Valla büyüden önce benim de aklıma bu gelir ne yalan söyliyim. Sadece ped olsa belki de bayaa kadın hazırlık yapmış sanki.Belki de eşiniz kaçamak yaptı kalan kız bırakı benim aklıma ilk bu gelir
İlk sahibimisinizYok kendi evimiz 10 yıldır oturuyoruz
Nerden anladınız acaba ağır bir büyü olduğunuOnları açık alanda felak, nas ve ayetel kürsi okuyarak yakın.
Neyse ki ağır bir büyüyü hafif atlatmışsınız.
Özelden yazayımNerden anladınız acaba ağır bir büyü olduğunu
Yazın lütfenÖzelden yazayım
Belki siz yokken eve bir kadın gelmiştir.Eşimle aramda sorunlar var zaman zaman. Özellikle bu yaz bizim için çok sıkıntılı geçti. Benim çocuklarım vs
Eve gelen misafir bu kadar utanacaksa jiletle falan uğraşmayıversin , hiç olacak şey değil bence.Saç teli deseniz, muska deseniz hadi neyse olabilir denilir de kanlı pet jilet nedir yahu, yatılı gelen misafir çöpte görürsünüz diye utanmış ne yapacağını bilememiş oraya koymuş belli ki. Bunun nesini soruyorsunuz şüphelendiğiniz birileri var da ondan dolayı mı tereddütte kaldınız
Gelen misafir çok oluyor. Yatılı gelen az ama. Misafirlerden biri de yapmış olabilir. Olmaz diye bir şey yok ama jilet çok saçma geliyor. Onu çözemiyorum.mber: 723695"]
evinize yatili misafir geliyormu hic?
bence misafir birakti bir daha alamadi ☺
Gelen misafir çok oluyor. Yatılı gelen az ama. Misafirlerden biri de yapmış olabilir. Olmaz diye bir şey yok ama jilet çok saçma geliyor. Onu çözemiyorum.mber: 723695"]
evinize yatili misafir geliyormu hic?
bence misafir birakti bir daha alamadi ☺
Atın çöpe kurtulun çok rahatsız olduysanız yakın. Denize atmak ne yaValla benimde aklım almıyor. Pes diyorum denize atmam gerekliymiş. Yarın ilk iş onu denize atmak olacak ama kim neden nasıl yapar anlayamıyorum. Kime nasıl güvenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?