- 21 Temmuz 2019
- 239
- 517
- 23
- 41
Normal bir jilet evt bende alıyorum marketlerde satılan ucuz 5 li paketler varya onlardanJilet sizin evde kullandiginiz jilete benziyor mu? Merak ettim
Diyelim eve kadın geldi. Neden pedini bıraksınki. İç çamaşırını bırakır ruj bırakır.. Ne bilim. Hemde öle hemen bırakılacak bir yerde değil dediğim gibi bir şey ile çıkması gerekli. En son bir kaç ay önce dolabın üstünü silmiştim. O zaman öyle bir şey yoktu. Koku hiç almadım çünkü lavabomı wc yi sık sık çamaşır suyuyla yıkarım. Küçük çocuklarım var çünkü.Yukarıdaki yorumlari okuyunca benimde aklıma geldi acaba başka biri olabilir mi ? Ve sizin bunu fark etmeniz için koyulmuş olabilir mi ? Komsum benzer şekilde aldatıldığını fark etmişti.. eşinin beraber olduğu kadın arabaya sutyen askısı bırakmıştı.. ortaya çıktı tabi sonradan kadının bilinçli bıraktığı.. Iyi düşünün umarım kötü birşey çıkmaz altından:/
Diyelim eve kadın geldi. Neden pedini bıraksınki. İç çamaşırını bırakır ruj bırakır.. Ne bilim. Hemde öle hemen bırakılacak bir yerde değil dediğim gibi bir şey ile çıkması gerekli. En son bir kaç ay önce dolabın üstünü silmiştim. O zaman öyle bir şey yoktu. Koku hiç almadım çünkü lavabomı wc yi sık sık çamaşır suyuyla yıkarım. Küçük çocuklarım var çünkü.
Toplum içinde lütfen fısır fısır konuşmayalım ama olmuyo böyle merak ediyorumYazın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?