Devamsızlığın sınırlı olduğunun farkında mı
Şimdiden iki günü gitmiş
Daha okullar yeni yeni oturuyor ama evde kalmayı alışkanlık haline getirmemeli
Bir de siz akşam kaçta geliyorsunuz yani hiç gitmedi ise belli olmaz mı giysisi evin dağınıklığı yediği içtiği cs
Bence acil benimle ilgilenin modunda kardeş küçük vs de bu da ergenlik yolunda işte
Bana biraz basıboş gibi geldi çocuğun.
Cocuk evde oynuyor kimsenin haberi yok.at kardrsim evden o playsitiosni nasil yaziliyor suan tam bilemedim.oyunu ve babanneye haftasonlari al sinirli saatlerde girsin.hos bana kalsa evde olmamasi lazim ama.haftasonu tiyatrolar piknikler geziler olabilir yani
Devamsızlığın farkında
normalde babanneye geçiyor geldiğinde ben arada evde kalmasına izin veriyorum zaten okul çıkış saati 4 ben 6.30 evde oluyorum okul saatine kadar evde kalmış sonra babanneye geçmiş en korktuğum şey ergenlik daha 12 yaş ama yaa poff.
Babanne farketmese belki bütün hafta gitmeyecekti. Babanın da mı yeterli otoritesi yok?
Duyarlarsa kızar diye hiç mi korkmuyor?
Sorun şu hiç bir zaman oğlumun böyle birşey yapacağına ihtimal vermedim cesaret edeceğine de
akıllı sakin söz dnleyen bir çocuk derslerinde bir sıkıntısı olmayan yani evde onu bıraktığımda gözüm arkada kalmayacak kadar güvenirdim kendisine yaptığının farkında
Bence ayrıntılı bir konuşma lazım
Sınıfta sıkıntısı mı var
Yani okul yeni açıldı daha sıkılacak kadar Zaman da geçmedi
Şimdi size çok yüklenecek buradaki mikemmel anneler ama evden çıkıp işe gittikten sonra çocuğun evde olup olmadığını kontrol edemezsiniz tabii ki.
Bence PS ı kısıtlama zamanı gelmiş, yaptığı hareket disiplinsiz/cezasız kalmamalı. Sonuçları olacağını görmeli.
İki gün okula gitmek yerine evde oturmuş...annem babam öğrenirse kızar dememiş. Bu çıkarımı yapmak çok mu abes?Ne yahuusu?babanne farketmese farkında olurduk e okula devamlı giriyoruz
Babanın da mı yeterli otoritesi yok? bu kanıya nerden vardınız yahuu tam tersi babadan çok tırsar sadece o anda düşünemdim diyor
İki gün okula gitmek yerine evde oturmuş...annem babam öğrenirse kızar dememiş. Bu çıkarımı yapmak çok mu abes?Ne yahuusu?
12 yaşında değil mi bu çocuk? Okula gitmek yerine playstation oynamayı tercih etmiş işte,neyi düşünememiş.? Sanki 5 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz.
İşte ben bu yuzden akıllı saat onerıyorum. Yanı benım alma amacım bu olmasada cocuk herhanı bır yerdeyken ıkı dk hemen baglanıyosun bakıyosun nerde napıyor. Cıkıyosun. Allah korusun baska seylerde yapabılır, baskaları ıle de olabılırdı sızınkı.
Allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?