarak bir ben varım 2 küçük oğlum ve eşim var. Gelen misafir banyoda kullanıp onları oraya koyması mantıksız geldi. Oraya koyabilmesi için tabureye fln çıkması lazım. Hatta taburede yetmez tabureye lavaboya basıp öyle koymasınlaızm. Kasti yapılmış gibi.. Anlam veremiyorum. Başına böyle birşey gelen varmı? Bulduklarımı ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkür ederim
Adetliyken gelmez heralde bide trasmi olacak o halde
Belki de eşiniz kaçamak yaptı kalan kız bırakı benim aklıma ilk bu gelirMerhaba arkadaşlar, kısa yazacağım. Bugün banyo dolabını temizlerken dolabın ens üst kısmında tavana yakın olan üstünde bir adet peçeteye sarmala mış kanlı ped, bir adette kıllı jilet buldum. Şok lar dayım sabahtan beri. Büyü olabilir mi. Bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Ne yapmam gerekli? Evde bayan olarak bir ben varım 2 küçük oğlum ve eşim var. Gelen misafir banyoda kullanıp onları oraya koyması mantıksız geldi. Oraya koyabilmesi için tabureye fln çıkması lazım. Hatta taburede yetmez tabureye lavaboya basıp öyle koymasınlaızm. Kasti yapılmış gibi.. Anlam veremiyorum. Başına böyle birşey gelen varmı? Bulduklarımı ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkür ederim
Ben kesinlikle büyü fikrine katılmıyorum,konu sahibi belliki fazla iyi niyetli...neden olmasın zaten eşiyle sorunları vardı...en basit ihtimal sürekli bi yerlerden tartışma çıkaran bir koca var muhtemelen... aklımıza gelen doğrusudur...Benimde aklıma geldi başka kadın olabilir
Önünüzde eğiliyorum, gerçekten olabilir ama regl döneminde de kaçamak zor yawBelki de eşiniz kaçamak yaptı kalan kız bırakı benim aklıma ilk bu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?