Büyümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oraya joyabilmesi için lavabo tezgahına tırmanması lazım. Bir şeye çıkmadan koyması imkansız
Onları açık alanda felak, nas ve ayetel kürsi okuyarak yakın.
Neyse ki ağır bir büyüyü hafif atlatmışsınız.

Valla benimde aklım almıyor. Pes diyorum denize atmam gerekliymiş. Yarın ilk iş onu denize atmak olacak ama kim neden nasıl yapar anlayamıyorum. Kime nasıl güvenicem
Kız denizi pisleteceksin ayıp yahu denize atma çöpe at inanma böyle seylere, koskoca müslüman ülkeleri küçücük İsrail’e büyü yapamıyor mu

Onu kaldır poşete koy. Eşinle konuş hemen. Sakın sen hicbir yere atma. Hicbirsey okuma. Hicbirsey yakma. Aman aman bak dikkat et

Ne yapayım oeki
Umarim ban yemem. Onu poşete koy. Eşin olsun başkası olsun sakın atmalarina izin verme. Elinle dokunma eldiven kullan. Eşinle bilen bir hoca ya gidip egerki büyüyse bozdurman lazım. Başka türlü olmaz. Bilen biri yapacak.

Onu kaldır poşete koy. Eşinle konuş hemen. Sakın sen hicbir yere atma. Hicbirsey okuma. Hicbirsey yakma. Aman aman bak dikkat et
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma konu sahibi esine anlat önce olan biteni suphelerini,ve sakın yakma ve atma danisacagin kişi ne derse onu yap lütfen

Evinizde böyle bir şey bulunca aklınıza nasıl büyü geldi?
Kan tamam da ped ne alaka, tıraş bıçağı ne alaka?

Misafirlerden biri koymuştur. Biri ergen işi demiş, bana da öyle geldi.
Denize atmayı düşünmüşsünüz ama atmayın. Yazık yani, saçma sapan bir şey yüzünden elalemin pisliğini denize atmayın.
Çöpe atın gitsin.

sacmalamayin hanimefendi büyüye siz inaniyoprsunuz birde tavsiye veriyorsunuz hayret bisey

sacmalamayin hanimefendi büyüye siz inaniyoprsunuz birde tavsiye veriyorsunuz hayret bisey
Olabilir o sizin düşünceniz. Sizin inanmıyor olmanız olmadığı anlamına gelmez. Tabiki tavsiye verecem. Başına gelmiş biri olarak.

konuyu nasil sikayet edicegimi bilmiyorum malesef ama konu sahibine birde fikir vermeyin bari..... büyü gibi konular hem yasak hemde nekdar alakali olursaniz okdar kötü. Birde TAvsiye vermeyin baskalarina da bulastirmayin bu hastalikli düsünceleri..... Müge anliya sonra neden cikiyor bu tarz insanlar sasiriyoruz yaaa

Eve gelen biri belki pedini koymak istememiş çöpe utanmıs olabilir mi?değilse adet kanıyla büyü yapılıyo genelde kadınlar erkekleri baglamak için yapıyomus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…