Büyümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz iğrenç olacak ama kana bakarak az çok anlarsin kaç gündür orada olduğunu ve o zaman zarfında evine kimler gelip gitti bir düşün. Ayrıca en son dolabın üstünü ne zaman sildin ? O tarihten bu yanada gelenleri düşün. Ve ayrıca hiç koku falan olmadi mi yani önceden fark etmemen garip ped kokar cunku

Konu baya ilginç. Kesin büyüdür yada kesin koca aldattı diyemiyoruz. Jileti hiç duymadım ama adet kanı ile büyü yapılıyor ama onunda sizin kanınızı n olması gerekiyor. Eşinden şüphen varmı. Eve birini getirmiş olabilir mi. Eve gelen kadında sen gör diye oraya mi koydu. Eşim yapmaz diyorsanda büyüklere sor bakalım belki bilen biri çıkar bunun manası neymiş

Yukarıdaki yorumlari okuyunca benimde aklıma geldi acaba başka biri olabilir mi ? Ve sizin bunu fark etmeniz için koyulmuş olabilir mi ? Komsum benzer şekilde aldatıldığını fark etmişti.. eşinin beraber olduğu kadın arabaya sutyen askısı bırakmıştı.. ortaya çıktı tabi sonradan kadının bilinçli bıraktığı.. Iyi düşünün umarım kötü birşey çıkmaz altından:/

Diyelim eve kadın geldi. Neden pedini bıraksınki. İç çamaşırını bırakır ruj bırakır.. Ne bilim. Hemde öle hemen bırakılacak bir yerde değil dediğim gibi bir şey ile çıkması gerekli. En son bir kaç ay önce dolabın üstünü silmiştim. O zaman öyle bir şey yoktu. Koku hiç almadım çünkü lavabomı wc yi sık sık çamaşır suyuyla yıkarım. Küçük çocuklarım var çünkü.

Dolabin üstünü sildikten sonra hic yatili kendiniz evden ayrilmismiydiniz peki?

Böyle yapılır büyü zaten. özellikle adet kanıyla yapılanlar kötü niyetli ve güçlüdür. Anlayan bir hocaya gösterin ve mümkünse imha edin. Geçmiş olsun.

ya şimdi konuyu anneme okuturken o bişey anlattı.bilmemkimin kaynanası banyo çöpünü karıştırıyormuş içindekileri çıkartıp.bir keresinde yine çıkartıp karıştırırken bir kısmını panikle hemen bir yere tıkıştırmış onu bulmuş kadın temizlik yaparken.yani eğer ped ve jilet sizin kullandığınız markaysa acaba sizin kendi çöpünüz de biri böyle bir pislik mi yaptı? ya da biri sizin çöpün içine üstte görünmesini istemediği bir çöp atacaktı onları da aldı çöpten çıkarttı oralara mı tıkıştırdı? bana büyü gibi gelmedi üstte bir üyenin daha yazdığı sebeplerden.zaten ikisini koydum bıraktım ben buraya diye hoop büyü olmaz. onlar belli ki unutuldu orda.
eğer sen bir yerlere kalmaya gidiyorsan ya o eve kadın geldi eşinle ya da boş evinize biri kadın attı eve gelen gündelikçi vs var mı? ya da gelen bir misafir çantasında taşıdığı eskiden kalma şeyleri attı.

Kan ve kıl gibi insan dna materyalleri büyülerde en sık kullanılan şeylerdir. Kesinlikle riske atılacak amaan denecek bir durum değil. Eğer evinizde olumsuzluklar varsa bilen birine danışın mutlaka.

Jiletin uzerindeki killarla esinizin kilini DNA tesi yaptirin desem cok mu komik olur?
10 yildir ayni evde imissiniz. Sizden oncekinden kalmadir desem 10 yildir kokar o ped yine sacma olur. Bilemedim ya. Ama jilet sanki banyoda biri tras olmus ya da killarini temizlemis birinin jileti. Belki de pedini koyan kisinin killaridir jiletteki. Evinize yatili kalmaya gelip banyo yapan biri oldu mu?

jılet sızın evdekı jıletlerden mı mesela paketlı coklu jıletse kullanma sayısında evde olması gereken mıktarını bılırsınız burda bır kadın esının eksılen prezarvatıfınden aldatıldıgını ogrenmıstı
bır arkadas yazmıs o mantıklı geldı adetının son gunu gelen bır sevgılı temızlıgını yapmıs ve sonra unutmus olabılır cope atmamasının sebebı sevgılısı yanı esınız gormesın dıye olabılır sacma da olsa fıkır uretıyoruz mantık arıyoruz bır sekılde

İlk okurken benim de aklıma aldatılmış olma ihtimaliniz geldi. Eşiniz uzun boylu mu? Eve gelen kadın çöpe atmış eşiniz de saklamış olabilir. Adetliyken kaçamak mı yapılır diyenler olmuş da başka şeyler geldi aklıma. Belki ara kanamaları olan ya da ilişki esnasında kanayan birisidir. Ya da ilk seferi olabilir. Belki de fırsat bu fırsat deyip adetli olmasını umursamadan kaçamak yapmışlardır. Jilet de eve geldikten sonra 1-2 yeri atladığını görüp sizin jiletinizi alıp temizlenmiş olabilir. Eşiniz de çöpte görüp şüphelenmeyin diye oraya saklamış atmayı unutmuş olabilir.

Allahım yardımcınız olsun benn inanıyorum bu şeylere yaa cevremde biri var çok uğraşır böyle şeylerle alakami kestim pislikle ...Duanızı eksik etmeyin genelde bu büyü şeyler bozulsun diye denize atıyorlar burda tuzlu yaa bende anlamıyorum niye ama ... dualarınızı okuyun ben tlf dua indiririm sonra son ses verip dinlerim yada kendim okurum bu tlf indirip dinleme olayını bir bayan hoca anlatıyordu televizyonda ondan duymuştum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…