Eşiniz eve başka birini almış olabilir mi..evde olmadığınız dönemler oluyor mu...ilk aklıma bu durum geldi....Bizim evimiz 10 yıldır oturuyoruz.
Onları açık alanda felak, nas ve ayetel kürsi okuyarak yakın.Oraya joyabilmesi için lavabo tezgahına tırmanması lazım. Bir şeye çıkmadan koyması imkansız
Kız denizi pisleteceksin ayıp yahu denize atma çöpe at inanma böyle seylere, koskoca müslüman ülkeleri küçücük İsrail’e büyü yapamıyor muValla benimde aklım almıyor. Pes diyorum denize atmam gerekliymiş. Yarın ilk iş onu denize atmak olacak ama kim neden nasıl yapar anlayamıyorum. Kime nasıl güvenicem
Ne yapayım oekiOnu kaldır poşete koy. Eşinle konuş hemen. Sakın sen hicbir yere atma. Hicbirsey okuma. Hicbirsey yakma. Aman aman bak dikkat et
Benim evimde de muska çıktı 4 sene benle eşim herzamn tartışırdıkBence büyü yani birileri evinize büyü yapmış
Kız at hiç stres etme fazla düşünmeValla benimde aklım almıyor. Pes diyorum denize atmam gerekliymiş. Yarın ilk iş onu denize atmak olacak ama kim neden nasıl yapar anlayamıyorum. Kime nasıl güvenicem
Umarim ban yemem. Onu poşete koy. Eşin olsun başkası olsun sakın atmalarina izin verme. Elinle dokunma eldiven kullan. Eşinle bilen bir hoca ya gidip egerki büyüyse bozdurman lazım. Başka türlü olmaz. Bilen biri yapacak.Ne yapayım oeki
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma konu sahibi esine anlat önce olan biteni suphelerini,ve sakın yakma ve atma danisacagin kişi ne derse onu yap lütfenOnu kaldır poşete koy. Eşinle konuş hemen. Sakın sen hicbir yere atma. Hicbirsey okuma. Hicbirsey yakma. Aman aman bak dikkat et
Bildiğiniz bir şey varsa özelden yazarmısınızOnları açık alanda felak, nas ve ayetel kürsi okuyarak yakın.
Neyse ki ağır bir büyüyü hafif atlatmışsınız.
denizi kirletmeyin lütfen....Valla benimde aklım almıyor. Pes diyorum denize atmam gerekliymiş. Yarın ilk iş onu denize atmak olacak ama kim neden nasıl yapar anlayamıyorum. Kime nasıl güvenicem
sacmalamayin hanimefendi büyüye siz inaniyoprsunuz birde tavsiye veriyorsunuz hayret biseyUmarim ban yemem. Onu poşete koy. Eşin olsun başkası olsun sakın atmalarina izin verme. Elinle dokunma eldiven kullan. Eşinle bilen bir hoca ya gidip egerki büyüyse bozdurman lazım. Başka türlü olmaz. Bilen biri yapacak.
Olabilir o sizin düşünceniz. Sizin inanmıyor olmanız olmadığı anlamına gelmez. Tabiki tavsiye verecem. Başına gelmiş biri olarak.sacmalamayin hanimefendi büyüye siz inaniyoprsunuz birde tavsiye veriyorsunuz hayret bisey
Eve gelen biri belki pedini koymak istememiş çöpe utanmıs olabilir mi?değilse adet kanıyla büyü yapılıyo genelde kadınlar erkekleri baglamak için yapıyomusMerhaba arkadaşlar, kısa yazacağım. Bugün banyo dolabını temizlerken dolabın ens üst kısmında tavana yakın olan üstünde bir adet peçeteye sarmala mış kanlı ped, bir adette kıllı jilet buldum. Şok lar dayım sabahtan beri. Büyü olabilir mi. Bilgisi olan varsa söylesin lütfen. Ne yapmam gerekli? Evde bayan olarak bir ben varım 2 küçük oğlum ve eşim var. Gelen misafir banyoda kullanıp onları oraya koyması mantıksız geldi. Oraya koyabilmesi için tabureye fln çıkması lazım. Hatta taburede yetmez tabureye lavaboya basıp öyle koymasınlaızm. Kasti yapılmış gibi.. Anlam veremiyorum. Başına böyle birşey gelen varmı? Bulduklarımı ne yapmam gerekli? Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?