Büyümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evinize gelen bir misafir temizliğini yapmış oraya koymuş heralde böle tuhaf insanlar var ne yazıkki. Biz ünide yurttaykende bir kız kendini temizleyip kıyafet dolabımınızın üstüne peçeteye sarıp koyuyormuş kıllarını. Dolapta epey uzun yani. Sonra bir kız gördü çekiniyormuş herkesin ortak kullandığı çöplere atmaya ondan çöpe atamıyormuşmuş, oraya koyunca ne oluyor anlamadım ama tuhaflık işte.

Olabilir de olmayabilir de. Fakat ben ne olur ne olmaz hocaya gösterilme tarafındayım. Görüyorum çevremde bu tip şeyler. Hadi diğer ped kan neyse jilet ne alaka?

Eve gelen misafirlerden biri
Kıllı şekilde adet olmuşsa klozete oturup temişlemiş kendini sonra kirli pedini kimsenin göremeyeceği bir yere koymak istemiş giderkende almayı unutmuştur
En muhtemel açıklama bu

Büyü müyü değil bu konusahibi rahat ol önce
Bi misafir ya da evinize gelen biri bıraktı oraya
Ya da eşiniz bi işler karıştırdı görmeyin diye de oraya saklanmiş olabilir

Aa aklima geldi.bizim yazlikta binalar bitisik.arada oyle kucuk bir bosluk var wclerin ve birer odanin birbirine baktigi.yan yazlikta da pansiyonerler var 2 aile gelmis.o ara yere bir baktim aynen bir avuc kil ve tras bicagi.benim nevrim dondu o zaman.bunlara bir bagirdim temizleyin kilinizi tuyunuzu burdan cabukk diye.temizlediler ertesi gun de pillarini pirtlarini toplayip defolup gittiler.aklima geldi aynisi yaapis insanlar cok valla

evinize yatili misafir geliyormu hic?
bence misafir birakti bir daha alamadi

Eve gelen misafir bu kadar utanacaksa jiletle falan uğraşmayıversin , hiç olacak şey değil bence.

mber: 723695"]
bence misafir birakti bir daha alamadi ☺
[/QUOTE]
Gelen misafir çok oluyor. Yatılı gelen az ama. Misafirlerden biri de yapmış olabilir. Olmaz diye bir şey yok ama jilet çok saçma geliyor. Onu çözemiyorum.

Gelen misafir çok oluyor. Yatılı gelen az ama. Misafirlerden biri de yapmış olabilir. Olmaz diye bir şey yok ama jilet çok saçma geliyor. Onu çözemiyorum.
[/QUOTE]
Allah aşkına hangi misafir onu öyle bırakır hadi bıraktı diyelim niye jiletle kendine ağda yapsın jileti nereden buldu niye evinde yapmak varken elalemin banyosunda yapsın vs çok saçma

[/QUOTE]
belki regli olmustur temizligini yapma ihtiyaci hissetmistir bende misafirlikteyken regl olunca pedimi cop kovasina atmam buzdolabi posetine sarar iyice baglar disarda cope atarim belki koydu almayi unuttu yada almak icin ugrasmadi koymayip direk dolabin ustunede atmis olabilir yani

Hahaha aklımı kaçırıcam ya kanlı ped ve jilete yapılan büyü eşinizle aranızı bozacak gerçekten 2020 demiyiz? Bir de ciddi ciddi akıl veren üyeler var inanıp.
Misafirlerden biri bırakmıştır ben de çok alakasız bi yerde bulmuştum evde yatılı misafirden sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…